עוד יהיה לי.....................

שקדי

New member
עוד יהיה לי......................./images/Emo54.gif

יהיה לי יהיה מה שליבי מבשר לי עוד יהיה לי יהיה לי קצת ממה שחסר לי יום אחד אולי אפרוש כנפים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפים וזה יהיה כל כך נחמד רחל שפירא ושיהיה בזכותה לכולנו יום נהדר על אף ולמרות הכל....................

ראיתי את זה הרבה שעות אחרי, אז

יכולה רק לשאול אותך ואיך היה יומך? אני טיילתי היום במקום קסום

קניה

New member
ספרי היכן באיזה איזור../images/Emo24.gif

באמת ספרי אולי גם אני אצא לכיוון כל שהו אולי איזה רעיון מענין.

יפו העתיקה, זוכרת? עוברת

שיפוצים מדהימים הגלריות שבה ממש נפלאות דווקא בא לי יום גלריות אבל כבר לא יצא השבוע

קניה

New member
יפו זה תמיד מקום נעים לשוטטות בה../images/Emo11.gif

אני ביום ראשון שוטטתי בגלריות בנוה צדק, בתל-אביב ,שאני מאד ממליצה, מאחר ויש גם פסטיבל בתל-אביב כרגע אפשר לצרף את שני הדברים ביחד וזה תמיד כייף , אני חייה תל-אביבית שתמיד נהנית בביקורי שם.

שקדי

New member
האמת.....לא משו................../images/Emo4.gif

יום אפור של טיפול במטע השקדים לצלילי רדיו משמים שאין בו זיק של תקוה לעתיד טוב יותר וערב של המון התעסקות בוידאו וכו........ ובסוף בטח אגיע בעה´´ש גם לכאן........הרוג אני מקוה שלך היה יום הרבה הרבה יותר טוב.............

היה ../images/Emo6.gif

אבל, מחר יום חדש
יכול להיות טוב יותר או רע יותר מקווה שיהיה טוב יותר

magy

New member
עוד יהיה לך......אבל מה?????

מכל התגובות, הן הנשיות והן הגבריות, אתה היית היחיד שהצדיק את האיש ההוא. שהבין אותו, שתמך במעשיו. נסה להעמיד את עצמך במקומו, ולענות בכנות, עד כמה שניתן, מה היית עושה במקומו.... ???????????????? אגב, היא.......כל הזמן מציצה בתגובותיכם.....והפנתה את תשומת ליבי לעובדה שאתה היית היחיד.....שלא חשב שהיא פרייארית......אלא, האמנת לכל מה שהיא חשה בעקבות השיחות..... מה היית ממליץ לה......... לעשות???????????????? קח לך זמן......שאלות קשות...... אין לנו בעיה לעוץ עצות לאחרים.....אבל קשה להעמיד את עצמנו במקומם ולחשוב מה אנחנו היינו עושים.......ולא הם............... למה אתה עצוב.??????????????
))))

שקדי

New member
אם הייתי יכול ליעץ ................

לחבר של החברה של החבירה מנהלת אני חושב שהייתי אומר לו כך.................... הוא חייב לדבר עם ידידתו הוירטואלית ולחוש את הדופק ולהבין איתה מה כל אחד חושב מרגיש מתכוון ושואף......... כל זה מבלי שאף אחד מהם יבטיח או ישלה את רעהו אפילו בלי כוונה......בדברים שהם כרגע בלתי אפשריים נדמה לי לפי הודעותייך שלשניהם הקשר חשוב ומשמעותי....בצורה כזאת או אחרת והזמן יאמר את דברו......אולי.......בהמשך ולמה אני עצוב............????? זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט .....בלב.............

למעלה