עוד יום אחד למאנאייק?
...

anat11

New member
עוד יום אחד למאנאייק? ../images/Emo35.gif ...

לא שאני רוצה להלחיץ
, אבל נדמה לי שסיאמית מתחתנת מחר....
מן הסתם אין לה זמן להכנס לפה אז אני לא אצליח להלחיץ אותה ספציפית, אבל אולי אני אצליח לגרום לקצת מתח וניצוצות באויר הפורום על תקן רקע לארוע?

gila1

New member
אני חושבת שאת צודקת ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

סיאמית

New member
א... פרדון? ../images/Emo9.gif

נראה לכם שאני לא אמצא זמן לבדוק מה קורה פה? זה הרי נוגד את אופיי השתלטני!!! כך שאני דווקא כן מציצה מדי פעם לראות אם מרכלים עלי... ואכן! נקבתם בשם המפורש אז הגעתי
היום קניתי בגד יפיפה לארוחת הצהריים של יום שישי וגם חזיה לבנה עם כתפיות מסיליקון!!! שקופות!!! (ונראה לי שהן הולכות להקרע כל שניה...) כמו כן, רכשנו כוסות מהזכוכית הכי דקה שיש כי ~א~ מתעקש לשבור כוס למרות שזו לא חובה אלא מסורת בלבד... בפגישות האחרונות שלו בפיזיו´ בתל השומר הוא אפילו התאמן בלשבור כוס וחוץ מזה הוא מודד בגדים כבר שבועיים ורוטן רטינות כמו איזו מטרוניטה קשישה ונוירוטית ("אני אוהב את הבד הזה אבל הגיזרה טיפשית" או "הצבע של המכנסיים מצויין אבל עם איזו חולצה אני אלך???")... אמא´שלי, כיאה לאם אמיתית ואמזונה של כבוד, על סף התמוטטות עצבים אבל זה לא מפריע לה (ואולי אפילו להיפך!) להפיק אירוע מקסים, אבא´שלי עסוק בלכתוב לנו ברכה בחרוזים ולסדר את הגינה ביחד עם בן זוגה של אחותי ואחיותי מגוייסות, כל אחת לתפקידה היא! ואני, סוף סוף יודעת את ההבדל בין פישתן לשיפון!!! וגם אוהבת את כולכם!!!

anat11

New member
אנחנו אוהבים אותך ~ס~ ../images/Emo23.gif

ואני שוב מזכירה לך לא להושיב את הדודה קלרה ליד דוד יחזקאל כי זה יגמר בבכי (סתם חוזרת על עצמי, אם פספסת את ההודעה ההיא).
מזל טוב וסימנטוב
ענת

סיאמית

New member
זה ממילא ../images/Emo13.gif

יגמר בבכי... כי דודה קלרה לעולם (ואני חוזרת: לעולם!!!) לא תשכח מה דוד יחזקאל אמר בזמנו על יאנק זכרונו לברכה, כמה שהיה איש טוב (עוד באירופה!) ואיך שהוא התנהג כשהבת של טולה סבלה כל כך מציפורן חודרנית ולא יכלה ללכת אפילו צעד אחד בלי לצעוק מכאבים וצריך היה לדאוג שתשתה מספיק מים או שמי יודע איזה אסון יכול היה לקרות ויחזקאל, הדבר היחיד שעניין אותו היתה פולינה השיקסע ימח שמה וזכרה שהיתה מסתובבת עם הדליי מים שלה כאילו אין גברים שחייבים לעבוד כדי להביא קצת פרנסה לילדים שלהם אבל בורא עולם התנקם בה כשסידר לה גם צניחת עפעפיים וגם נסיגת חניכיים עוד לפני שהגיעה לגיל 33 ולראות אותה לועסת פרוסת לחם זה היה פשוט גועל נפש... ואז, אני אומרת לך, אז, לא היו... לא ניתוחים פלאסטיים ולא מכונים של לייזר... אפילו לא מכון אחד של לייזר לרפואה!!!. ואני שואלת! זה יפה ככה??? אני הולכת לנוח לפני המיקווה!!! כי אני רוצה להיות הראשונה שנכנסת... אני אספר חוויות, כמובן...

אורית...2

New member
סיאמוש...ומה עם דודה "ז´ושה"../images/Emo3.gif

לא שכחתם להזמין אותה...
מחכה כבר לשמוע חוויות מהמיקווה ... אז ממחר את תהיה מותרת לבעלך ??? מזל טוב !!!

משה2001

New member
לסיאמית לחיים../images/Emo72.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

סיאמית מדל טוב ממשה

nonaa

New member
המון המון ../images/Emo49.gif../images/Emo142.gif../images/Emo49.gif../images/Emo142.gif

שפע ברכות ! הרבה מזל, אושר , המון בריאות וכל מה שאתם מאחלים לעצמכם !!! שיהיה ארוע מקסים ומרגש ומחכים לשמוע חוויות ...
והעיקר :

RomiVais

New member
איזה התרגשות......... ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ברור שאין לסיאמית המקסימה שלנו זמן להיכנס לכאן... אבל נחכה לה בקוצר רוח... לשמוע עידכונים וחוויות. סיאמית, ברגע שתראי את זה מאחלת לך ול~א~ את כל האושר והאהבה שבעולם ים של בריאות וממש, כל מה שרק אפשר לאחל! אוהבת

Navva

New member
../images/Emo49.gif

סיאמית ו ~א~
ושאר איחולים פולניים (אני הרי חצי) עובריקה לא תוכל לטעון שהיא לא היתה בחתונה. ~א~ הכי קל לשבור זו נורה, היא עשויה מזכוכית דקה וגם יש (אין) בה ואקום. כל הברכות והאיחולים שאתם מאחלים לעצמכם, סיאמית את יודעת לנסח הרבה יותר טוב ויפה ממני. נאוה

Medikan

New member
גם אני מצטרפת......

לכל הברכות והאיחולים. סיאמית, קרעת אותי מצחוק, הילדים לא מבינים מה כל כך מצחיק במסך מחשב. ואפילו שהכל כבר נאמר, שיהיה בהצלחה. הרבה אהבה ואושר וים של בריאות.

gila1

New member
היום , אה ?!

רק שתהיו (תמשיכו להיות) מאושרים , ושהתא המשפחתי ההולך ומתפתח שלכם יהיה הבסיס לגדילה של כל אחד מכם -> ביחד ולחוד . נשיקות
גילי .

למעלה