עוד יום בבית

• פותח הנושא hag70
  • פורסם בתאריך

hag70

New member
עוד יום בבית../images/Emo13.gif

כבר מיום רביעי כשחזרתי מוקדם מהעבודה אני עם הילדה בבית. כיוון שאנחנו בטיפול הומיאופטי עבור האסטמה, אף פעם אי אפשר לדעת לאן יובילו אותנו המחלות. הפעם זכינו לדלקת עיניים וגרון שנראו מאד לא סימפטיות בהתחלה. ביקור מהיר אצל האומיאופט העביר את המחלות הללו בלי בעיה (את האסטמה אנחנו כבר עוברים בצורה נפלאה שלא תאמן למרות צפצופים ששומעים מהצד השני של החדר) והיום אנחנו בבית כדי לאגור כוחות כמו שצריך. והאמת? מאד כיף לי. גם בבית ולא בעבודה. גם ימים נחמדים עם הילדה שמרגישה בסדר גמור ואפשר לשחק איתה או לתת לה לעשות דברים לבד. מלבד הפסקת החשמל שהיתה כל יום ששי בבוקר והשאירה אותנו בלי יכולת לצאת מהבית (כי אנחנו חולים), עם תריסים פתוחים וחלונות סגורים כדי שיהיה אור, אבל עשה לנו מאד מאד קר
, היה כיף גדול. רק בריאות

רק בריאות :)) , תנסה להעסיק את הילדודס

למרות המחלה , אפשר להסיח את דעתם בכמה דברים קטנים .. הצד הפסיכולוגי עוזר בריפוי המחלה ולא רק התרופות , תרפיה מצד האב היא מאוד חשובה בשביל הילד :)

shno

New member
גם לי היה אתמול יום בית

אחרי לילה כמעט ללא שינה, הילי התעוררה מנוזלת לגמרי ועם חום. אז הוחלט שאני נשאר בבית כדי שחנול לא תצטרך לתמרן בין הקטנצ'יק לבין הילי חולה. במהלך היום המצב שלה השתפר מאוד והיה לנו יום בסה"כ מאוד נחמד (כולל שנ"צ נחוץ ואיכותי ביותר
). היום אני שוב במשרד

למעלה