עוד יום חם לפנינו...

עוד יום חם לפנינו...

לפני שאני נכנסת לעילפון- בקר טוב לכולם. נזכרתי איך עברנו את הקיץ כשגרתי בערבה. היינו יוצאים לעבוד החמש בבקר, בעשר נכנסים לישון(במצנן) ובארבע שוב יוצאים לעבוד. אז בימים האלה שאני גרה בגליל וחם נורא ואין לנו מזגן (כי תמיד קריר כאן...)אני קמה בשש, עושה טיול קטן, ומתחילה עם עבודות הבית מהר לפני החום. ואז יושבת מול המאורר וקוראת וישנה הרבה. ובערב שוב מתעוררת לחיים. אולי זאת הכוונה של רק להיום אתאים את עצמי לכל.

בוזיקית

New member
רק היום אנסה לא לשפוט את עצמי

כל כך בחומרה. רק להיום אנסה לא להלקות את עצמי ולפגוע בעצמי. אלוהים בבקשה תן בי את הכח. תודה.

OA ענת

New member
זוועה בחוץ

מבחינה מסויימת זה שחם תורם להימנעות שלי - כי פחות בא לי לאכול...

בכל שנה - אבל בכל שנה ../images/Emo178.gif

אני שומעת אותי אומרת: פיוווו....חום כזה איני זוכרת.... ומייחלת לימי הקור ולפוך....ולגשם הראשון המביא איתו את בושמו של החורף.. ובכל שנה, אבל בכל שנה - בקור מקפיא קצות אפים - אני שומעת את עצמי אומרת: ברררררררררררר...קוררר כזה איני זוכרת .....ומייחלת לימי הקיץ החמים ולגופיות הקצרצרות, ולקרטיב לימון.... ואז בעיצומו של החום הגדול, בכל שנה, אבל בכל שנה - אני יודעת שאומר.... חורף כזה???? קיץ כזה????? עוד לא היה??? ובעצם... מה שעוד לא היה יהיה ומה שהיה כבר לא... מממממ.... אתם הבנתם את זה???

נכון

הזיכרון שלנו קצר. אף קיץ לא היה חום כזה... אף חורף לא היה קור כזה.... אז זהו. אני הולכת לישון בחוץ היום. לילה טוב.

יעל :-)

New member
../images/Emo13.gif

העלת חיוך על פניי. עניין מוכר במקצת. אבל אני עדיין ממתינה לאוויר הקר .. ולא לזה שבא מהמזגן שלי. רק לדמיין את הקפוצ'ון... את ההתכרבלות מתחת לפוך... האוויר שבחוץ... מתגעגעת לימים קרים מתגעגעת לטוב שזה עושה לי

למעלה