עוד יום לWSOP, שתהיו בעניינים

shaywh

New member
עוד יום לWSOP, שתהיו בעניינים

ומתחיל בענק עם אליפות השחקנים. 8 game עם ביי אין של 50K. פיינל טייבל רק נו לימיט הולדם בשביל הטלויזיה, מה שיכניס עוד שחקנים. אישית אני מת על זה. חבר שלי ישב לידי היום ונפתחו לו העיניים כשרצתי טוב ועשיתי מאה דולר באיזה רבע שעה, אבל איכשהו מלעקוב אחרי הטורנירים הגדולים באמת אני נהנה יותר מדברים כאלה (כנראה שאני באמת שם בשביל המשחק ולא רק הכסף...) עוד טורניר טוב, 25K נו לימיט הולדם, six handed. צריך להיות אחד ברמה ממש גבוהה. אבל יש עוד חודש עד שמגיעים אליו.

Kgt1

New member
הבהרה חשובה - זהירות עם הספויילרים... במהלך

האירוע יהיו פה בוודאות עדכונים של אנשים, נא להודיע מראש כי יש עדכונים מהאירועים (השונים אגב, לא רק מהמיין איוונט כי לא רק הוא מעניין), כי אני רוצה להיות "מופתע" מהצפייה...

Shaycus

New member
מה מחר..?

WSOP שפיל אייבי הגיע לפיינל טייבל שנה שעברה? איך כבר עברה שנה כ"כ מהר? טירוף..זה מתחיל מחר ונמשך כמה ימים?

shaywh

New member
זה בגלל הפיצול של הפיינל טייבל

שעושים אותו חצי שנה אחרי המיין איבנט עצמו, זה נותן יותר תחושה של רצף. כל העסק לא קצר בכלל, המיין איבנט מתחיל כבר איפשהו ביולי.

shaywh

New member
אחד הדברים הצפויים קרו (ספוילר יום 1 50K)

מתוך 116 שנכנסו ל50K שש עפו ביום האשון כשהשני ביניהם היה טום דוואן. הייתי יכול להבין סתם ככה שהוא מחפש לעלות בצ'יפים או לעוף משם כי יש את משחקי הקאש הכי גדולים של השנה אבל לפי אלעזרה הוא רצה לעשות איתו התערבות של מיליונים על זה שהוא יקח צמיד וכנראה שעם עוד הרבה אנשים ככה שאמור להיות לו תמריץ רציני. בקיצור, גאון קאש אבל טורנירים לא משהו.

2המרפא

New member
כנראה שההתערבות הזאת לא עברה ולכן אין לו ממש

מוטיבציה לשחק כשיש אומהה 3\6 רץ

למעלה