עוד יום עבר

ס ו ז א ן

New member
עוד יום עבר

האמת שרוב היום ישנתי מפני שהלכתי לעבודה רק ב-22-00 ןפשוט לא היו לי כוחות אפילו ללכת למכון אבל יש לי כלב מקסים שאני שומרת עליו ואני מוציאה אותו לבערך 3 שעות ביום בוקר צהריים וערב ההליכה היא לא מהירה אבל אני על הרגליים ברחבי העיר וזה מה שדחסתי היום בוקר- מיץ גזר סחוט טבעי צהריים- טופו וירקות, ארטיק דייאט ביניים- 5 שזיפים יוגורט מלפפונים ובולגרית 5% ערב מרק ירקות עם קצת קרוטונים 2 פרוסות עם חמאה וריבה כמובן שהלחם נאכל ב 2 בבוקר כשכבר הייתי קצת רעבה אבל זה יותר טוב משוקולד וכאלה זהו שוקו

אלוניס

New member
היי סוזאן

מיצים טבעיים בריאים יותר ממשקאות ממותקים אחרים אבל בעצם הם פשוט הסוכר של הפרי (גזר מתוק מאוד ונחשב כמו פרי!). אז יוצא שאת אוכלת 3-4 פירות מבחינת הסוכרים אבל לא מקבלת את הסיבים התזונתיים בגלל הסחיטה. משהו ששווה לחשוב עליו. אני לא יודעת איך זה אצלך אבל אני משתדלת לצמצם את ארוחות הביניים ללא יותר ממאה קלוריות לפי המלצת הדיאטנית שלי. אז יוצא לי לאכול יוגורט או פרי או חטיף אנרגיה ללא סוכר. תלוי מה עובד בשבילך. בערב רצוי להוסיף חלבונים. אולי להעביר לשם את המלפפונים והבולגרית מארוחת הביניים. אם אחרי ארוחת ערב את רעבה אחרי כמה שעות זה לא נורא ואפשר לאכול וריאציה של ארוחת ביניים.

למעלה