עוד יום - עוד שבוע...

אפרת.א

New member
עוד יום - עוד שבוע...

עייפות משתלטת, עיניי עצומות, רוצה כבר ללכת, ללכת רחוק... יודעת שזהו נגמר לי היום, הולכת הביתה, לישכב ולחלום... נגמר לו עוד יום והלילה כבר בא נגמר לו שבוע החודש הבא. נגמרת שנה כמו שנים נוספות, ועיניי - עצומות, כמהות. מצפות. הקייץ עבר סתיו - לא היה הגשם הרוח נושפים בשמחה, עיניים בורקות מקבלות בברכה, חילוף של עונה לעונה חדשה. פריחה. בצבוץ של השמש מבין עננים, לוטפת קלות את פני ההולכים. חולפת עוברת מסכת חיים... שבת שלום ושבוע נפלא - איריס

חילוף של עונה

כן, עוד שנה עברה כה מהר חלפה. באמת כמו חלום ולואי אפרתי שהשנה שבפתח תסמל פריחה ובצבוץ של שמש מבין העבים. שתהיה לך ולכולנו שנה נפלאה

שרי42

New member
איריס

כן יקירה, חולפים הימים, מתחלפות העונות עינים עוצמים, הראש מניחים, זה רגע בו נודדות מחשבות על חיים שעברו, על חיים שעודם על חיים שיביאו איתם כך אני מקווה , לכולנו, את שכמהים, חפצים, משתוקקים, בקיצור - חיים חדשים שבוע מקסים גם לך יקירה והעיקר שתהיי לי בריאה

כבר עוד שנה? שנה טובה לכולם !!!

כל כך מהר עברה? ``שנה חלפה שנה באה אני כפיי ארימה`` ? ופניי מתכסות תדהמה וביופיין עונות השנה מתחלפות כמו בהתחלף תפאורה משנות אווירה וחיינו מופיעים במרכז הבמה עיתים סוערים עיתים רגועים שמחים עצובים מאתגרים משעממים ואנו אותם מגוונים בכל הצבעים ברצונותינו במעשינו בכתיבתנו אז קצת צבעים וורודים נוסיף למכחול לידם נניח גם קצת מהכחול ונאחל לכולנו שיתגשמו רצונותינו תמיד ומהר.

למעלה