עוד יום שישי בערב...

Black Cat15

New member
עוד יום שישי בערב... ../images/Emo5.gif

ואני ש-ו-ב לא יוצאת לשום מקום!! ולמה זה??? בגלל החבר´ה ה$%@#&#$ האלה שבצופים!!! כל יום שישי כמעט יש להם מסיבה / טיול / משהו מאורגן בשבט ואי אפשר להפגש!! רק שתבינו שבערך חצי מהחבר´ה שלי בצופים ואם הם עסוקים אי אפשר לצאת לשומקום!! אני מקווה שבשבוע הבא אני לא אהיה כאן ביום ו´ כי אני אצא עם ליאור!!
תחזיקו לי אצבעות... LOVE U אורנית.

No Doubt

New member
היי אורנית מותק

מה המצב??? גם אני לא יוצאת השבוע, אבל זין, אני אוהבת להישאר בבית ביום שישי כי אז אני מדברת עם ידיד שלי...אז פאני ונחמד... למה את לא יכולה ללכת לדברים של הצופים איתם???

chill-chill

New member
אורנית מתוקה

מחזיקה אצבעות.
המון בהצלחה עם ליאור (אני מתפלאת שעוד לא יצא לי להגיב על העניין, אז זו התחלה טובה- נראה שבאמת יכול להיות משהו ביניכם, ויום אחד- קרוב מאוד- הוא יהיה שלך
) ובקשר ללא יוצאת בגלל החברים מהצופים- חפשי עוד אנשים שלא בצופים והצטרפי אליהם לבילויים... או שתצטרפי למסיבות של השבט, זה באמת לא אמור להיות כזה נורא
צ´ילי

Black Cat15

New member
הנה התשובה...

אני מ-ת-ה ללכת למסיבות שלהם ולהפגש עם החברים שלהם שם כי כולם אחלה אבל זו בעיה כי שם רק אם אתה במלוא מובן המילה בצופים כלומר בא לפעולות, בא לועדות שכבה, בא לטיולים ובא לימי עבודה - אקיצר משקיע בצופים, אתה נחשב בצופים!! ומי שלא בצופים (כמוני, ואני לא סובלת את כל הקטע של ההדרכה) לא יכול לבוא לזה. וחוץ מזה היה לי כבר סיפור בעבר כי כמה שטענו שאני צופים WANNABE ושאני כל הזמן נדבקת אליהם... וזה ממש לא נכון... הייתי שם בתחילת כיתה ח´ לחצי שנה ועכשיו אני מכירה מלא חברים חדשים שבצופים (הם בתיכון שלי) אבל כשיש להם מסיבות וכל מיני פעולות בשבט- אני מרגישה בחוץ ומשעמם כי זה בעיה!!! ובקשר לאנשים שלא בצופים... אני עכשיו מנסה לעבוד על חיפוש אנשים שלא בצופים ולצאת איתם לבילויים

peach & cream

New member
../images/Emo54.gif

היי מתוקה! שיהיה לך בהצלחה עם ליאור. והרעיון של להצטרף אליהם זה באמת נחמד, אולי תנסי פעם... חוץ מזה, השעה היא כפי שאתן רואות-> ואין לי תכנונים בינתיים, אני קצת עייפה אבל עם הרבה נכונות לעוף מהבית הזה!! (בבקשה בבקשה, שיצוץ משהו מעניין). וזהו לבינתיים. אולי תספרו בהזדמנות זאת לאן אתן יוצאות? באהבה רבה.

charmingirl

New member
אויש... איזה באסה...

ואני מקווה בשבילך שאכן תצאי עם ליאור!!
לי יש עכשיו מסיבה של חברה שלי, והולך להיות SaLsA! loveeee you עדי

למעלה