עוד יומיים אני מתגייס!!! מישהו רוצה להיכנס לצוואה???
C Charmed 4ever. New member 10/2/03 #2 יאאאאאאאא איתןןןןןןן!!! ../images/Emo54.gif נתגעגע!!!!!!!! תחזור מהר ובשלוםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! בהצלחה!!
יאאאאאאאא איתןןןןןןן!!! ../images/Emo54.gif נתגעגע!!!!!!!! תחזור מהר ובשלוםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! בהצלחה!!
D Drorrrrrr New member 10/2/03 #3 איתןןןןןן ../images/Emo60.gif איתן שלי! ווווואי אתה גדול כבר אני לא מאמין, מחר צבא אני זוכר שהיית כזה ( ) קטן! טוב, נו, אני לא זוכר אבל בכל זאת בכל מקרה, אוףףף מה מאחלים למישהו שהולך לצבא? בכל מקרה: בהצלחה לך ותשמור על עצמך!!!! והרסת לי טופיקקקקקקק! אבל לא נורא יאללה אוהבים אותך פה תחזור אלינו לפעמים דרור
איתןןןןןן ../images/Emo60.gif איתן שלי! ווווואי אתה גדול כבר אני לא מאמין, מחר צבא אני זוכר שהיית כזה ( ) קטן! טוב, נו, אני לא זוכר אבל בכל זאת בכל מקרה, אוףףף מה מאחלים למישהו שהולך לצבא? בכל מקרה: בהצלחה לך ותשמור על עצמך!!!! והרסת לי טופיקקקקקקק! אבל לא נורא יאללה אוהבים אותך פה תחזור אלינו לפעמים דרור
A Adrienne New member 10/2/03 #4 בהצלחה אח שלי! אל תשכח אותנו! אל תפסיק לשמוע TC! תבוא לבקר! והכי הכי הכי חשוב - תשמור על עצמך...
E elknetld2kil New member 11/2/03 #5 תודה. איתמר, איפה היית??? לא ראינו אותך כבר כמה עידנים (באנגלית זה נשמע יותר טוב).
D Drorrrrrr New member 11/2/03 #6 יווווווווואוווווו ../images/Emo60.gif זה מחרררר זה עוד מעט יוווווואו איך גדלת לי בכל מקרה שיהיה רק טוב שמור על עצמך! (כן כן! בציווי) ותדע שאנחנו לאבינג יו כאן דרור
יווווווווואוווווו ../images/Emo60.gif זה מחרררר זה עוד מעט יוווווואו איך גדלת לי בכל מקרה שיהיה רק טוב שמור על עצמך! (כן כן! בציווי) ותדע שאנחנו לאבינג יו כאן דרור
E elknetld2kil New member 12/2/03 #9 שלום... התעוררתי עכשיו ואני מתכוון לצאת מהבית ב7:30. שי לי עוד דברים לארוז ודברים לעשות. למרות שאני אחזור כבר בסוף שבוע הזה הביתה (כנראה. פליייייייייז), אני מאד מתרגש ומפחד. see ya friday, איתן
שלום... התעוררתי עכשיו ואני מתכוון לצאת מהבית ב7:30. שי לי עוד דברים לארוז ודברים לעשות. למרות שאני אחזור כבר בסוף שבוע הזה הביתה (כנראה. פליייייייייז), אני מאד מתרגש ומפחד. see ya friday, איתן