עוד יומיים לפרק הבא!!!!!27.1,תגיע כבר!!

נוווווווווווווו כבררררר

וזה לא בדיוק עוד יומיים אצלנו כבר יהיה שישי עד שהפרק יגיע... אז עוד 3...

YourStarDust

New member
../images/Emo207.gif התאהבתי ../images/Emo23.gif

אחרי שיכנועים רבים מצד חברה שלי, שאני אתחיל לראות את הסדרה הזאת, התחלתי לראות אותה, ואני פשוט לא מסוגלת להפסיק! אני פשוט מאוהבת בסדרה הזאת, בסיפור, בהרבה מאוד דמויות, פשוט כיף לראות אותה
אבל תהיתי אם יש עוד אנשים כמוני - הייתי בטוחה שמכל הדיבורים, גם אני אתאהב בדיימון מייד בתחילת הסדרה. בינתיים אני בפרק 13 ומאוהבת לחלוטין בסטפן, בזמן שדיימון כרגע לא יותר מדמות מעצבנת. אני כן מבינה שיש בו יותר מסתם רשע, כיף לראות אותו, הוא מעניין ואני חולה על הפרצופים הקטנים האלו שהוא עושה. אבל משום מה אלנה-סטפן כבש אותי יותר. יש עוד אנשים כאלו ?

חכי חכי...../images/Emo3.gif בקרוב גם את תעברי לצד של דיימון

כולן מתחילות עם סטפן ואז מגלות שהוא חתיכת רכיכה דביקה
ודיימון
אוי דיימון
וולקם
תני פרטים על עצמך

YourStarDust

New member
חחח כן?

איזו אכזבה. מעניין אותי אם זה באמת יקרה :) בכל מקרה, אני לילך~ וכרגע אני מכורה לGLEE ויומני הערפד

וולקאם../images/Emo13.gif

אני מורן
מצטרפת אלייך גם להתמכרות ל glee
אבל כרגע יומני הערפד זו פשוט אובססיה...

ortalhav

New member
אני מסכימה איתךךך

גם אני מחכה בקוצר רוח לפרק 12,ואני עדיין אוהבת את סטפן.. כאילו גם דיימון מהמם והוא נהיה טוב לאחרונה (מה שאגב מפריע לי כי כל הסקסאפיל בו זה הרשע) בכל מקרה, סטפן טיל זה אנד! *סמיילי מאוהב* אגב אני חדשה פה, היי ^__^

אורטלי../images/Emo24.gif

וולקאם מותק
סופסוף! וזה לא כל הסקסאפיל בו!! הוא הורס גם בלי קשר
אני חולה על הציניות שלו! והיא לא נעלמת אף פעם

ortalhav

New member
מורןןןןן :D חיחי תודהה

נכון הוא באמת הורס ואין דברים כמוהו אבל נווו סטפן! זה סטפן...עם הלסת היפה שלו והמצח חרוש קמטים שלו וכל החזות המדהימה שלו.. אגב אני צכה לשלוח לך סרטון מהיו טיוב שיש שם את כל הקטעים המצחיקים של דיימון:)

YourStarDust

New member
נו נו נו

זה בדיוק מה שיפה. הוא ממש לא מושלם, וכן יש לו בעיה שם בלסת. אבל הוא ממש חמוד :) וגם אני כמו אורטל (אגב, היי אורטל~), חולה על דיימון. כן כי כיף לראות אותו, הוא מצחיק, הוא חתיך, אבל כדמות הוא מעצבן אותי לא מעט. אני מניחה שזה קשור להתחלה, שמנסים ממש בכוח להכניס אותו לנישה של "הרוע" בסדרה, ומן הסתם זה עובד. בגלל זה אני לא שוללת אפשרות של התאהבות בו בקרוב ^^

../images/Emo60.gifקודם כל,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מעין
דבר שני- לגבי סטפן ודיימון..אני הייתי בדיוק כמוך(אפשר להגיד שדי שנאתי את דיימון) עד שנפלתי ברשתו
במוקדם או במאוחר תתאהבי בו ;)

ortalhav

New member
ברוכה הנמצאת :D

אני מתה על דיימון, הוא חמוד וסקסי בטירוף... אבל לא בא לי שאלנה תהיה איתו.. לא יודעת למה. זה נראה לא הוגן כלפי סטפן שהתאהב בה ראשון. אבל מה שנראה לי שבסוף אלנה תבחר בדיימון, כי כאילו קתרין אהבה באמת את סטפן ולא את דיימון, אז פה יהיה הפוך..

Karina85

New member
גם אני גרמתי לחברה שלי להתמכר חחח

אבל שתינו אוהבות את הדמות של דיימון ואת גלגולי העיניים שלו

למעלה