יקירתי למרות ששוחחנו כבר
הסברתי לך בשיחה את הניתוח מה צריך אחרי ועוד.
מה זאת אומרת "מה בדיוק הם יעשו הם יחליטו תוך כדי כך שגם איך יראה וגם איך ארגיש אני לא ממש יודעת .
אני יכולה לספר לך שוב אחרי הניתוח את מעורפלת ממורפיום ואין כמעט כאב מעבר לשד נפוח ומאד(אם בחרת לעשות שחזור מרקמות שומן כמובן)הבטן מתוחה מאד ויש צלקת את צריכה חגורת בטן לבה"ח כי אחרי מקלחת כי אחרי יום של הניתוח רוחצים אותך במיטה את החלק של הבטן ושמים את החגורה שתחזיק.
מה עוד?
אשלח לך שוב נייד שלי לשוחח אם זה עוזר.
אצלי חיכו שלושה שבועות ואז היה פרוטוקול טיפולים שידעתי כבר לפני אבל לא הייתי בטוחה בנוגע להקרנות וכמה בלוטות נגועות ולשמחתי למרות שהיתה לי גרורה בבית השחי לא מקבלת הקרנות אלא ממשיכה כימו לצערי.
אני מזדהה איתך בנוגע לחוסר הידע או האי וודאות למה שהולך להיות אבל מנסיוני הלא קל שוחחתי עם נשים שעברו את אותו הניתוח והייתי ממש מוכנה נפשית למרות שבכנות את אף פעם לא יודעת אייך תרגישי עם שד "אחר" אבל בשביל להציל חיים עושים הכול ולי זה היה ברור שאני כורתת ולפעמים זה עולה לי בראש התקופה ההיא ואין לי מושג מאיפה היה לי כוח גם להיות עבור שני ילדיי וגם לתהות כמה שנים נשאר לי לחיות עם כל האופטימיות שבי והחוזקה,,זה גם מגיע.
בהצלחה רבה,
מתי שתצטרכי את מוזמנת לשוחח איתי ואל תבחלי בשום שעה אני עושה זאת באהבה כי אני יודעת ומבינה כל כך את החשש שלך.
אילנה,