עוד יומיים קונה H320 - כמה שאלות!

לינקי

New member
עוד יומיים קונה H320 - כמה שאלות!

ביום רביעי אני קונה את ה-H320 ויש לי כמה שאלות: 1. שמשתי שהתוכנה שמקבלים איתו היא לא מותאמת ל windows XP SP 2 אבל יש עוד ץוכנה שהיא כמו התוכנה שמקבלים.. למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד אותה? 2. איך עושים רשימות השמעה בנגן? זהו בנתיים, תודה לכל העונים

stardust19

New member
ישנה בעיה בחלק מן המקרים כאשר

הSP2 בא יחד עם דיסק ההתקנה של XP PRO. ניתן לפור בעיה זו ע"י חיבור הנגן לפורטים USB ON BOARD אשר נמצאים מאחורה או לקנות כרטיס USB ולחבר אליו,ככה שהמחשב מזהה אותו אוטומט. אין בעיה כאשר הSP2 הותקן בנפרד או שולב לדיסק יחד עם XP כך שהדיסק הוא BOOTABLE עם SP2 שכביכול לא היה כלול בו מלכתחילה. בכל מקרה של בעיה עם SP2 יש לנסות ולחבר את המכשיר לפורטים USB מאחורה ולא ל HUB שמקדימה. ישנה בעיה שעדיין אני לא הצלחתי לפתור אותה והיא לפתוח את הפורטים כאשר אף אחד מהמקרים לעיל לא אבדו...עדיין בשלבים
. רשימת השמעה עושים דרך ווינאמפ למשל ואחכ במכשיר מפעילים את הפונ' DB ואז ניתן לגשת לכל שיר דרך שם של אומן וכד'.

לינקי

New member
תודה, ובקשר לווינמאפ

איך בדיוק עושים את הרשימת השמעה? פשוט בונים רשימה, שומרים ואז מעבירים למכשיר? ואתה בטוח שאם יש לי SP2 אז התוכנה תעבוד טוב?

stardust19

New member
בווינמפ יש אפשרות לעשות פלייליסט-PL

ואת זה את צריכה להעביר לנגן. בקשר לשאלה השניה-איזה תוכנה?ווינאמפ? בטח שהיא עובדת- הכל עובד רק יש קצת בעיות עם הSP2 כי לפעמים צריך לפתוח שמה פורטים וועוד כל מיני דברים אחרים שאין זה המקום לדבר עליהם

לינקי

New member
תודה, ובקשר ל"תוכנה"

לא התכוונתי לווינמאפ אלה התכוונתי לתוכנה שמקבלים עם הנגן... טוב זה לא ממש משנה, אני קונה מחר את הנגן ואם יהיו לי בעיות או שאלות אני כבר יכתוב פה ואז יהיה יותר קל לפתור אותם. נ.ב אני בן...

למעלה