עוד יומיים UFC on Fuel TV 7- סקירה

BeniTaz

New member
עוד יומיים UFC on Fuel TV 7- סקירה

פייט נייט שצפוי להיות מלהיב במיוחד.. אין שמות מפוצצים אבל יש אחלה כישרונות וקרבות פוטנציאלים לסיומות טובים. חוץ מזה, קרב האליפות הוא באמת קרב בין 2 הלוחמים הכי חזקים למשקל שלהם. האירוע יתקיים בבריטניה ולכן השידור יתחיל בשעה 22:00 ככה שהפעם גם נוח.

הקארד המקדים:
1. פלייווייט: פיל האריס (10-21) נגד יוליסס גומז (3-9)
2. בנטמווייט: ווהאן לי (1-8-12) נגד מוטונובו טזוקה (4-5-19)
3. מידלווייט: סטניסלב נדקוב (0-12) נגד טום ווטסון (5-15)
4. פדרווייט: ג'וש גריספי (4-14) נגד אנדי אוגל (2-8)
5. לייטווייט: פול סאס (1-13) נגד דני קאסטיו (5-14)
6. לייטווייט: טרי אטים (4-15) נגד רני פורטה (2-7)
הקארד המרכזי:
7. וולטרווייט: צ'ה מיילס (5-15) נגד מאט רידל (3-7)
8. לייט הביווייט: ג'יימס טה הונה (5-15) נגד ראיין ג'ימו (1-17)
9. וולטרווייט: גאנר נלסון (1-0-10) נגד חורחה סנטיאגו (10-25)
10. לייט הביווייט: ג'ימי מאנווה (0-12) נגד סיריל דיאבטה (1-8-19)
11. פדרווייט: קאב סבאנסון (5-18) נגד דאסטין פויריר (2-13)
12. תואר הבנטמווייט הזמני: רנאן בראו (1-29) נגד מייקל מקדונאלד (1-15)

ובמילים אחרות
1. שניהם מגיעים עם הפסדים בקרב הקודם הראשון שלהם בארגון. הפסד שני יסכן את המשך דרכם בארגון.
2. גם כאן קרב השרדות. לי יילחם בבית ובפעם האחרונה שפגש יפני הצליח להכניע בצורה יפה את קיד יאמאמוטו.
3. נדקוב מגיע אחרי הפסד קשה בנוקאאוט שנמחק מול טיאגו סילבה, בכורה ב-MW. ווטסון, הכוכב הבריטי הפסיד בפעם הקודמת לבראד טבארס ושוב מקבל יריב קשה מאוד. מי יצליח להתאושש ראשון?
4. פעם ג'וש גריספי היה אמור להילחם נגד אלדו על התואר אבל נפצע, והיום הוא נלחם על חייו עם 4 הפסדים רצופים ב-UFC מתוך 4 קרבות. הזדמנות אחרונה בהחלט נגד הילד הבריטי מ-TUF שהפסיד בקרב הראשון שלו ב-UFC בהחלטה.
5. פול סאס וה-BJJ החולני שלו הפסיד בפעם הראשונה לווימן בהכנעה בקרב הירואי. הוא פוגש מתאבק קשוח מאוד שיעשה לו את החיים לא קלים בכלל.
6. טרי אטים חוזר לראשונה לאחר שנה אחרי שחטף את נוקאאוט השנה (ואולי נוקאאוט העשור) מהספינינג היל קיק של ברבוזה, ינסה להתאושש מול פורטה שנלחם ב-TUF ברזיל ב-MW וכעת ירד ל-LW.

7. מיילס הסטרייקר החזק והאהוד ינסה להוריד את רידל הפוסטרבוי שנלחם נגד יריב ראוי לשם שינוי. צפו לנוקאאוט של מיילס.
8. ראיין ג'ימו בקרב הבכורה שלו ב-UFC השווה את שיא הנוקאאוט המהיר בארגון ששלח לישון את פרוש. טה הונה הוא סטרייקר רציני עם הרבה כוח בידיים שניצח 4 מתוך 5 הקרבות שלו ב-UFC.
9. גאנר נלסון הבלתי מנוצח, הוא אחד הפרוספקטים הגדולים בספורט וצפוי לו עתיד ורוד. מדובר בגראפלר בחסד עליון. סנטיאגו, מחליף מאוחר ללוחם שנפצע, יורד ל-WW ומקבל הזמדנות אחרונה כנראה כשמאזנו ב-UFC הוא 4-1 שלילי.
10. דיאבטה הקיקבוקסר עם 2 ניצחונות רצופים פוגש את מאנווה, הסטרייקר הבריטי המסקרן שמגיע מרקע של איגרוף. דוקא יהיה מעניין אם דיאבטה ינסה לקחת לקרקע, בקרב האחרון ניצח בהכנעה. מאנווה, 11 נוקאאוטים ב-12 קרבות ככל הנראה ירוק בקרקע.
11. קאב סבאנסון מכוון לתואר הפדרווייט עם 3 ניצחונות אחרונים גדולים בנוקאאוטים (רופ, פירסון וצ'ארלס אוליביירה). הוא מקבל מחליף מאוחר לדניס סיבר שנפצע בדמות פויריר, לוחם שלם, מלהיב וראוי בעל מאזן מצויין ב-UFC של 1-5.
12. רנאן בראו בעל הרצף הבלתי נתפס של 29 ניצחונות רצופים (הפסיד בקרב הבכורה שלו ב-MMA) הצליח לזכות בתואר הזמני לאחר שגבר על פייבר. והוא רק בן 25 בלבד. נראה לוחם שלם ברמה גבוהה מאוד שכבר הביע רצון לעלות ולהילחם מחלקה אחת למעלה. מנגד, מייקל מקדונלד כישרון יוצא דופן שמציג עמידה מרהיבה. במידה וינצח יהפוך להיות אלוף ה-UFC הצעיר בהיסטוריה בגיל 22 וחודש ובכך יעקוף את ג'ון ג'ונס שזכה בתואר בגיל 23 ו-8 חודשים. בכל מקרה צפוי קרב חזק מאוד. אגב, נודע שדומיניק קרוז (האלוף המכהן) יעדר לתקופה ממושכת עוד יותר, במקרה הטוב יחזור עוד שנה וחצי. ה-UFC כנראה לא עומדים להוריד את הסיסמא "התואר הזמני" אך זה לחלוטין זה התואר האמיתי עד שקרוז יחזור, והוא יצטרך להוכיח את עצמו.

אני מת על קארדים כאלו

אולי אין בהם את הניצוץ של השיווק אבל יש בהם הרבה ספורטיביות וכישרונות מעולים!
חוץ מהקרב של מיילס ורידל כל הקארד המרכזי פשוט מעולה ובנוסף האנדר קארד סביר וגם שם יש כמה קרבות נחמדים.
קרב האליפות בין בראו ומקדונלד הוא אחד מקרבות האליפות הכי תחרותיים (לפחות על הנייר) שהUFC ארגנו בתקופה האחרונה ולראות שוב את נלסון זה תמיד מסקרן..
יש לי הרגשה שיהיה אירוע נדיר, יש כאן כמה מאצ'אפים יוצאים מן הכלל!

תודה על הסקירה

גיא ע

New member
אחלה סקירה!

תודה רבה, מת על הסקירות האלה לפני אירועים
רק תמשיך...

BeniTaz

New member
נלסון-סנטיאגו

קרב טוב.. נלסון אומנם לא סיים אבל ניצח בקלות. חבל שלא גמר אותו למרות שהיתה לו הזדמנות.. אני מת לראות אותו עוד.. לוחם עם עתיד, נראה שיהיה לו גם אחלה סנטר וגם העמידה שלו הפתיעה אותי.

עכשיו לא יעזור כלום, הקרב של מאנווה-דיאבטה חייב להיות מוכרע. אין מצב שזה מגיע להחלטה עם הלוחמים האלה.

elvis18

New member
לצערנו הגיע .

זה הגיע להכרעה ... זאת תהיה פציעת הערב \אכזבת הערב.

אני מניח שאין לזה קטגוריה נפרדת , אבל זה כלכך מאכזב שלוחם פתאום לא יכול לעלות לסיבוב הבא
וככה נגמר לנו קרב שחיכינו לו ... נגמר בלא כלום . הכרעה לא ספורטיבית .

BeniTaz

New member
קטע

גם בקרב הקודם שלו, בבכורה ב-UFC ניצח מאנווה אחרי שבסוף הסיבוב השני קינגסברי לא יכל להמשיך להילחם.

למעלה