עוד יומיים...

shira^

New member
עוד יומיים...

בעלי חוזר משהות של חודש בארה``ב. חייבת לספר לכם שדי התרגלתי להיות היא ואני לבד לבד. מה שקרה בחודש הזה שהתחברנו אחת לשניה בצורה מדהימה פתאום היא רוצה לשכב לידי במיטה (מה שלא היה קודם) פתאום היא מתחבקת איתי מרצונה ומרעיפה עלי נשיקות. פתאום היא מדגדגת לי את הרגליים פתאום היא מושכת לי בטישרט הבית ורצה אחרי. פתאום היא ואני שתינו כאחת נטו אמא ובת. אבל, אני גם מתה לראות את התגובה שלה כשאבא יחזור הביתה והיא הרי משוגעת עליו . ולפעמים חשבתי שאותו יותר מאשר אותי.. כבר עומדות דמעות בעיניי מהתרגשות... אספר לכם איך היתה הפגישה ...

מיכל@ל

New member
חודש ?!?! איך החזקת מעמד ?

תתכונני לאפשרות שהגוזלית תהיה בהלם בהתחלה ושזה ייקח קצת זמן [עשר דקות (-; ]. תהנו מהמפגש (-:

shira^

New member
לכן אני מצדיעה לחד-הוריות שביננו

אני באמת מורידה בפניהם את הכובע ומצדיעה זה קשה אבל, מתגברים. הסתדרתי לא רע וגם הספקתי ``לקרוע`` את העיר בבלויים (בתל_אביב) והנסיכה היתה שם אצל הורי.ניצלתי כל דקה לטובת שתינו בלבד והיה כייף.

י.ש.

New member
מנסיוני

לפני שנתיים נסעתי לחול מספר פעמים במשך השנה. בתקופה זו הילד היה מאד צמוד לאמא, כולל שינה במיטה. כשחזרתי, בהתחלה הוא התעלם והיה מאד עצור. אחר כך לא רצה להפרד. שיחות טלפון קצרות כמעט מידי יום מאד עוזרות. גם מכשיר הפקס עזר: מפעם לפעם שלחתי ציור בפקס ואז, גם הילד שלח לי ציורים בפקס בצרוף מספר מילים. האמת, גם לי היה קשה.

לימור11

New member
גם בעלי בארה``ב...

אמנם נסע רק לשבוע אבל אצלי הפשושית הקטנה עוד לא כאן. ובכל זאת ניצלתי את הזמן בצורה פרודוקטיבית: אני עובדת בחדר של הקטנה. יש המון לסדר, כי החדר שימש כחדר עבודה והוא מלא וגדוש במיוחד.

מיכל@ל

New member
לימור,יש חדשות בנוגע לקטנה ?

יש תאריך באפק או איזשהו סימן ?

לימור11

New member
אנחנו עוד כל כך בהתחלה...

חתמנו עם העמותה בשבוע שעבר. בינתיים הרי אספנו את כל המסמכים והם מתרגמים אותם. היום הגיעו גם תעודות יושר שלנו. אני חושבת שבשבוע הבא העו"ס תוכל כבר להעביר את ההערכה, ואז נכנס פשוט לתקופת ההמתנה. זה בטח ייקח עוד איזה שלושה חודשים לפחות. מקווה שאולי פחות.

למעלה