עוד יומיים.........

batl

New member
עוד יומיים.........

אז זהו....הקץ לזלילה החופשית עוד יומיים סוגרים את הטבעת ואתם יודעים מה זה להיות בשעה שמונה בבוקר בסורוקה?.......... אני באה מהמרכז....אני מניחה שאצטרך לצאת בשש בבוקר מהבית.... בינתיים הורדתי שבעה קילו ואני חודש לאחר הניתוח, אלא מה? שאת כל הקילוגרמים האלה הורדתי בשבוע הראשון ומאז.......כלום!!!!!! זה בסדר? תגידו לי אתם, הרי אני כבר לא אוכלת כמו שאכלתי קודם לא לחם, לא פסטות, לא סטקים...אז מה קורה פה? איזה גוף מטומטם יש לי.......

עדי.פ

New member
לדעתי את עושה טעות

סגירה בל כך מהירה של הטבעת לאחר ניתוח????? האם את מבקרת בקביעות אצל דיאטנית המתמחה במנותחי טבעת? האם קבלת חוות דעת נוספת ממנתח אחר? לדעתי את רצה מהר מדי ומה גם שמניפולציות רבות מדי עם הטבעת לא מובילות לסוף טוב לדעתי עדי

batl

New member
עדי, מי שואל אותי?

הרופא קבע לי את תאריך הצילום ומיקומו, ואני מניחה שהוא גם ינפח באותה הזדמנות, הוא בכלל לא שאל אותי

רוייקו

New member
עדי, הלוואי וכולם היו כמוך, מרגישים

שהם יכולים לעצור עצמם לבד מלאכול בהפרזה, לכך נועד הרי הניתוח, אחרת למה נותחנו ? אין פה עניין של מהר מדי, אלא שימוש של מה שהמערכת נותנת. אתה יודע שהרוב זקוקים לניפוח. ביקשתי מדר´ סובחי שיסגור לאחותי את הטבעת היטב, כך שתהיה מוגבלת מלכתחילה ואכן כך עשה. אחותי מרגישה מלאה מחצי יוגורט או שהיא מרגישה את המיים גולשים אם היא שותה מהר מדי. לעומת זאת, הרבה מנותחים מרגישים שאין להם כמעט שום הגבלה והם מבקשים שמשהו "לכל הרוחות" יעצור אותם מלאכול כמויות. ההגבלה שונה מאחד לאחד. אתה לא יכול להסתמך רק על רצון טוב של אותו אדם ולהאשים אותו בחוסר מוטיבציה, אז איפה תפקידה של הטבעת ?

עדי.פ

New member
בכל זאת עבר רק חודש מהניתוח שלה

ניפוח אחרי חודש, נראה לי ריצה מהירה מדי ואז מה ניפוח שני אחרי שישה שבועות. רויקו, תבדוק בפורומים אמריקאים למנותחים ותראה שיש שם מטורללים שפותחים וסוגרים את הטבעת עשרות פעמים (ולא יורדים במשקל) נכון שהטבעת נועדה למניפולציות אבל למה למהר??? פתרון כרורגי הוא הפתרון שפונים אליו לאחר שניסו את כל שאר הדרכים ולא הצליחו.

מירי,

New member
אבל לאמריקאים רק עכשיו אושר...

אני זוכרת שרק לאחרונה אושר הניתוח הזה (זה עם ה LAP-BAND) אצל האמריקאים ... הניפוח הראשון נקבע באופן אוטומטי לשישה שבועות מיום הניתוח.. (כך היה אצלי בכל אופן , בשיחרור אמרו לי להתקשר לקבוע תור לעוד 6 שבועות..) וירידה של 6 או 7 קילו בחודש הראשון היא אכן ירידה נמוכה (לדעתי הלא מיקצועית) ולכן יש צורך בניפוח שיעזור... מה גם שלטענתה 7 הקילו האלה ירדו כבר בשבוע הראשון (משמע כבר 3 שבועות היא בעצירה)!

עדי.פ

New member
האמריקאים כבר עושים את הניתוח

כמה שנים (פשוט קונים כרטיס טיסה למקסיקו ועושים את זה שם- כמו הרבה דברים שה FDA אוסר אבל במקסיקו עושים חופשי טובי הרופאים האמריקאים) ניפוח אוטומטי לאחר ששה שבועות הוא רעיון שאני שומע עליו לראשונה (אני נותחתי ע"י דוקטור סובחי (שלא חסר לו נסיון) והוא לא מוכן לשמוע על הצרה בחודשים הראשונים אחרי הניתוח. חוץ מזה איך אפשר לקבוע מראש את תאריך ההצרה מייד לאחר הניתוח (האם המנתח יודע מראש מה יהיה קצב הירידה?) הקצב האופטימלי לירידה הוא ב 18 החודשים שלאחר הניתוח הפחתת 1/2 עד 2/3 מהמשקל העודף. אם רצים לניפוח אחרי ששה שבועות מה יהיה בהמשך?

lir42

New member
עדי זה נורא איניבדואלי לכל אדם

יש אנשים שלא מנפחים או לא זקוקים לניפוח כמה חודשים טובים לאחר הניתוח או שאינם מעונינים בכך ויש אנשים שזקוקים לאחר חודש או חודשיים זה שונה מאדם לאדם וממקרה למקרה צריך לקחת זאת בחשבון שלך לירי

רוייקו

New member
אם אין הגבלה ביכולת האכילה והמנותח

לא מסוגל לעשות דיאטה בכחות עצמו, אין זה משנה אם זה חודש אחרי הניתוח או שבוע. המתנה של חודש עד לניפוח היא ממניעים טכניים (שהטבעת תתמקם וכו וכו ...) אבל אם המנותח עוצר בירידה ואחר מנסה, אחרי כמה חודשים טובים של אכילה רגילה - לסגור ולרדת שוב, זה כבר לא אותו דבר כמו שיורדים בהתחלה, מהשוונג הראשון.

gal33

New member
גם אצלי זה היה מאוד דומה. 6 קילו

בשבוע הראשון, ואז 5 קילו בחודש. הגוף שלך לא מטומטמם, הוא מחלים מהניתוח, התגבר על טראומה גדולה, ועכשיו הוא מבין שיש פחות אוכל אז הוא שומר יותר. תנפחי ותראי שהירידה תחזור ובגדול. חוץ מזה, חשוב ביותר לעקוב אחר התפריט של הדיאטניות במדויק, כולל החלוקה למספר ארוחות קטן ביום. בהצלחה.

בת עדן

New member
בקטע הזה של עצירה במשקל

נכשלתי מספר פעמים בדיאטות, לאחר שהורדתי מספר רב של ק"ג והעלתי חזרה בתוספת ריבית. למזלנו יש לנו עכשו שומר(טבעת)ונראה איך יסדרו העניניים עכשו. נ.ב נכשלתי לפני הניתוח.

למעלה