עוד יצירה

אמק

New member
זה נחמד

שילוב של נסיון לחבור לעבודות של ציורי חיות ,נניח באנגליה יש ציירים שמתמחים בציורי סוסים ,מין עבודה שמבטאת את התרבות הזו ,ויושבת יפה מעל האח. ישנם כנראה בהתאם ציירים שמתמחים בציורי כלבים . על הציור יש הקרנה כאילו של ציור מופשט ,משהו גם שקשור למופשט לירי . אין לי מושג מי הצייר ולמה. לא ממש מחבר אותי למשהו מעבר .

SOULIST

New member
כלב

לא בטוח שהייתי מייחס לזה תמימות... ז'אנר של ציורי סוסים באנגליה? לא בטוח.. זה כבר קרוב יותר, לטעמי, לכלב הפרחים של קונס... לא מריח לך אירוני, קצת...? אני מסכים לאבחנה שעשית בעניין שילוב של מופשט, חלוקת שטח של מופשט, עם איזה היגד ריאליסטי זה או אחר.

אמק

New member
פודל?

קונס השתמש בכלב פודל,זה כלב אחר. אגב יש מסורת של ציורי סוסים באנגליה והיא מוכרת ונצרכת בעיקר ע"י מגדלי סוסים ורוכבים כנראה. אני משער שיש משהו דומה בעניין כלבים. תמימות אין פה .

neoM

New member
מדוע התמונות כלכך גדולות

ממש מעורר קשיים אמיתיים לצפות בהן. אלא אם כן יש כאן איזו כוונה סמויה לשבש את המבט הראשון והרגיל בתמונה, המבט המכליל, המזהה, מעניק משמעות - כדי להשיג משהו אחר? למשל אצלי: ראיתי את צבעוניות החום, אח"כ את כף רגל ימין, אח"כ את פני הבולדוג המוכרות, והעיניים שקצת שונות מעיניים כלביות רגילות. אגב, לא הצלחתי לראות את התמונה כשלם ולו פעם אחת. אגב, אני לר מדפיס תמונות כאלה עקב העלות האדירה של מחסניות הדיו.

למעלה