עוד כותרת נגד המסדרים...

Negative one

New member
עוד כותרת נגד המסדרים...

טוב,יום ראשון 6/11/05 הפגנה נגד המסדרים. ההפגנה תערך ברחבת העייריה ברחוב זד"ל...קרוב לגן העיר (אני מעריך שלפחות הרוב יודעים איפה נמצאים בניין העייריה החדש) ההפגנה מיועדת לתלמידי העיר,למורים ואנשי חנוך שחושבים שהמסדרים היא טעות,ובכלל לאזרחים שמודאגים ממצב החינוך המדרדר בראשון בפרט ובארץ בכלל.מטרת ההפגנה היא גם חיסול של המסדרים,אבל גם למען שיפור אמיתי, ולא מדומה במערכת החינוך בראשון. אנחנו נשמח לשיתוף פעולה אמיתי של התלמידים,כי הם אלה שצריכים באמת להרים את המאבק הזה. לכל המתנגדים להפגנה והמנאצים למיניהם,לא כל כך מעניין אותי כרגע מה אתם חושבים...אולי אחרי ההפגנה נתפנה לדיונים השונים בזה.

נו באמת....

גם אני שונאת את המסדר! אבל האמת שאני תמיד מחכה למסדר כדי לראות את כולם! אם לא יהיה מסדר אני אשב בשיעמום 3 שעות ברציפות.. וזה כולה 10 דקות אז מה הקטע זה לא כזה נורא כמו נגיד להשאר עד 4! והאמת זה גם נותן כבוד למדינה עם ההמנון והדגל! תפסיקו להתבכיין

Shark Alarm

New member
נו, איך היה../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

גם בזה היו 4 אנשים

SoldieRonit

New member
וזה כולל המנחה ../images/Emo8.gif (../images/Emo35.gif)

אבל זה יפה שלנוער של היום "יש" על מה להילחם

Negative one

New member
טוב,לסיכום העניין

בגלל שדאגתי לעדכן פה את הפורום,אני גם נאלץ לעדכן אתכם בהתפתחות העניינים למרות שהם לא ממש אופטימיים או משמחים אותי. ההפגנה,בוא נגיד ככה,לא עלתה יפה. אני נאלץ להגיד שהנוער בראשון כנראה לא מוכן לפעולה אקטיבית עדיין. אני יכול להגיד את זה על סמך זה שקיבלנו תגובות חיוביות מאד מתלמידים בבתי הספר,רבים הסכימו לחתום על עצומה ועודדו אותנו להמשיך,אבל כנראה שזאת תמיכה פאסיבית בלבד.ואל תגידו לי שזה בגלל שהתלמידים מרוצים מהמסדרים וכל התלונות שלנו לא נכונות...אני ראיתי בבתי הספר כמה באמת מתנגדים למסדרים,וכמה שמים עליהם פס. בגלל שאנחנו לבד לא יכולים לקחת על עצמנו את הארגון של כל הקמפיין והמאבק הזה,אנחנו מורידים בינתיים הילוך (ומרימים קלאץ') ומפסיקים אותו,לפחות זמנית. אם יש תלמידים שכן מעוניינים לפעול באופן אקטיבי,הם מוזמנים לפנות אליי במסר אישי,או באיי.סי:314761815 עוד משו,מי שחושב שאנחנו פועלים רק נגד המסדרים,ושזה לא מטרה חשובה,אז הפעילות שלנו היא לא רק נגד המסדרים,אלה באופן כללי לשיפור החנוך בראשון. המסדרים הם רק סממן לכמה מנסים למצוא פתרונות זולים ולא יעילים במקום להשקיע באמת את הכספים והמאמצים האמיתיים בחינוך. לצערי הנוער בראשון,ובארץ בכלל,עדיין לא מודע לכח שיש לו בידיים,בייחוד כאשר הוא יקום ויעשה פעולה משותפת. אני מקווה שאולי בקרוב הנוער יבין את זה איכשהו,ונוכל להרים את הקמפיין הזה מחדש.

Negative one

New member
ורק עוד שאלה...

בלילה שבין שבת לראשון תלינו בבתי הספר התיכונים בעיר מספר פוסטרים המזמינים להפגנה. החשד שלי הוא שטרחו להוריד אותם הרבה לפני שהתלמידים הספיקו להגיע לבית ספר ולראות אותם. מישו מהתלמידים בתיכון (או בחט"ב שנמצאת במתחם של תיכון) יכול לאשר שהוא ראה פוסטר כזה שלנו?

למעלה