עוד כמה דקות- התרגום ל- no creo

michalas

New member
בטח!!!

עוד מעט יהיה גם "זבובים בבית"!! ועכשיו ל- no creo: אני לא מאמינה\ שאקירה רק אתה יודע טוב מי אני ובגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת אני לא מאמינה שהים באחד מן הימים יאבד את טעמו המלוח אני עדיין לא מאמינה בעצמי אני לא מאמינה בהימורים אני רק מאמינה בחיוך הכחול שלך במבט הזכוכית שלך בנשיקות שאתה נותן לי ובכל מה שאתה אומר לי פזמון: רק אתה יודע טוב מי אני ובגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת אם אני מדברת יותר מדי אל תשאיר בצד כי אף אחד לא יאהב אותך כמו שאני אוהבת... אני לא מאמינה בונוס או במארס אני לא מאמינה בקרלוס מארקס אני לא מאמינה בג´ין פאול סרטרה אני לא מאמינה בבריאן וייס אני רק מאמינה בחיוך הכחול שלך במבט הזכוכית שלך בנשיקות שאתה נותן לי ויגידו מה שיגידו פזמון: רק אתה... אני רוצה להיות הרקיע שלך שיר מפיך להיות תמיד הרוח בכנפיים שלך המלחייה שלך (ממממההההה?!?!?!?!?!?!-מיכל.) קרן אור לאן שתגיד שאתה רוצה שאלך אני אלך אתה הטעות שלי, הארץ השמחה שלי האביב שלי המדרגות שלי לשמים, כן! בגלל זה אני כאן עדיין הולכת איתך, לך בחיים לא הייתי יכולה להגיד שלא רק אתה יודע מי אני בגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת המלחייה שלך קרן אור לאן שתגיד שאתה רוצה שאלך אני אלך אתה הטעות שלי, הארץ השמחה שלי האביב שלי המדרגות שלי לשמיים, כן! אם אני מדברת יותר מדי אל תשאיר בצד כי איש לא יאהב אותך כמוני

לאה 13

New member
פצצה

הנה אלה או רינת אחת מכן שאלה איזה שירים אני מתרגמת אז בדיוק כמו מיכל... ועוד הרבה חוץ משאקירה אלה או רינת תשרשרו כי מעניין לראות מי מכן שאלתן אותי

perrinat

New member
../images/Emo187.gifאיזה קטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

בדיוק גם אני תירגמתי את No Creo....... (בקטע של המלחיה אני תירגמתי את זה: "נציבת המלח שלך") זה אחד השירים שאני הכי אוהבת (טוב, אני אוהבת את רובם ככולם....
) וכמובן שזה נכנס (עוד דקה וחצי) למאמרים
ולאה, אני שאלתי איזה שירים תירגמת....

michalas

New member
moscas en la casa- התרגום../images/Emo70.gif

זבובים בבית\ שאקירה ימיי בלעדיך כה חשוכים כה ארוכים, כה אפורים ימיי בלעדייך ימיי בלעדייך כה מגוחכים כה מרים, כה קשים ימיי בלעדייך לימיי בלעדייך אין לילות ואם מופיע אחד אז זה בלתי אפשרי לישון ימיי בלעדייך הם בזבוז לשעות אין התחלה או סוף פזמון: כה חסרי אויר כה מלאי כלום גרוטאה חסרת תועלת אשפה ברצפה זבובים בבית ימיי בלעדייך הם כמו שמיים חסרי ירחים כסופים ובלי עקבות של שמש ימיי בלעדייך הם רק הד שתמיד חוזר על אותו שיר פזמון: כה חסרי אויר... בועטת באבנים אני עדיין מחכה שתחזור אליי אני עדיין מחפשת בפנים של זקנים חתיכות של ילדים אני צדה מניעים שיגרמו לי להאמין שאני עדיין בחיים נושכת את הציפורניים נחנקת בבכי מתגעגעת אלייך כל כך ימיי בלעדיך ימיי בלעדיך ימיי בלעדיך כמה כואבים ימיי בלעדיך בלעדיך... בלעדיך... כל הזכויות שמורות (גם ב"אני לא מאמינה") ל-פודי
(שתצטרף לפורום בקרוף
)

michalas

New member
הללו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כאילוווו שיוווווו....למה אף אחד לא מגיב
.... סתם, אבל אני רוצה תגוביות

smgfan

New member
שיוווו! איזה מילים עמוקות! חבל"ז!!!

באנה, עד עכשיו לא הבנתי כ"כ. מה זה "זבובים בבית?????"
מה היא שרה על זבובים בבית? מה יש לה זאתי??? אבל עכשיו הבנתי שהמילים כ"כ חזקות- אין! רק שאקירה יכולה לכתוב ככה!!!! כל הכבוד!!!! תודה לך! michalas!!!

perrinat

New member
../images/Emo124.gifחבל"זזזזזזזזזז../images/Emo103.gif

המילים פשוט מדהימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
וגם התרגום
יפה מיכל
וכל הכבוד לפודי. תמסרי לה שמצפים להצטרפותה....
גם אני, כמו אור, לא הבנתי בהתחלה- מה היא רצתה להגיד בדיוק במשפט "זבובים בבית"
אבל אח"כ הצלחתי להבין את תחושבת הגעגועים...... אין בוקר........
אין לילה......
ריקנות.......
אין כח לכלום......
אפילו לא לזרוק את הזבל....
עד שמופיעים זבובים בבית.......
יפההההההההה

michalas

New member
אין אין אין עליההה../images/Emo70.gif

היא כותבת את השירים הכי מדהימים בעולם
ו|פודי| שלי תצטרף בימים הקרובים

shahar666

New member
איזה יפההה ../images/Emo70.gif

תודה על התרגום
איזה שירים יפייייםםםם היא כותבתתתתת חבל´´ז!

michalas

New member
תיקון....

אין אין אין עליה
היא כותבת את השירים הכי מדהימים בעולם
ופודי שלי תצטרף בימים הקרובים

../images/Emo12.gif מ-ד-ה-י-ם-@@@

המילים מדהימות מישהו יכול לתרגם לי את ciega ´ sordumoda ?

למעלה