בטח!!!
עוד מעט יהיה גם "זבובים בבית"!! ועכשיו ל- no creo: אני לא מאמינה\ שאקירה רק אתה יודע טוב מי אני ובגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת אני לא מאמינה שהים באחד מן הימים יאבד את טעמו המלוח אני עדיין לא מאמינה בעצמי אני לא מאמינה בהימורים אני רק מאמינה בחיוך הכחול שלך במבט הזכוכית שלך בנשיקות שאתה נותן לי ובכל מה שאתה אומר לי פזמון: רק אתה יודע טוב מי אני ובגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת אם אני מדברת יותר מדי אל תשאיר בצד כי אף אחד לא יאהב אותך כמו שאני אוהבת... אני לא מאמינה בונוס או במארס אני לא מאמינה בקרלוס מארקס אני לא מאמינה בג´ין פאול סרטרה אני לא מאמינה בבריאן וייס אני רק מאמינה בחיוך הכחול שלך במבט הזכוכית שלך בנשיקות שאתה נותן לי ויגידו מה שיגידו פזמון: רק אתה... אני רוצה להיות הרקיע שלך שיר מפיך להיות תמיד הרוח בכנפיים שלך המלחייה שלך (ממממההההה?!?!?!?!?!?!-מיכל.) קרן אור לאן שתגיד שאתה רוצה שאלך אני אלך אתה הטעות שלי, הארץ השמחה שלי האביב שלי המדרגות שלי לשמים, כן! בגלל זה אני כאן עדיין הולכת איתך, לך בחיים לא הייתי יכולה להגיד שלא רק אתה יודע מי אני בגלל זה הלב שלי שייך לך רק אתה שולט בדעותיי ובגלל זה לאן שתרצה אני הולכת המלחייה שלך קרן אור לאן שתגיד שאתה רוצה שאלך אני אלך אתה הטעות שלי, הארץ השמחה שלי האביב שלי המדרגות שלי לשמיים, כן! אם אני מדברת יותר מדי אל תשאיר בצד כי איש לא יאהב אותך כמוני