עוד כמה הערות...... ../images/Emo13.gif
1. לגבי המחזמר: אני חושבת שהילדה השנייה שנבחנה להיות נדיה הייתה צריכה להיבחר כי היא יותר מתאימה, וההוא עם המשקפיים בכלל חשבתי שהוא נבחן להיות גיז´ה! מה זה אמור להיות, זה זבוב?!?! השני היה כל כך מתאים! חבל.... זאתי בתור פטו דווקא חמודה וזה שנבחר להיות סבסטיאן די דומה לז´גו בכלל!!! ואם אני לא טועה לפחות חלק מהילדים אמורים להיות בלונדינים! ומה הקטע עם השמות??? אם יש פטו ונדיה אז שיהיה גם נאצ´ו! למה סבסטיאן? מה העניין?! וראיתם את הריקוד העלוב שהם רקדו?? מה כל כך קשה ללמוד את הצעדים האמיתיים של הריקוד אז הם הלכו על חיקוי עלוב? ואיך יהודה הלוי אמור להיות אלחו? הרי בלן/ליאת אחירון גדולה ממנו לפחות ב5 שנים, הוא נראה ילד לידה.... בכל מקרה, אני מקווה ששאר השחקנים יהיו יותר נורמליים, מעניין מי זה לכלוך...
(אבל אני באמת מקווה שהמחזמר יצליח, למרות ההתנגדויות ושיהיה לשחקנים בהצלחה!) 2. ראיתי את שיר הפתיחה של העונה ה5 בפה פעור! פשוט הלם....איזה שינוי! ואיזה קצב ואיזה בטיח! איפה DAME UNA CH??? איפה ההתלהבות?! כולם עבור לאיזה כפר מבודד עלוב, נראים כאילו הם חזרו 100 שנה אחורה, בלי צבע שמאיר ובלי כלום ובחיי שכואב לי הלב לראות פתאום את כל הילדים, זה כאילו לא קטנטנות שלי! למרות שלכלוך מזה חמודדדד יש לו בלונדיני יותר בהיר שם, ונאצ´ו הסתפר, וז´גווווו נשמה ופטו נראית רגיל (רק חבל שברקודה לא לצידה) אבל גי´זה בכלל נראה מוזר! ממש יהיה קשה להתרגל, אין לי שום חשק לראות מחר בכלל.... זה ממש דיכא אותי! אוףףף מה אני אעשה?!?!? 3. למרות שעונה חדשה מתחילה עם שמות חדשים אין לי שום עניין להתרגל לשמות אחרים! נאצ´ו תמיד יהיה אצלי נאצ´ו, פטו זאת פטו, נדיה זאת נדיה, ז´גו זה ז´גו (ואני בחיים לא אקרא לו בשם המפגר באוטסיטה!!!) ולכלוך תמיד יהיה רוניה (הרי אני לא אומרת באמת לכלוך אלא תמיד אני קוראת לו רוניה), למרות שאם אני אגיד סבסטיאן, סנטיאגו וקמילה זה די בסדר כי זה השמות האמיתיים שלהם....אבל בכל מקרה אני לא משנה הרגל! אני אשמח אם גם אתם תצטרפו אליי בנושא! בכל מקרה עד לפעם הבאה יאללה ביי נטלי
1. לגבי המחזמר: אני חושבת שהילדה השנייה שנבחנה להיות נדיה הייתה צריכה להיבחר כי היא יותר מתאימה, וההוא עם המשקפיים בכלל חשבתי שהוא נבחן להיות גיז´ה! מה זה אמור להיות, זה זבוב?!?! השני היה כל כך מתאים! חבל.... זאתי בתור פטו דווקא חמודה וזה שנבחר להיות סבסטיאן די דומה לז´גו בכלל!!! ואם אני לא טועה לפחות חלק מהילדים אמורים להיות בלונדינים! ומה הקטע עם השמות??? אם יש פטו ונדיה אז שיהיה גם נאצ´ו! למה סבסטיאן? מה העניין?! וראיתם את הריקוד העלוב שהם רקדו?? מה כל כך קשה ללמוד את הצעדים האמיתיים של הריקוד אז הם הלכו על חיקוי עלוב? ואיך יהודה הלוי אמור להיות אלחו? הרי בלן/ליאת אחירון גדולה ממנו לפחות ב5 שנים, הוא נראה ילד לידה.... בכל מקרה, אני מקווה ששאר השחקנים יהיו יותר נורמליים, מעניין מי זה לכלוך...
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)