עוד כמה להקות אלה יש...

amhay

New member
עוד כמה להקות אלה יש...

שלום, אני חדש פה ואפשר לומר שאני מתחיל....,יש לציין כי אני רק בן 17 וחושב שהם(הביטלס כמובן) היו הגדולים מכולם או מקום שני אחרי הביץ' בויז(אל תעלו עלי עוד לא החלטתי) יש לי את one revolver abbey road sgt pepper וזהו........בינתיים.... עוד כמה להקות יש שהשירים שלהם גורמים לכם לבכות מהיופי המושלם של השירים שלהם שלא נס ליחם....מי עוד היו שני להקות גדולות באותן זמנים.. היו הרבה גדולות אבל הביץ' בויז והביטלס היו הגדולים מכולם, אולי בכל הזמנים....כל פעם שאני מתחיל לשמוע את ריבולבר אני נכנס לעולם אחר.. מטקסמאן המדהים עד לטוממורו נוור נוז תענוג אמיתי שגורם לי להזיל דמעות... אז אני מקווה שיהיה לנו דיון פורה.. וזהו...טוב שיש לי איפה להוציא את הדברים האלה:))

כל הכבוד

יש לך טעם מצויין... גם הביטלס וגם הביץ' בויס... למרות שלדעתי אין ספק שהביטלס היו טובים יותר, אבל... על טעם ועל ריח אין להתווכח.

Miss CB

New member
ברוך הבא בן 17 (יש לך שם? ../images/Emo8.gif)

הביץ' בויז אכן מוצלחים לאללה (יופי שאני לא נשמעת כמו מורה), בקשר לשאלה האם הם יותר טובים מהביטלז, יהיו לך פה הרבה חילוקים דעות אבל עזוב - אל טעם ועל ריח אין מה להתווכח, או סדרה דומה...
(נו עם האבא הוואנבי צעיר ושני הילדים השחורים שלא שמים עליו... אתם זוכרים!) קיצר, תהנה בפורום ותרגיש חופשי להוציא את מה שבראש שלך (רק אל תפחיד אותנו יותר מדי
סתם, סתם)

Another Girl

New member
ברוך הבא עמיחי ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

ובאמת תמצא כאן חילוקי דיעות על מי הלהקה מספר אחת-הביטלס או הביץ' בויז... אבל הכל לטובה. בכל אופן,אם אתה מתעניין באלבום Revolver,שים לב שזה שבוע האלבום שלו(בכל שבוע אנחנו דנים באלבום אחר,לפי הסדר)ואתה מוזמן להצטרף לדיון.

למעלה