עוד כמה מחשבות ........

ט י נ ה

New member
עוד כמה מחשבות ........

לאופנוע שחור בהצלחה עם ..... תמסור בבית יודעת שתעמדו ברגע המדהים שמחכה לכם והמון הצלחה גם לרומי שלנו . שנולדה וגדלה עם הפורום לפטל .. יקרה יודעת שלא כתבתי לך מספיק אבל יודעת שאת יודעת את בליבי כל הזמן ..... לשרליאור מחכה לראותך תמיד במופעי בדרום ..... למשל 31.03 חמי יואב ..... אהבה עבודה -איתן יקירי אתה כל כך בליבי ויודע את הדרך אלי. אהוד -פיספסתי אותך לפני חול עכשיו פתאום אין פורום אולי נשתה קפה אמיתי ? טיפ טיפ שיהיה בהצלחה עם 1.90 ואפשר כבר להוסיף כמה אפסים 1,900000 איילז -המון אהבה וטוב באשר תלך לחיילים שלנו ,לשוטרים ,לתמידים לכל מי שנמצא נכנס יוצא ובא לשמואל כהן שמואל נתראה במופעים יודעת שלא תמיד הסתדר כאן אבל תמיד היה לך מקום בליבי ,לגידי אהרונוביץ כואב לי שדווקא לך כעיוור שהישג והגיע כל כך רחוק עם מגפסת הכתב ברייל שלך דווקא לך מגיע שהפורום זה ישאר ,אבל אתה יודע את האי מייל שלי תכתוב לי תמיד ,לסקיטו מיי מאן ,שהכל יזרום טוב מקווה לראותך בבית שאן .... בקיצור לכולכם שלומות ואהבה שימרו על קשר והתשתדלו ללמוד ממה שקרה כאן לעתיד -כיתבו יותר תדרשו מעצמכם ופורום כזה היה נשאר -וזה באמת לא תפקיד שלי חלילה לחנך אני שמחה עם כל רגע שהיה לי כאן לילה טוב

sharlior

New member
../images/Emo24.gifאיזו אישה מדהימה

שלוש מילים שמסכמות הכל. את פשוט מדהימה. שרון.

תודה רבה.

וחייב לומר שהיה משהו בפורום הזה, שלא יכול להמחק משהו מאוד חיובי מלא אור ואהבה (כמו שאומר ינון..) משהו מאוד חזק.

actress

New member
המילה הנכונה : מ-ש-פ-ח-ה ../images/Emo23.gif

ביום שיהיה "ערב סי היימן" אם יהיה כזה... אני בטוחה שכולנו ניפגש היה כאן משהו באמת שלא היה בשום פורום וזה הגיבוש המיוחד כמו אמא חוזרת הביתה מאוחר ותמיד יש גולשים שכותבים ובקיצור כיף אם לא הבנתם האמא זו סי ואנחנו כאילו הילדים שממשיכים להיות בקשר היינו אחים ונשאר אחים כי חברים יש לנצח

למעלה