עוד כמה סרטים שאני רוצה מידע עליהם

עוד כמה סרטים שאני רוצה מידע עליהם

בית קברות לחיות - איך הוא ? טעות בכיוון- איזה סוג סרט זה? יש המלצות? יש לכם עוד המלצות לסרטי אימה מגניבים ? (תרשמו לי שמות באנגלית)

liavsayegh

New member
בית קברות לחיות

אני אהבתי. אחד מסרטי האימה הראשונים שראיתי...אפילו שהוא ישן (לדעתי הישנים הכי טובים), הוא עדיין מעולה! הוא מותח, אותי הוא לא הפחיד, אולי אותך כן... אני ממליצה! חייב לראות! אני מקווה שאת יודעת על מה זה מספר. אם לא תשאלי ואני יספר לך. מה שהכי אהבתי זה שהילד הקטן (לא זוכרת איך קוראים לו), בגלל שהוא נראה כזה קטן ותמים, זה מה שהפחיד. כמו בסרטים עם הליצנים, שהליצנים בדרך כלל הם אנשים טובים ושמחים, וברגע שהם בתפקיד הרשע זה מגניב! אז בקיצור, חובה לראות!!! אם יש שאלות וכאלה תשאלי.... נ.ב לא מומץ להראות את הסרט לאחים קטנים... אחים שלי ראואיתי את הסרט וכל הלילה הם בכו שחתול רודף אחריהם...חחח

skitel

New member
בית קברות לחיות ../images/Emo58.gif

סרט נחמד... מומלץ מאוד.... הוא נחשב לסרט אימה.. אבל אל תצפי למשהו מפחיד יותר מדי.... אותי זה פשוט קרע מצחוק----> רוח רפאים של ילד דרוס לבושה בבוקסר אדום או משהו כזה, ילד קטן ומטורף רץ עם סכין.... חתולים דרוסים... מכות בהלוויה... ושאר מיני ירקות...
תהני!

רועי123456

New member
בית קברות לחיות

ראיתי רק את 2 ולא הפחיד אותי בכלל אבל היה סרט נחמד

ותגידו

זה סרט עם הרבה קטעים מגעילים? כמו בשחר המתים? (טעות בכיוון) אם קצת קטעים אז זה סבבה אבל זה לא כמו שחר המתים נכון? ( יש לי סיוטים מהסרט הזה...לא מפחידים...כל מיני אנשים בלי ראשים וכו')

yamity1

New member
לא

לפי מה שאני זוכר אין בו קטעים מגעילים ולמי שאמר שהוא ראה את 2 ולא פחד בכלל, זה בגלל ש-2 הרבה פחות מפחיד מהראשון

אנזימים

New member
אף פעם לא ראיתי את 2 עד הסוף

אני לא יכולה לראות את ההתעללות שעוברת שם החתולה ובכלל כל בעלי החיים שבסרט. אני תמיד סוגרת באמצע. הסרט הראשון הרבה יותר איכותי. אף אחד מהם לא מפחיד במיוחד.

נצל"ש חלקי

הנה סרט שאסור להפסיד: HIGH TENSION. זה סרט צרפתי שקיבל ביקורות נלהבות והוא סופר מותח. הוא עבר התאמה והוא ייצא בגרסא דוברת אנגלית ביוני הקרוב. סרט בן זונה, בהבטחה.

ברמה של המנסרים מטקסס

שחר המתים זה פשוט חגיגה של איברים קטועים. זה יותר מתון אבל עדיין מעורר חלחלה קלה.

למעלה