עוד כמה פעמים ימשיכו לחזור

crusher

New member
עוד כמה פעמים ימשיכו לחזור

על כל העונות של זינה מההתחלה בביפ??????? מה יש אין עונות/סדרות אחרות???????

*זינה*

New member
היית מעדיף...

שיחליפו את זינה בסדרה אחרת...?? לא נראה לי...

Dafi the Mighty

New member
כמה שיותר יותר טוב.

השאלה היא מתי יהיה לי ביפ כדי להקליט הכל... גרר.

crusher

New member
אבל זה מ-ש-ע-מ-ם!!!

אני כבר מכיר את כל הפרקים בעל פה!!! כמה אפשר?

THANATOS

New member
חברים, מצאנו בוגד בתוכנו! ../images/Emo2.gif

העלוהו על המוקד!
ואת השאר תשאירו לי!
(_______MORT

*זינה*

New member
משעמם אותך זינה?

אף אחד לא מכריח אותך לראות. אבל אל תבוא אלינו בתלונות שעדיף להחליף את זינה בסדרה אחרת.

crusher

New member
בואנה מה פה כל משחק לי אותה

אוהד שרוף של זינה... מה הקטע? אפשר לחשוב כולה כל אחד פה רואה ת´תוכנית בסטאר ובביפ וחושב ת´צמו מעריץ גדול של הסידרה, זה כולה תוכנית טלוויזיה (נכון תוכנית מצויינת) לא צריך להסחף פה אנשים זה כבר הפעם השלישית שביפ מתחיל מחדש את כל העונות של זינה מההתחלה די זה כבר מאוס

Dafi the Mighty

New member
אני יכולה למצוא לך פה כמה אנשים

שיגידו לך שזה לא מאוס ואני אחת מהם.

גם אני אחת מהם...

ויש פרקים מסויימים שאני מסוגלת לראות כמה פעמים ביום וזה עדיין לא יימאס לי.

*זינה*

New member
אהה גם אני... ../images/Emo98.gif

ומה אתה משחק לנו פה ת´אחד שרואה ת´סדרה אבל לא מעריץ ת´נסיכה הלוחמת...
בקיצור - אתה אל תרד עלינו, אנחנו לא נרד עליך, אם לא בא לך אל תראה זינה, אף אחד לא דורש ממך. אהה ו... אני היחידה שאקבע לי איך וכמה להעריץ את הסדרה. איך שבא לי

שלומית1

New member
ME TOO

ולפי מה שזכור לי אף אחד לא מכריח אותך לראות זינה... ואם אתה נכנס לפורום של זינה כדי להגיד שנמאס לך מזינה... ( קצת היגיון לא יזיק)

milford

New member
שידורים חוזרים

תמיד כששידרו את העונה הראשונה לא יצא לי לראות את הפרקים הראשונים או להקליט אותם וזו הפעם הראשונה שאני מצליחה לראות את זה וזה מעניין לראות איך זינה וגבריאל התפתחו ובפרט גבריאל שאצלה השינויים מאד בולטים - גם בלבוש הצנוע שהתקדם ללבוש עם פחות כיסויים...וגם באישיות שלה שעברה מהפכות רבות אז אני בהחלט בעד זה שישדרו שוב וחוץ מזה מי שלא רוצה לראות שלא ייראה ומימלא זה נחמד לראות שוב ושוב פרקים שהיו מעניינים

LLRO

New member
אני רוצה להבין משהו

אתה נכנס לפורום זינה ואומר שנמאס לך מזינה ושזינה היא בסך הכל תוכנית טלויזיה? למקרה שלא שמת לב לחלק מאיתנו זינה היא טיפה יותר מסתם תוכנית טלויזיה. ואנחנו לא "משחקים אותה מעריצים"- אנחנו באמת מעריצים. ואני לא יודעת מה איתך אבל אני רואה את זינה כהרבה יותר מסתם "סידרה נחמדה". וחוץ מזה אם אתה אוהב את זינה, ואפילו כסתם סידרה נחמדה, אתה עוד תתחנן לשידורים חוזרים אחרי שיסיימו את העונה השישית בארץ כי יש גם אפשרות שאף ערוץ לא ישדר שידורים חוזרים ואז אנחנו נישאר בלי זינה בכלל. כך שעדיף שידורים חוזרים על כלום! בכל מקרה אם זה לא מעניין אותך אתה לא חייב לראות, אף אחד לא מכריח אותך. אבל אל תבוא לפורום זינה כדי להגיד שנמאס לך מזינה!

crusher

New member
אז דבר ראשון...

אני באמתצ נמנע מלראות ת´שידורים החוזרים בביפ.. ואני רואה ת´תוכנית אם כבר אז רק בסטאר.. כי אני ראיתי את זינה עוד מהתקופה שהיא הייתה בערוץ 3 אח"כ בערוץ שתיים ואח"כ בביפ ועכשיו בסטאר אני לא יודע אם כולם פה כמוני אבל מה לעשות שאני כבר ראיתי את כל הפרקים טיפ-טיפה יותר מדיי... די אני לא יכול יותר.. אם יש פה מעריצים הדוקים של התוכנית- בכיף, אל תעלבו...

shiRan WP

New member
אל תכעסו אבל....

אני חושבת שלכל אחד יש דעה משלו..ול crusher גם יש! הןא נכנס לפורום כדי להביע את דעתו ואני מקבלת את זה אני אוהבת לראות זינה וראיתי מהתחלה ואף פעם לא נמאס לי לראות זו דעתי זו דעתי וזו דעתך...לא צריך להגיד לו שלא יכנס לפורום... שוב..זו דעתי שירן

LLRO

New member
כמובן שלכל אחד יש דעה משלו

לכל אחד יש דעה משלו על כל נושא ביקום. אבל צריך לדעת איפה להביע אותה. להכנס לפורום זינה ולהגיד שנמאס מזינה זה קצת... אני מכבדת מאוד דעות של אנשים אחרים, אבל רק כל עוד הם אומרים אותם בזמן, במקום ובצורה במתאימה.

shiRan WP

New member
זה נכון...

אבל כמו שאנחנו מעריצים את זינה ומביעים את בפורום זכותו להגיד שהתחיל להמאס לו מזינה אם הוא היה יורד על התוכנית או על השחקנים אז הייתי מבינה ואפילו כותבת תשובה זועפת
אבל הוא לא ירד או השמיץ את זינה ואני חושבת שפה זה המקום להגיד ל מה שיש להגיד (כל עוד זה נאמר בצורה תרבותית כמובן) על זינה, לוסי וכל מה שקשוב שירן

LLRO

New member
שוב אני מסכימה עם רוב מה שאמרת

אבל אני עדיין חושבת שלהכנס לפורום של המעריצים הכי גדולים של זינה בארץ ולהגיד שנמאס מזינה זה חסר הגיון וטקט אין לי בעיה עם זה שהוא כתב הודעה כזאת בפורום, אבל אני במקומו לא הייתי עושה את זינה כי אני חושבת שזה... סליחה, אבל לא מאוד חכם. וחוץ מזה אני לא חושבת שהתגובה שלי הייתה זעופה בסך הכל אמרתי את דעתי בדיוק כמו שהוא אמר את שלו. ואם הוא באמת היה יורד על הסידרה ו\או על השחקנים, אז הוא היה מקבל תשובה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר זעופה.

למעלה