עוד כמה פרקים נשארו לסוף העונה? 3?
V v e g a New member 16/9/06 #3 אז למה... בIMDB רשום שיש עוד שני פרקים,ועוד רשום שהפרק אחרי פרק 10 זה פרק 11 וישר אחרי פרק 11 מגיע פרק 13? מה קרה לפרק 12? ולא נראה לי שזה פרק מהעונה הבאה שהגיע לרשימת העונה הנוכחית,כי התאריך מציין שזה כבר שודר עוד ביוני... אז מה העניין?
אז למה... בIMDB רשום שיש עוד שני פרקים,ועוד רשום שהפרק אחרי פרק 10 זה פרק 11 וישר אחרי פרק 11 מגיע פרק 13? מה קרה לפרק 12? ולא נראה לי שזה פרק מהעונה הבאה שהגיע לרשימת העונה הנוכחית,כי התאריך מציין שזה כבר שודר עוד ביוני... אז מה העניין?
L lordof the New member 16/9/06 #5 נראה לי שזה פרק כפול שפוצל ל - 2 הפרק האחרון לעונה הוא בן שעה וחצי, ופיצלו אותו לשניים, ככה שמחר זה לא הפרק האחרון, שבוע הבא יהיה עוד פרק (המשך לפרק מחר). תקנו אותי אם אני טועה
נראה לי שזה פרק כפול שפוצל ל - 2 הפרק האחרון לעונה הוא בן שעה וחצי, ופיצלו אותו לשניים, ככה שמחר זה לא הפרק האחרון, שבוע הבא יהיה עוד פרק (המשך לפרק מחר). תקנו אותי אם אני טועה
פ פרוטגוניסט New member 17/9/06 #8 ../images/Emo207.gif עוד כמה עונות? הבנתי שיהיו עוד שתי עונות. הבנתי נכון?