עוד כמה שאלות סקרניות...

featherhead

New member
עוד כמה שאלות סקרניות...

יש בכם צורך להיכנס למערכת יחסים? קראתי שאחד פה מחשיב את עצמו סטרייט.. זה לא סותר את ה'נטייה המינית'? ונניח, אתן האסקסואליות- עדיין רואות את עצמכן נכנסות להריון ומביאות ילדים, נכון? ואיך זה בעצם עובד? לא חוויתם אורגמזה אף פעם? או שחוויתם וזה כנראה לא היה מספיק טוב? סליחה על הבלבול... ותודה לעונים!

אני סטרייט ויש כמה נוספים כאן

יש לאסקס אפשרות להכנס למערכת יחסים אבל בלי משיכה מינית. תמיכה ועזרה, להנות ביחד ממשחקים וכו' זה שאין את המשיכה לאחרים לא אומר שאין את הרצון לילדים אבל יש כאלה שלא יעשו זאת, לא יסתדרו. ובקשר לזה שאיך זה עובד, אין פשוט את הצורך, אולי גנטי. אסקס רואה בן אדם ערום ואומר: "נחמד" בלי שום דבר מיני בקשר לזה.

הממ

האמת היא שגם אני חשבתי שזה סותר את הנטייה המינית, אבל זה הולך ביחד. אני רואה את עצמי במערכת יחסים זוגית בעתיד, עם אישה, בתור שתי נשים בוגרות שמבינות אחת את השנייה, כך שיהיה פיתרון לחוסר הרצון המיני שלי. אבל בגילי כרגע (18) אנשים מאוד רודפים אחר סקס, כך שאני לא רואה מערכת יחסים משמעותית מתרחשת. בקשר להריון - לא. אני חושבת שאם ארצה ילד, אאמץ. יש בעולם מספיק הורים נוטשים וילדים עזובים, ולא צריך להוסיף עוד תינוקות, כשאפשר לאמץ אחד קיים. אבל לאנשים אחרים יש את הצורך בקשר גנטי.. נו טוב. אורגזמה - לא. כלומר, יש אצלי את ה"מנגנון" של הגירוי המיני, אני פשוט לא רואה צורך להשתמש בו.

למעלה