עוד כמה שאלות קטנות בנוגע לויזה

קרמי

New member
עוד כמה שאלות קטנות בנוגע לויזה

שלום..
הורדתי את טופס הבקשה לויזת סטודנט מאתר ההגירה ויש לי כמה שאלות קטנות: 1. לפי מה שהבנתי מקלידים במחשב את הפרטים ואז מדפיסים? או שאפשר להדפיס ולמלא בכתב יד? 2. יש סעיף שאומר Room And Board Pension. זה קשור לכמה כסף אני צריך לדירה? מאיפה אני אמור לדעת את זה? הרי זאת לא אוניברסיטה עם מעונות ועוד לא התחלתי לחפש דירה. האם לא אמור להספיק להם הסעיף שאומר כמה בכללי כסף יש לי על מנת לממן את עצמי שנה? 3. רשום שם למלא פרטים על העבודה הנוכחית והמעסיק. סיימתי לעבוד בסוף דצמבר על מנת להשקיע את כל כולי בקבלה ללימודים. עכשיו אני מחפש חצי משרה. האם זה בסדר אם ארשום שאני כרגע לא עובד? זה יכול להשפיע על קבלת הויזה? הרי יש לי מספיק כסף כדי לממן שנה. 4. הלימודים עצמם הם עד סוף אוגוסט וטקס הסיום הוא בתחילת ספטבר בשנה הבאה. בטופס אני ממלא עד תאריך טקס הסיום, נכון? כי בעיקרון אני הרי סטודנט עד הטקס למרות שהלימודים הסתיימו. 5. צריך גם לצרף אישור מהמשטרה על עבר פלילי נקי ביחד עם הבקשה? איך זה מתבצע? אני הולך לתחנה ומבקש אישור באנגלית או משהו כזה? אשמח לקבל תשובות ועזרה.. כי אני קצת לחוץ בנוגע לקטע הזה. למרות שאמרו לי שאת החלק הקשה של להתקבל ללימודים עברתי..

למי שאין PDF מלא

מקליד במחשב, ושולח למדפסת אחרי שברור לו שהכל תקין, אני ממליץ ללכת לחבר שיכול לשמור טפסים מלאים בדיסק. לא כדאי למלא בכתב יד אלא אם כן כתב היד שלך מאד מאד קריא, ואתה יכול להתאים את הגדול,אם אתה עושה בכתב יד כדאי לכתוב הכל ב UPPER CASE ובשום אופן לא לחבר אותיות. לגבי סעיף 2 רק סטודנט שכבר עשה את זה יכול לענות לך סטודנט יכול לא לעבוד, במיוחד לקראת הנסיעה..... אתה ממלא לפי התאריכים במכתב שקיבלת ממוסד הלימוד הגיוני למלא עד טקס הסיום, זה ייתן לך זמן לעבוד ולטפל בניירת ובאפשרות להישאר ולרכוש ניסיון קנדי בתחום, לגבי אישור המשטרה שאל בחלון בשגרירות, אין לנו ניסיון בהשגת אישור משטרה לפני שיש מספר תיק הגירה. את תדאג מרגע שהתקבלת ללימודים זה הכל ביורוקרטיה והשגרירות תעזור לך עם זה.

קרמי

New member
תודה..

הקטע הוא שאני עדיין לא לקראת הנסיעה ומעוניין בשבוע הקרוב ללכת לשגרירות. בגדול לא אמור לפגוע בי הנתון שאין לי נכון לעכשיו עבודה בדרך לקבל ויזה.. נכון? הרי יש לי סכום סביר כדי לממן את שהותי שם וכמובן שיש גם הורים..
מה זאת אומרת PDF מלא? אגב, סתם לידע כללי.. כשאני מתקשר לשגרירות לברר פרטים.. הם מדברים עברית או אנגלית?

predoc

New member
תשובות חלקיות

באמירה PDF מלא ...מתכוון המשלט לתוכנת ACROBAT בניגוד שמאפשרת יצירה שמירה ועריכה של מסמכי PDF ועולה כמה מאות דולר 700 ליתר דיוק. וזאת בניגוד לתוכנת ACROBAT READER שהיא התוכנה שמותקנת אצל רוב האנשים ומאפשר רק לקרוא דפי PDF והיא בחינם. המלצה שלי אם לא ממש בוער לך ויש לך שאלות כאלו ואחרות שלח מייל הם עונים מהר מאוד. עוד באותו יום או ביום שלמחרת ואז גם יש לך אסמכתא..במקום אבל אמרו לי ככה וככה...הנה זה מה שכתבתם לי לעשות במקרה של בעיה. בנוסף בנושא האישור מהמשטרה לדעתי זה כמו אישור עבודה. תגיע לשגרירות או תשלח את המסמכים כלומר תגיש את התיק תקבל מספר תיק ואיתו תרוץ למשטרה לבקש שישלחו לשגרירות העתק מהרישום הפלילי. אחרת לא תצא מזה והאישור שלך לא יגיע לתיק...

למעלה