עוד כמה שאלות..

עוד כמה שאלות..

בס"ד מצטערת,אני רואה בצפייה ישירה ויש להם מלא 'חורים'.. ראיתי שהאוס התחיל להזות את אמבר אבל איך ולמה הוא הגיע למוסד לחולי נפש?! ומה קרה שפורמן פיטר את 13 וטאוב החליט לעזוב? ומה טיב היחסים בין קאדי להאוס? זה רק אני או שהוא חצי שותף לגידול של רייצ'ל? תודה וסליחה

Day Tripper9

New member
תשובה../images/Emo3.gif

האוס התחיל להזות את אמבר לקראת סוף העונה החמישית..בפרק האחד לפני אחרון הוא חשב על מספר סיבות אבל בסוף הוא הגיע למסקנה שההזיות נגרמו מהויקודין..הוא מבקש מוילסון שיקח אותו לגמילה אבל תוך כדי ההתארגנות הוא מבין שהוא ירמה,הוא מוצא את עצמו מבקש עזרה מקאדי והיא עוזרת לו בגמילה ונשארת לישון בבית שלו.בבוקר הוא מודה לה והם מתנשקים וככה נגמר הפרק.הפרק האחרון נפתח שהאוס מספר לוילסון שהוא שכב עם קאדי וכל הפרק חושבים באמת שהם בילו לילה ביחד.אבל בסוף הפרק האוס מתעמת עם קאדי ותוך כדי השיחה איתה הוא מבין שהיא לא באמת היתה אצלו בבית והוא הזה את הלילה איתה וגם את הגמילה שלו מהויקודין. וילסון לוקח את האוס למוסד לחולי נפש כי כולם מבינים שאין ברירה אחרת. פורמן ו13 יוצאים בעונה החמישית ובתחילת העונה השישית,שהאוס לא נמצא,קאדי ממנה את פורמן לאחראי מה שיוצר מתח וריבים עם -13.בסוף הוא מפטר אותה בטענה שהוא מעדיף לקחת סיכון שהם יפרדו(אם הוא יפטר אותה) מאשר להיות בטוח שהם יפרדו אם היא תעבוד מתחתיו. שהאוס חוזר להיות אחרי פורמן מתנצל בפני 13 ואומר לה שאם הוא לא הבוס הם יכולים לעבוד ביחד. שטאוב חשב שהאוס לא חוזר הוא מתפטר ואומר לפורמן שהוא מעוניין בעבודה הזו בגלל שהוא זוכה לעבוד עם האוס ושפורמן הבוס זה לא מעניין כמו שהאוס הבוס,או משהו בסגנון... בקשר להאוס וקאדי,אני אל בטוחה שהבנתי את השאלה,אבל בעונה החמישית שקאדי מאמצת את רייצ'ל יש להאוס השפעה מסויימת על החלטות שהיא עושה אז אפשר לומר שהוא שותף בדרך עקיפה...עכשיו שהם ביחד אני מניחה שיתנו זמן מסך מכובד ליחסים של האוס ורייצ'ל ואנחנו נצטרך פשוט לחכות ולראות... מקווה שעזרתי,

למעלה