עוד כמה שאלות:

עוד כמה שאלות:

1. באילו אתרי אינטרנט כמו "פסיכולוגיה עברית" למשל, יש עבודות לסטודנטים במדעי החברה או שקשורות לתחום זה? אני רוצה המלצה לכמה אתרים טובים ששם יש עבודות בתחום השיקום של פגועי נפש וכו'...

2. אילו המלצות צריך לקבל ממרצים בתואר הראשון ? ממנחי העבודה הסמינריונית.? מה בעצם האוניברסיטאות דורשות?

3. האם מקובל וטוב לקבל המלצה מהפסיכולוג המטפל (שאצלו אני עוברת טיפול) לגבי התובנות שלי , ההשתתפות בטיפול ההתקדמות האישית וההתאמה למקצוע? אני למשל, חושבת שהפסיכולוג שלי יכול להצביע על התאמתי למקצוע זה מכמה סיבות ומהכרותו אותי....

אודה לכם על התשובות,
עינב.

היי...

קודם כל.. מומלץ בפעם הבאה לרכז את כל השאלות לאשכול אחד!

לגבי שאלותייך: מלבד פסיכולוגיה עברית יש גם את שתי"ל (http://www.shatil.org.il/modaot) שיש שם הרבה הצעות עבודה מתאימות. לגבי ההמלצות - אאם הכיוון שלך הוא המגמה הקלינית אז את צריכה גם המלצות שדה וגם המלצות אקדמאיות, ואת ההמלצה האקדמאית, בטח באו"פ, רצוי לבקש ממנחה העבודה הסמינריונית. מה האוניברסיטאות דורשות? פה כבר יש ניואנסים בין אוניברסיטה אחת לשניה, לחלק יש טופס מובנה וחלק אין, והממליצים כבר יודעים מה צריך. 3- זה אני כבר לא בטוחה. יכול להיות שזה יהווה איזה חיזוק מסוים באשר להמלצות הרגילות, אבל עד כמה זה באמת ישפיע אין לי מושג.

תודה על התשובות!

מי את חושבת שכן יודע את הדברים האלה יותר לעומק ?
האם את כבר בתוך תואר שני בפסיכולוגיה?

מישהו עידכן פעם שבוגרי האו"פ מקבלים איזו תוספ

ת של איזה שלוש נקודות לממוצע. לא יודעת עד כמה רלובנטי לך. ויש את פורום האו"פ את מוזמנת לשאול שם.

sense9

Member
מנהל
עד כמה זה נכון?

ולגבי אילו אוניברסיטאות?

האמת? לא סגורה על זה

אבל היה דיון על זה-אם לא פה אז בפורום האו"פ. לא באמת התענינתי-אני רק בתחילתו של התואר שלי אז יש לי עוד זמן, וזה בסך הכל כמה נקודות-בעיני זה לא עושה המון הבדל, ובטח שלא משקף את הקושי.

Philip Jr

New member
לא ממש "מידע"

לפני שבוגרי או"פ מתחילים "לזרוק" על המבחנים שלהם ולתת לממוצע לדעוך, הייתי מציע לשים לב שמדובר בשמועה לכל היותר, ואני מאד אופתע אם היא מדויקת. זה לא מידע אם זה לא מתקבל ישירות מחברי סגל / ממחלקה לפסיכולוגיה.

יתרה מזאת לא ברור לי מדוע בכלל שרד הרעיון שסטודנטים באו"פ לומדים יותר קשה / משקיעים יותר מאמץ, אבל זה דיון ארוך שאני לא רוצה אפילו לפתוח..

למעלה