עוד כמה שעות.

עוד כמה שעות.

עוד כמה שעות כמה אנשים חשובים חוזרים ממקום חשוב עם חוויות חשובות, ואני מקווה שעם חולצה חשובה מאוד. אני משער שאף אחד לא הולך לקבל את פניהם, לכן מפה אנחנו שולחים להם ברכת וולקאם בק עצבנית! עומר, מצטער על ה-ICQ

זה בסדר!

מרינה ברוך שובך לארצנו הקטנטונת!!! אה וגם ברוכה הבאה לחולצה(במקרה ויש אחת כזו)!

כדאי ותהייה אחת כזו ../images/Emo123.gif

סתם סתם... רצוי שתהיה, אבל גם אם לא תהיה, העיקר שחזרתם בריאים ושלמים! (מה הבולשיט הזה, רבאק, אני רוצה חולצה
)

חזרנוווווווווווווווווו

חולים ושלמים.... לא סתאם בתאכלס היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש כיף..... ואל תדאג אליאור יש חולצה אבל לא בטוח אתה מקבל אותה.... הביאו לנו אוטובוס של צפונים עם שרותים כיור וילונת כיסאות שזזים הצידה קדימה אחורה.... והכי חשוב כל השמועות ששמעתם הם שטויות!!!

אהלן חבר´ס ברוך השם חזרתם בשלום

יופי שחזרתם זה ממש מצוין!!! ואגב מרינצ´קה את מרגישה טוב? למה שמעתי שאת חולה... אז בכל מקרה תרגישי טוב!!!!

קודם כל רצו פ שמועות מטורפות על...

קודם כל רצו פה שמועות מטורפות על כל מה שקרה לנו שמה אז קודם כל נבהיר את העניין אכן אנשים נתקעו במעלית במלון השווה שהיה לנו בארבע הימים האחרונים אבל הם נתקעו לפחות מעשר דקות.... ואף אחד לא פרץ בבכי לא שברו דלתות... מה שכן צילמו את זה במצלמת וידיאו.... דבר שני שום פולנים לא הרביצו לשום מאיה מה שקרה הוא שבדקו לילדה אחת וזו לא מאיה אלא מעין את התיק כשיצאה מהחנות... זהו זה הכול... בתאכלס היה שטיול שווה... מוסיף המון ובהחלט חוייה של פעם בחיים... והילה.... אני מרגישה כבר הרבה יותר טוב...

קודם כל....... זה היה יצירתי תודי!

ודבר שני..... אני לא אמרתי שהרביצו למאיה פולנים אמרתי שבדקו לה תתיק בכניסה וזה מה שקרה למעין ולא שמעתי מעין שמעתי מאיה דומה לא?

gh0sta

New member
....

מי זאת ´סנדביצית ותוסיפו גרש´ (מרינה)? מאיזו כיתה היא?

November Dew

New member
אכן אכן...

רצו ברחבי הפורום והשכבה שמועות מפה ועד הודעה חדשה... מסתבר שאלו לא שמועות...הכל נכון!!!! חחחחחחחח סתם צחקתי "חבורה, חבורה" אני מניח שכבר ניפגש בביה"ס... תהנו לחזור למנטליות של הארץ!!!

Sound20

New member
שמעתי אבל שהיה לכם קשה במחנות טוב

נו ברור אבל העיקר שקיבלתם מה שהייתם צריכים לקבל מטיול כזה

למעלה