עוד כמה שקלים

בריג

New member
נו,נו,נו

אני לא מבין מה כואב לך ומה אתה מתערב. בכלל רציתי לתת לאנשים לעבוד ולהרוויח. לא ממולח ולא נעליים ,מנסה למצוא הזדמנוית - לא מתאים לך לך לפורום "סעד"

עדיין לא מבין כנראה....,

המיזם הוא עסקי לחלוטין, בדיוק כפי שהמשקיע השקיע את כספיו ומאמין בו. הצד שלי שאני מעוניינת בכל העסק הזה, זה שיהיה לי אפשרות לפנות לספקים שמפרסמים אצלי את המבצעים שלהם וליזום איתם מבצעי תרומות לנזקקים מאחורי הקלעים אותם סיפורים אישיים שאני מדברת עליהם. אני הקמתי את הרעיון הזה בכדי שיצא ממנו משהו עתידי חיובי. מה כל כך קשה להבין ?????

תשמע אני מפחדת כבר להתבטאות...

שלא ישמע כפירסומת, אני עונה לך נקודתית. כל מה שקשור לפועלי באינטרנט , סטודנטים הם בין האנשים שאני חושבת עליהם במיזם יש מישהו ספציפי שמתעסק אצלי בנושא של כל המבצעים שאני תופרת לסטודנטים ונכונות לך עוד הרבה הרבה הרבה הפתעות לגבי סטודנטים. יש מחלקה שלמה שמתעסקת בכדי לעזור לסטודנטים ושוב אני מפחדת לספר כאן על המיזם, אך מעורבת כאן חברת אשראי שתאפשר דרך שונה שעדיין לא קיימת באינטרנט לרכוש גם לאלה שאין להם כסף (והמבין יבין). המיזם שבאוויר, עדיין לא המיזם המלא, לצערי נחשף בלי תכניו עדיין ונגרם לו נזק עצום, אך אין טענות, כי אני מבינה גם למה. פועלי מעבר לאינטרנט קשור לנזקקים, שהרי מובן לך שלהם אין כלל אמצעים שיהיה להם מחשב או אינטרנט מפאת המצוקה הכלכלית שהם נמצאים, כאן אני אנסה לנצל את היכולת שתתפתח מהמיזם ליצור מבצעי תרומות בחינם בפנייתי לספקים שיהיו לקוחות של המיזם, אני חושבת שזה דבר שיכול לעשות רבות לכל הקהילה!!!! לאלה שצריכים עזרה

בריג

New member
עוד כמה שקלים

חברה,יש לי עסק לאיסוף ראשי דיו - תאספו ,תביאו ותרוויחו שווה לנסות ( לא משנה הגיל )

בריג

New member
תאסוף ותרוויח

אני ישלם לך 7 ש"ח לכל ראש שאתה מצליח לאסוף ( עוזר לכיס ועוזר לסביבה ) אין גבול לכמות - כמה שתאסוף אני יקנה ממך

מעניין אותך גם.....

מעניין אותך גם לקנות "דיו" חדשים מחברות היי טק שפשטו את הרגל , יש לי כאלה אלפים.

dj mix

New member
כמה כסף את רוצה על ראש דיו?

כמה כסף את רוצה לקבל עבור ראש דיו המתאים למדפסות hp שחור או צבעוני והאם הדיו משומש או חדש

av_i_va

New member
מה דעתך?../images/Emo91.gif

להכניס הודעה דומה לכל הפורומים המנוהלים על ידי בני נוער, אלה שעיסוקם בתחום המחשבים ובכלל בכל מקום הנראה לך רלוונטי. אני בטוחה שתמצא כאן הרבה מאוד אנשים שיענו לפניתך. אישית, אני מעבירה את ראשי הדיו הריקים לאיסוף באזור המגורים שלי. כך אני עושה גם עם הבטריות הריקות. בהצלחה בפרויקט. הוא מבורך!

בריג

New member
תעסוקה לצעירים בחופש

תודה. אם יש לך אנשים שייצרו איתי קשר ישיר ואני יתן להם מספר טלפון

bareket 2

New member
תעסוקה לחופש

מעונינת במידע על תעסוקה לצעירים בחופש 053-236611

למעלה