עוד כרבע שעה

עוד כרבע שעה

יתחיל שידור ה-BBC מהאלכסנדרה פאלאס, מטקס "היכל התהילה של הרוק הבריטי". עד כמה שהבנתי מהעמוד של ה-BBC על הארוע, הם הולכים לשדר "מאחורי הקלעים", ולא את הארוע עצמו, עם ראיונות עם המכובדים - ביניהם ה"מי", הקינקס, הפלויד, אוזי אוזבורן ועוד. לא ברור לי לגמרי מה הולך להיות שם, אבל בכל מקרה, הנה הלינק לשידור הישיר: http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio2.shtml נחכה, ונראה מה קורה.

טוב, אז הם מתארים מה קורה

כרגע ואומרים ש: יושמעו חלק מההופעות החיות, קטעים מהנאומים, וגם ראיונות מאחורי הקלעים מהאורחים ותאורים כלליים. בין לבין הם משמיעים קטעים משנה שעברה.

flowerboy69

New member
בוב מתוק-לי...

כלומר מרלי עכשיו ברקע...אולי שיריצו קדימה את העסק לחלק החשוב פה...:)

אגב, הנה העטיפה של הסינגל

שיוצא בימים אלו לזכרו של ג'ון פיל. זהו כאמור גרסת כיסוי לשירו של פיט שלי מהבאזקוקס, Ever Fallen In Love (With Someone You Shouldn't've) - שיר נהדר בפני עצמו. וגילמורנו אחד המבצעים, כאמור, והשיר אמור להיות אולי מבוצע הערב במופע.

ארית'ה פרנקלין, היוריתמיקס...

שהוצגו ע"י בוב גלדוף, ואח"כ הודו אחת לשני. עכשיו הם שרים.

The Who....

ריי דייויס הציג את the who בנאום נרגש. אמר כיצד הוא קינא בהם על שיכלו להופיע בארה"ב, ולהרוס חדרי-מלון, בעוד הקינקס היו מנועים להופיע שם בסוף שנות השישים (סיפור מוזר בפני עצמו). דייויס הזכיר את קית' מון ז"ל, דיבר על חשיבותן של להקות ברוק - על עבודת הצוות, הדינמיקה הפנימית שלהן, שהיא המרכיב המרכזי ברוק. דברים נכונים, וקצרים מדי. טאונסנד עלה לבמה לתשואות הקהל. "זה לא באמת היכל אמיתי... זאת רק פאקינג תוכנית טלוויזיה", הוא אמר, באופן בלתי נמנע לחלוטין. "אבל תודה בכל אופן". הוא ציין שלא ידע שהקינקס - להקה שהוא מאוד אוהב ומקווה שתחזור להופיע בקרוב - היתה מנועה מלהופיע בארה"ב. קצת קשה לי להאמין שהוא לא שמע על זה, כי זו אחת האגדות הידועות של הרוק האנגלי. המנחים צחקו על שניהם, דייויס וטאונסנד, על איך שהם לבושים: דייויס נראה "מקומט כזה" וטאונסנד נראה "כמו כרטיסן באוטובוס".

וודי הארלסון הציג את בוב דילן

ואלניס מוריסט נתנה ביצוע לא רע לאחד משיריו (שכחתי לרגע איזה). אח"כ U2, ולפני רגע ביצוע לא רע ל-Hey Joe עם מיץ' מיצ'ל וסלאש. עוד רגע: ניו אורדר.

האחים דייויס מרואיינים בשידור ישיר

כל חברי ההרכב הקלאסי של הקינקס הגיעו לארוע ומרואיינים. ריי נשאל על ההשפעה העצומה של הקינקס על ההיסטוריה של הרוק הבריטי. ריי: זה משונה, כי כשהקלטנו את השירים האלו לא חשבנו שמישהו יזכור אותם לאחר ששה חודשים. הסיפור המיתולוגי על האיסור-כניסה שלהם לארה"ב. הגרסה העכשווית היא שעקב אחת מהמריבות של דייב דייויס ומיק אייבורי, נזרקה טלוויזיה אל ראשו של איש איגוד הנגנים, ובגלל זה נאסר עליהם לעבוד בארה"ב. ומה עם המצילה שאייבורי זרק אל עבר ראשו של דייב דייויס? מה עם פיוס ביניכם, כמו שהפלויד עשו? ריי: אנחנו צריכים להגיע לעמק השווה - עדיף עמק השווה שלי. זה חשוב להמשיך לנגן. כשהתחלנו, האזנתי לנגני בלוז הזקנים. אז למה לא הקינקס, גם בגילנו? המנחים לא שאלו אותם איך זה לשמוע את כריסי היינד - האקסית של ריי - מנגנת עם להקתה את Waterloo Sunset, בארוע. היינד אמורה גם להציג את הקינקס בפני ה"היכל".

vegetable man

New member
NEW ORDER ../images/Emo99.gif

מבצעים את regret. respect!!! הפריטנדרס מבצעים את הקינקס אחחח אין על כריסי היינד שיא הערב...לדעתי

ניו אורדר - ../images/Emo45.gif

אבל הפריטנדרס? אה. המנחים שואלים את ניו אורדר איך איאן קרטיס היה רואה את הקבלה שלהם ע"י ה"ממסד", ב"היכל התהילה הזה" - הרי זה כאילו בגידה בעקרונות הפוסט-פאנק שלהם, הדוגלים בעצמאות מהתאגידים הגדולים. מעניין.

vegetable man

New member
אוי...אני שומע ונהרס

למרות שהכתיבה של ברני סאמר באה לידי ביטוי הרבה יותר ממה שנדמה לאנשים לדעתי בג'וי דויז'ן, הסאונד של ג'ון דויז'ן רחוק מרחק תהומי מזה של ניו אורדר. אני חושב שאיאן קרטיס היה מקבל את הכיוון שלהם, שבא ממקום אחר מהמוסיקה שהוא יצר. כפי שהוא אמר בשיר Heart and Soul: You take my place in the showdown, I'll observe witha pitiful eye Heart and soul, one will burn ולגבי הפריטנדרס, יש לי חולשה לקול של כריסי היינד

ניק ודייב!!!

ניק: כאן, באלכסנדרה פאלאס, ניגנו את ה-14-hour technicolor dream. הוא אומר שהוא לא זוכר הרבה מההופעה כי הם הגיעו ישר מהופעה בהולנד. דייב אומר שזה היה "לפני זמנו". איך זה להכנס ל"היכל התהילה"? מייסון: אנחנו בבריטניה צריכים אחד, כמו בארה"ב. צריך להיות בניין (מוזיאון, כמו שיש בארה"ב) אבל עם ארכיון, ולא עם שטויות כמו בהיכל האמריקאי. האם תופיעו הערב? האם הופתעתם מהאהבה ללהקה בlive 8. דייב: נהנינו מאוד. זה היה ערב נפלא. עבדנו קשה על זה. המראיין: האם תופיעו ביחד שוב. דייב: זה היה חד פעמי. לא נוכל להופיע ביחד בסיבוב הופעות מלא. המראיין: האם המחלוקות נעלמו קצת, ביניכם? דייב: היינו יותר מודעים למחלוקות בינינו, אני חושב, במהלך החזרות. רוג'ר מתכונן לאופרה שלו מחר, ולא הגיע. הייכן ריק? עובר ניתוח בעיניים, ולכן לא יכול להגיע. דייב: ה-DVD של PULSE עומד לצאת בקרוב. אני עובד על אלבום סולו שייצא במרץ הבא. ניק מספר על מכירות הספר שלו. שורה תחתונה לגבי שת"פ בעתיד: אין תוכניות, אבל Never say Never.

vegetable man

New member
דייויד נשמע כה נחרץ

בטון הדיבור שלו, נדמה לי שהוא פיזר חול על שארית האש שרוג'ר הצית בנו (שגם ככה יותר ויותר דעכה) מאז Live8, בנוגע לאיחוד אפשרי. אבל על כך רק רוג'ר אשם, שבסה"כ רצה לקדם את אלבום האופרה הכושל שלו (עד כה)...

כן, אבל

הוא לא אמר משהו שונה במהותו ממה שרוג'ר אומר, היינו, לא סיבוב הופעות מלא, אבל כן הופעות ספורדיות, למטרות צדקה או מטרות חברתיות אחרות. ויש גם לזכור שדייב עסוק - ואף טרוד - באלבום הסולו שלו, ורוצה גם הוא לקדם אותו, כמו שווטרס רוצה לקדם את ca ira ואלבומי הסולו שלו.

vegetable man

New member
time is running out

הם מזדקנים, וריק רייט מתעוור לנו דווקא בטקס |-B שמת לב לדקה דומיה עד שגילמור ענה לו שהם לא יתאחדו? אני חושב שהוא חיפש את הדרך לא "לפגוע" במעריצים ולומר את זה הכי עדין. עדיין הוא אמר את זה loud and clear... בכל מקרה, אני מצידי, כמובן אשמח אם אתבדה. הולך לישון, ומשאיר את קליף ריצ'רד לשחק עם הצלליות של עצמו

thezanani

New member
או שדיוויד פשוט בהה בחזה של המראיין

בין כה וכה,תודה למאיר איינשטין ופרשננו המדיני אלי ירקות. דיווח מלהיב ולוהט מהשטח! תודה!

והנה הביצוע ל-Ever Fallen in Love!

פיט שלי עדיין הסולן, לפחות.
הרבה גיטרות, הרבה רעש. אני רוצה *לראות* את דייב מבצע את שיר הפאנק הזה!!
וסולו הגיטרה, נדמה לי, הוא של ג'ף בק. מי זה בפסנתר?

למעלה