עוד כתבה מאתר ...

עוד כתבה מאתר ...

msn ואני יינצל את ההודעה הזאת בשביל לכתוב לכם...שששששש... יאללה ביי להתראותתתת מחר אני מתחילה תלימודים..לא נראה לי שייצא לי להיכנס לפה!! אני עכשיו נגמלת קצת מהמחשב!!!.. נשתמעעעעעעע...!!

בדיוק ראיתי אותה ובאתי להעלות...

תנקס שירן.. ובהצלחה מחרר תהני חח...

../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif (פעמיים שמתי תגיטרה

כי שכחתי אותה בהודעה הקודמת) ותודה מור!!...יאללה להתראות הלכתי לארגן דברים אחרונים לבדוק שלא שכחתי כלום! חחחחחח

קראתי (הפעם היה לי כוח חח)...

מלכה משולמתתת שלי כפרה עלייההההה
לדעתי אחלה כתבה..אמן שמה שאיחלה לעצמה יתגשם..

מושיק20

New member
../images/Emo23.gifהכתבה במלואה../images/Emo70.gif

לעייפים שבנינו שמתקשים להיכנס לקישור, הכתבה הטרייה במלואה מאתר MSN. הכותבת: מיכל בן דוד. שרית חדד מדברת בראיון מיוחד ל-MSN על האלבום החדש, על השמועות ועל החיפוש המתמיד אחר האב המושלם לילדיה. ראיון עם ילדה שבאה מאהבה כדי לעשות לכ-ו-ל-ם חגיגה האלבום ה-12 של שרית חדד, "חגיגה", הגיע לאחרונה לחנויות, ושמו מעיד על הטירוף בו היא נמצאת בימים האלו. קשה למצוא אותה מתבטלת, או יוצאת לכוס קפה עם חברות. היא נערכת לסיבוב הופעות, בונה תוכניות לעתיד, ובעיקר עסוקה בלפזר אהבה לכל עבר. "אני מתרגשת מאוד בכל פעם שיוצא אלבום חדש. זה משהו שאנחנו משקיעים בו המון, וכשהוא יוצא לאור זה כיף ענק", היא מספרת ל-MSN בין ראיון רדיופוני אחד לאחר. "אנחנו כל הזמן חושבים איך לרגש מחדש, איך לשנות. אנחנו מנסים דברים חדשים, מעיזים, משנים". חוגגת בת מצווה באלבום החדש ישנה תחושה שהפעם היא והצוות שמאחוריה רצו לעשות את הדברים בגדול. לקליפ של "חגיגה" הם גייסו את גילה אלמגור ("חיפשנו אמא קשה, ונזכרנו בגילה ב'קיץ של אביה'") ואפילו צילמו קליפ ברומניה עם אנשי ביטחון מקומיים. את מרגישה שקהל היעד שלך השתנה? "אני לא מרגישה את זה בכלל", היא אומרת בנחרצות. "הקהל אמנם התרחב וגדל, אבל אני עדיין אותה שרית, שמדברת אל כולם בגובה העיניים". בסוף חודש ספטמבר תפתח שרית את סיבוב ההופעות החדש שלה באופן רשמי. אחרי שהופיעה באירופה ובארצות - הברית, היא תעלה על בימת האמפיתיאטרון הרומי בקיסריה כדי לרגש גם אותנו. "תהיה חגיגה אמיתי על הבמה", היא מספרת. "יהיו 20 רקדנים, 17 נגנים, פירוטכניקה חדשנית, אחרי הכל זה אלבום הבת מצווה, וצריך לחגוג כמו שצריך". מנפנפת את המבקרים לאורך דרכה המוסיקלית ספגה שרית חדד לא מעט דברי ביקורת. "אני ממש לא מתייחסת לזה", אומרת שרית בפשטות. "אין לי כל כך זמן לקרוא ביקורות, אבל גם כשאני שומעת דברים שנכתבים עלי, אני לא לוקחת ללב. אני שואבת את האנרגיות שלי מהקהל". ואכן הקהל אוהב אותה. ל-MSN הגיעו שאלות חוזרות מגולשים שביקשו לדעת מה המתכון לפיגורה הדקיקה של חדד, ומה היא עושה בשעות הפנאי המעטות שיש לה. ובכן, כדי לשמור על הגזרה שרית עושה המון ספורט, רוכבת על אופניים (בטבע, לא בחדרי הספינינג), אוכלת במנות קטנות ושותה המון המון מים. בשעות הפנאי היא הולכת לים, נהנית מהזריחה ומהשקיעה, מטיילת, עושה מסאג'ים, ובקיצור - מנצלת עד תום את רגעי האושר הקטנים. מה בקשר לשמועות על חייך האישיים? "בגיל 16, כשאבי ואני התחלנו לעבוד יחד, הוא אמר לי - כשתהיי זמרת גדולה ונתפרסם, אנשים יגידו עליך כל מיני דברים כדי לרכוב על ההצלחה שלך. לדעתי", היא זורקת פיסה של פסיכולוגיה מעשית, "אדם נעלב רק כשהוא מחליט להיעלב. אם לא מייחסים חשיבות לדברים שנאמרים, שום דבר לא יכול לפגוע. אני יודעת מה טוב בשבילי, אני יודעת מי אני ומאיפה באתי. אני הולכת עם האמת שלי ועם האהבה שלי". למי שלא בקיא, 'אבי' הוא אבי גואטה, המפיק והמנהל האישי של שרית, שהולך איתה עוד מהימים שהייתה שרה חודדטוב, ושרה במועדונים בחדרה. לו היא הקדישה את השיר "אתה תותח" מאלבומה הקודם, ואת "קמע" מהאלבום החדש. למרות שכבשה כבר הרבה פסגות בקריירה, החלום הישן של חדד עדיין לא התגשם. "החלום שלי הוא לשחק בסרט. אבל החלום הגדול באמת שלי הוא - ילדים. יש בהם תום וטוהר שלא ניתן למצוא אצל המבוגרים". נו, ומצאת כבר אבא לילדים האלו? שרית צוחקת. בגיל 26 עם 12 אלבומים בארסנל, אלפי מעריצים ושאיפות בגובה הרקיע, לא נראה שיש לה כרגע זמן לרומנים. "עדיין לא מצאתי אותו, את אהבת חיי, אבל אני בטוחה שהוא יגיע". מה את מאחלת לשנה החדשה? "לעצמי אני מאחלת בריאות, הצלחה, הרבה כוח להמשיך הלאה. לעם ישראל אני מאחלת שתהיה אהבה ושמחה, ושפשוט תהיה שנה טובה, על כל מה שמשתמע מזה". אמן.

Music4Life

New member
../images/Emo41.gifתודה רבה מושיק!

אהבתי את הראיון והיה לי מאד כיף לקרא מה שהיה לשרית להגיד! ואני כמו תמיד, מסכימה איתה על הדברים שהיא אומרת. מאד כיף לי לקרא את מה שהיא חושבת...באמת. זה תענוג עבורי!
ואני כל כך מחכה כבר לקיסיריה!!!!!!!!!!! שם תהיה החגיגה האמיתית!

למעלה