עוד כתבה על ספינינג מהיום

עוד כתבה על ספינינג מהיום

הרופאה מוינגייט ממליצה להפנות את המתאמנים לבדיקת סח"ח.מה דעתכם?

אהבתי

את תגובה מס' 2

חחח יא מעבול....

טוב שאתה מציע לנו : "מה אין לכם משו יותר טוב לעשות? חוג מקראמה? יוגה אקסטרינזיונוטית? זוגיות בפאן המשיחי? סיורים מקצועיים בקברות צדיקים? חוג החברים של התינוק של במבה? " ובכלל , מה זו השורה הזו "המוח שלכם נוזל מרוב החום על האופנים שזה פשוט מגעיל." אדון ח, אבד רבו הנכבד. לא רק המוחו שלי נוזל.. כולי נוזל ומזיע. וזה לא מגעיל ביכלל וככול שזה תלוי בי.... זיעה גברית של גבר מסוקס על אפני ספינינג, זה אחד הדברים היותר סקסיים שיש!! ועל זה אמרו חז"לינו... איכס!!

Tami661

New member
טלפתיה נקרא לזה?../images/Emo12.gif 24/1...

מאוחדת ספורט, שער 3, איצטדיון רמת-גן... הגיע הזמן לפרק להם ת'מכשירים לא?
הזמנתי לצח"מ וביקשתי להשאיר לי את האופציה להחליט במקום אם אני עושה גם סח"ח... אז הרופאה מוינגייט עזרה לי בזאת להחליט
(להזיק זה לא יזיק, אז מה איכפת לי ללכת על הסיכוי שזה יועיל
)

אגב

אני לא ממש מבין לשם מה את זקוקה לזה בדיקות צחמ וסחח נעשות לספורטאים תחרותיים לשם קבלת נתונים אישיים מדוייקים על מנת שיהוו בסיס מדעי לפיתוח תכנית אימונים אישית מדוייקת מדעית בכל מקרה בדיקת כושר אירובי אולטימטיבית היא בדיקת סחח חד משמעית! מדו

Tami661

New member
ואני כידוע לכל...

לא תחרותית
חכה, חכה... יום שבת! תאכל פיילה של פסטה 4 חבילות חלבה מחרום 8 חטיפי אנרגיה ו... 8 ק"ג אבקת כביסה לנקות את החצץ מהבגדים שלך
G... תראה מה למדתי ממך: Competition
NOT

אז ככה...

תחרותית או לא תחרותית אני ואת לא מתחרים בתחרויות ובודאי שלא מתחרים בתחרויות ברמות של נבחרת גם כשהתחרתי כחובב ורצתי כל ריצת 10 15 21 42 בארץ לא עשיתי תבדיקות הללו כי אין לי מה לעשות עם התוצאות פשוט אבל אם את מחזיקה מעצמך תחרותית מאמי... אז בשביל פקאקט דאבל מסכן (ועוד מתוכו שעה בישיבת סבתא חחחחחח...) לאכול כל כך הרבה ולתדלק כל כך הרבה?... הלו... לפני מרתון לא עושים את זה מאמי!!! ביום שאת תעיזי תעיזי תעיזי תעיזי תעיזי ועוד פם תעיזי לעשות איתי בשבת בבוקר טריפל ריצה בעמידה... נשב ונתן לך תדריך תזונה מסודר ל24 שלפני כמו שנתתי לצלולית בזמנו... בכל מקרה את החלבות וחטיפי האנרגיה שימי בצד, זה לא טוב לכלום! וחוץ מזה מכרום לא פירמה למרות שהוא חבר של חליל אישית. חלבה שערות שכם בלבד!

Tami661

New member
רוצה שערות שכם? אני מכירה דווקא

גרוזינית שגרה שם כבר שנים הממממ...
מוזר... לא ידעתי שזה הסגנון שלך

למעלה