לחשוב שתוך יומיים עברנו ממצב של לא לראות ולא לשמוע ולחשוב מתי נראה אות חיים ושאלות של אם בכלל יהיה אלבום, למצב של ללכת להופעה שלו, ועכשיו לראות אותו בפפרצי כל יומיים, ולשמוע שהאלבום ייצא תוך פחות מחצי שנה (לא שבוע, אבל גם ממש לא הרבה זמן, בעיקר אם שיר ראשון ייצא עוד לפני האלבום עצמו). לא יכלנו לקוות להתפתחויות טובות יותר בקצב מספק יותר. באמת שלא.
לפגוע.. ג'קו עלם יפהפה ילד שלי מוצלח!!! פשוט באמת הזוית צילום על הפרצוף.. ולמי שדיבר פה על סקעת סקעת באמת צולם מזוית מכוערת יותר אבל לצורך העניין ... לא מעניין אותי יותר היה אם סקעת היה מצולם טיפ טופ... למרות שהוא זמר מוכשר... וגם נראה טוב...(לא הטעם שלי בכלל אבל בכל זאת..) לג'קו אגב היו תמונות מכוערות יותר.... ועדיין ג'קו זה ג'קו!! ואיזה חום פההההההההההההה
ואני לא מבין למה עשיתי את זה... מדברים שם על הילה בצורה לא יפה ומעבירים עליה ביקורת ואומרים שג'קו יכל למצוא מישהי הרבה יותר איכותית כמו מאיה רוטמן למשל... איך אנשים מגיעים למסקנות כאילו מצפיה בתמונה???
חס ושלום............אבל היא קצת יותר מדיי רזה ...וג'קו נראה שם נורא חיוור...או שזה רק הפלאש........ וממש כמעט אין תמונה שהוא בלי סיגריה.......חראם על הקול..............לא..?