עוד כתבה + תמונה על ג'קו והילה

talytal

New member
הנה, ידעתי שעוד נראה תמונות

מהארוע. מסתבר שלידיעות יש צלמים זריזים יותר מלמעריב...

דורית41

New member
ג'קו הוא אייטם בכתבות-

ובתאוצה הולכת וגוברת!השם שלו ותמונותיו מופיעים בכתבות שונות,עם או בלי קשר ישיר אליו, זה כבר כמעט בקצב אקספוננציאלי,פשוט עושה טוב על הנשמה לא?

talytal

New member
לגמרי. ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

בעיקר כשלא אומרים עליו שום דבר רע. לאט לאט מפסיקים להתייחס לפרשייה. שמתם לב? כבר כמה כתבות בשבוע האחרון שלא הזכירו את העניין. מאוד מעודד.

דורית41

New member
ממש מהפך!

והככככל קרה תוך משהו כמו שבועיים בסה"כ- איזה קצב-ההופעות,היומולדת,הכתבות המפרגנות,החיקוי בארץ נהדרת.טפו טפו טפו.
נשאר עכשיו שהדיסק ייצא עוד שבוע.....

talytal

New member
הקצב זה משהו באמת פנומנלי

לחשוב שתוך יומיים עברנו ממצב של לא לראות ולא לשמוע ולחשוב מתי נראה אות חיים ושאלות של אם בכלל יהיה אלבום, למצב של ללכת להופעה שלו, ועכשיו לראות אותו בפפרצי כל יומיים, ולשמוע שהאלבום ייצא תוך פחות מחצי שנה (לא שבוע, אבל גם ממש לא הרבה זמן, בעיקר אם שיר ראשון ייצא עוד לפני האלבום עצמו). לא יכלנו לקוות להתפתחויות טובות יותר בקצב מספק יותר. באמת שלא.

קניה 1

New member
אויש תמונה נוראית....

זו זווית ממש גרועה.. הוא נראה כאילו יש לו רגליים קצרות, גוף גדול, וראש ענק!! ואולי די כבר עם הג'קטים האלה??

קניה 1

New member
ולג'קו יש T שירט של גאנס נ' רוזס!!!

יאללה, יום טוב לכולן, אני בלימודים.. אם במקרה יש איזה מידע על ההופעה אתמול, אשמח לסימוסים!! בההיייי

a d i d a s 2 1

New member
תמונה מזעזעתתתתתתתתתתתתתתת

אבל זה שהוא שם חולצה של גאנס עשה לי את היום.. ג'קו עם חולצה של גאנס איזה אושרררררררררררררררררר

hela19

New member
עדידס העיקר, שבנוכחותו כיבד ארוע..

תחשבו איזה מהפך,, ג'קו מגיע, שר, את נרדם, וכובש את הכותרת.. כי את מי מכירים כאן.. את ג'קו שלנו.. איזה יופי..

a d i d a s 2 1

New member
הילה כפרה... לא התכוונתי

לפגוע.. ג'קו עלם יפהפה ילד שלי מוצלח!!! פשוט באמת הזוית צילום על הפרצוף.. ולמי שדיבר פה על סקעת סקעת באמת צולם מזוית מכוערת יותר אבל לצורך העניין ... לא מעניין אותי יותר היה אם סקעת היה מצולם טיפ טופ... למרות שהוא זמר מוכשר... וגם נראה טוב...(לא הטעם שלי בכלל אבל בכל זאת..) לג'קו אגב היו תמונות מכוערות יותר.... ועדיין ג'קו זה ג'קו!! ואיזה חום פההההההההההההה

וד.א-אם אתמול אי אפשר היה לראות את

הביצוע האקוסטי של "נרדם על החולות" עכשיו אי אפשר לראות אף ביצוע שלו..

raynp

New member
סליחה, ראיתם איך יצא סקעת????

אף אחד לא צולם מזווית מחמיאה... ולמה חברה של ג'קו תמיד מסתכלת הצידה?

raynp

New member
קראתי עכשיו את הטוקבקים מהכתבה

ואני לא מבין למה עשיתי את זה... מדברים שם על הילה בצורה לא יפה ומעבירים עליה ביקורת ואומרים שג'קו יכל למצוא מישהי הרבה יותר איכותית כמו מאיה רוטמן למשל... איך אנשים מגיעים למסקנות כאילו מצפיה בתמונה???

נו..זה תמיד ככה,זה לא חדש שופטים על

פי החיצוניות..והרבה פעמים זה בא גם מקינאה של אנשים..

נוגה777

New member
לא שאני מקנאה...

חס ושלום............אבל היא קצת יותר מדיי רזה ...וג'קו נראה שם נורא חיוור...או שזה רק הפלאש........ וממש כמעט אין תמונה שהוא בלי סיגריה.......חראם על הקול..............לא..?

למעלה