עוד כתבה...

Prince Yoni

New member
עוד כתבה...

לגבי מה שקטיפונת אמרה, הנה אייל ועוד כמה אמנים, יופיעו בנהריה במסגרת ארועי הקיץ בעיר~! כולם להגיע! תאריכים אין בכתבה, אבל סימסית וקטיפונת זה יפורסם בטח בעיתון העירוני אצלכם, אז תעבירו לנו
תקליקו כדי לצפות בגדול.

סימסית

New member
זה לא פיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עמך שם אמא שלהם!נהריה משמים את החיים שלהם בשביל פלצנים כמו שרית חדד ואחרים מתנחלים בחינם!!!!!!!שילכו לעזאזל!

אין בעיה../images/Emo70.gif בטח יהיו שם

מליון אנשים כי שנה שעברה הייתי בהפועה של שרית חדד בקושי היה מקום לזוז ולנשום! ולראות בקושי.. מקווה שהפעם יהיה יותר נחמד.. ואפשר לארגן מיני מפגש חחחח

סימסית

New member
ד"א יוני...

אני לא מנהריה!!!אני פעם ב...באה לנהריה כי סבבה שם,אבל אני לא מצדיקה את זה שחברתי קטיפונת וידידי הנהריינים ישלמו בשביל מתנחלים שלא משלמים שקל ותופסים מקום ברחבה עם התחת השמן שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סימסית...

רואים לפי הדיבור שלך שכמה שטויות את אוהבת לדבר וגם מה הרמה שלך. קודם כל תדברי על דברים שהם רלוונטים ואחר כך על דברים שהם נכונים. ודרך אגב אני לא צפוני בכלל אז אל תנסי להבין אפילו למה התגובה שלי כזאת... תקבלי אותה וזהו!

Prince Yoni

New member
אניייייייייייייייייייי

ברור ב10!!!! אני ועידן נבואאאאא רגע ומה עם ההופעות של שרית חדד ועוד אומנים? שרשרי תאריכים!

הנה שאר התאריכים

10.8 אייל גולן 17.8 דיויד ברוזה 24.8 בועז שרעבי 31.8 שרית חדד

סימסית

New member
מממממממממההההההההההההההה?!

שיט אני לא יכולה לבוא להופעה של אייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אצל בני דודים שלי!!!!!!!!!!שיט שיט שיט!!!איזה מזל יש לי האאאאא!!!!!!! אוףףףף!!!!!!!!!איזה ביש!!!!!

למעלה