עוד כתבת מופת מבית היוצר ורדי על אוכל הונגרי

עוד כתבת מופת מבית היוצר ורדי על אוכל הונגרי

עופר ורדי מפליא בתאוריו הקצרים והקולעים ובמקרה זה השפעות המטבח העותומאני על האוכל ההונגרי. מה שאכלנו בבית סבתא וחשבנו שזה אוכל הונגרי יוגוסלבי מקורי עם שמות כמו פוגצ'ה, לנגוש ותבלין הפפריקה שמתוי בכל תבשיל כמעט. עופר ורדי העיתונאי ואיש האוכל ההונגרי מסביר בכתבה את ההקשרים כמו לאנגוש שהוא למעשה הגירסא ההונגרית לפיתה הטורקית והמרק השחור שהוא למעשה הקפה השחור, ראו בכתבה גם הפניות למתכונים. רובי סרבי
 
למעלה