עוד לא אבדה תקוותנו

mike00

New member
עוד לא אבדה תקוותנו

סקר: רוב תושבי עזה רואים באבו-מאזן וממשלתו כנציגיהם 52% מתושבי רצועת עזה רואים בנשיא הפלסטיני, מחמוד עבאס (אבו-מאזן), ובממשלתו כנציגיהם הלגיטימיים, לעומת 26% הרואים בממשלת חמאס כנציגם. כך עולה מסקר שערך מכון בגדה המערבית בקרב תושבי עזה. 72% מהנשאלים אמרו כי הם תומכים בהשגת הסכם שלום עם ישראל. 55% קראו לחמאס לשנות את מדיניותו כלפי ישראל. אולי עוד יש סיכוי?

respecta1

New member
את מי שאלו?

הרי לא עברו דלת דלת בעזה וברצועה ושאלו אדם אדם.. כמו בכל הסקרים לקחו כל מיני אנשים..ושאלו אותם.. וכבר ראינו את אמינות הסקרים שעושים שם.. הבחירות היה אמורות להיות צמודות והיה סיכוי טוב לניצחון פתח לפי הסקרים..אבל במציאות החמאס ניצח ברוב מוחץ

mike00

New member
אני בכל זאת מעדיף את הסיכוי הקלוש שקורה משהו

מתחת לפני השטח וששינוי כלשהו יגיע במהרה... זה לא אומר שאני מוכן למסור את כל השטחים ללא תמורה או שאני אוהב את המחבלים שנמצאים שם.. אבל השאיפה לשלום בין העמים תוך כדי שמירה על הצביון של מדינת ישראל והרוב היהודי במדינה בין אם זה דרך חילופי שטחים או דרך כל סוג אחר של הסכם קיימת..

respecta1

New member
ברור, הלוואי שהסקר היה נכון ואמיתי

אבל יש סיכוי גדול מאוד שלא

mike00

New member
מבחינה עקרונית אתה צודק,אבל כמו שאנחנו

מנסים להסביר שחלק מההתמחלויות הם המציאות הקיימת ואיתה צריך לחיות גם אתה ואני צריכים להבין שיש היום עם כזה.. העם הפלסטיני,הוא כאן ולדעתי גם לא הולך לשום מקום.. במקום להתרכז בתפל[עם או לא עם]בוא ננסה להבין איך פותרים את הסכסוך הזה... או מצד שני את השורשים של הבעיה..

מוחמד5

New member
חייבים לפתור את הסכסוך

אין לנו הרבה זמן לחיות ,רוצים ליהנות מפירות השלום ועכשיו. יאללה כולם להתפקד לשלום עכשיו.

THE WIZARD 55

New member
חחחח מוחמד, משפט הזוי..

להנות מפירות השלום עכשיו...נדבקת מהם

למעלה