עוד לא באתי וסקר קטן איזה שיר של גאנס הכי אהוב עליכם? איזה שיר הכי שנוא?
M minerali1 New member 18/5/06 #1 עוד לא באתי וסקר קטן איזה שיר של גאנס הכי אהוב עליכם? איזה שיר הכי שנוא?
ש ש ח ר ו נ ת New member 19/5/06 #5 ../images/Emo45.gifכנ"ל גם כאן. אם אפשר לקרוא לMy World בכלל שיר מיותר לציין שיש המון שירים אהובים חוץ מאסטריינג'ד, נכון?
../images/Emo45.gifכנ"ל גם כאן. אם אפשר לקרוא לMy World בכלל שיר מיותר לציין שיש המון שירים אהובים חוץ מאסטריינג'ד, נכון?
N nirvana the kings New member 19/5/06 #15 נכון../images/Emo45.gif התלבטתי בין אסטריינג',נובמבר או פיישנס
ה הפועל עפולה 18 New member 19/5/06 #4 שלי אממ.. הכי אהוב DONT CRY אין שנוא, יש פחות אהוב.. לא יודע.. לא עולה לי עכשיו
ק קקי מאסטר New member 19/5/06 #6 עונה הכי אהוב: אין ממש אבל אני נורא אוהב את Yesterdays הכי שנוא: youre crazy. לא מת עליו בכלל.
C Cloudy Now New member 19/5/06 #8 זה קשה לי לענות אבל.. רוקט קווין. אתם יועים למה (; הא ושנוא? אין לי מושג.
B Beautiful Scar New member 19/5/06 #23 גרופיות XD יא הזכרת לי משהו במפגש ישרא האחרון.. הייתי עם ידיד שלי ודיברנו על איזה גרופיות של איזה להקה והוא שאל את יודעת מזה בכלל גרופיות? ואמרתי כן ידעתי מה המילה אבל שכחתי את פירושה. ושהוא הזכיר לי נזכרתי.. וואי אני דפוקה מדי פעם
גרופיות XD יא הזכרת לי משהו במפגש ישרא האחרון.. הייתי עם ידיד שלי ודיברנו על איזה גרופיות של איזה להקה והוא שאל את יודעת מזה בכלל גרופיות? ואמרתי כן ידעתי מה המילה אבל שכחתי את פירושה. ושהוא הזכיר לי נזכרתי.. וואי אני דפוקה מדי פעם
ק קקי מאסטר New member 19/5/06 #24 ממ אני אסביר לך זוכרת בפורום מטאל שאמרת שירדת לכמה אנשים? אז זה אותו דבר רק שאת עושה את זה ללהקה.