עוד לא בת 18... וכבר יש לי תחושות החמצה.

Cuttie Cat

New member
עוד לא בת 18... וכבר יש לי תחושות החמצה.

אז כן.. לפני שנה החיים שלי איבדו את היציבות שלהם לגמרי... אני לא סומכת על אף אחד ומצד שני תלותית רק רוצה שתהיה לי חברה אחת הכי טובה בעולם כמו זאת שהייתה. אני מנסה לא לכעוס על עצמי כי מה שאני יודעת היום אני לא ידעתי לפני שנה. לא ידעתי להתחבר לאנשים,הביטחון העצמי שלי היה בריצפה,לא ידעתי מי אני בכלל.. וכנראה הייתי צריכה את כל הזמן הזה בשביל לבנות איזה ביטחון ואיזה אופי,להכיר את עצמי ולדעת שאני יכולה גם לבד. אבל עכשיו אחרי שנה,האם השגתי משהו מכל הדברים שרציתי? לא. פשוט לא... אני ביב' עכשיו,ואין לי אף חברה או חבר קרוב בבית הספר. בשבועיים מתוך השביתה הזאת אולי דיברתי עם בן אדם אחד מהביצפר פעם פעמיים... אני רוצה לחזור לביצפר בשביל להתמודד ולתקן כי איך אני יכולה לעשות משהו עם השביתה הזאת? כשאני לא נגישה לתלמידים? אני יודעת שאוהבים אותי שם... פשוט הייתי סגורה מאד. לא הזמנתי,לא הצעתי... האמת מי שכן היו היחידים שאיכשהו כן הצלחתי להתקרב אליו פחות או יותר. כולם אמרו לי לכי לצופים זה כל כך יעזור לך... אני דוחה את ההליכה לשם כבר שנה ומשהו.. מפחד. מה לעשות כל כך הרבה ילדים שביחד כל כך הרבה זמן.. כן זה השכבה שלי שאני איתם כל יום אבל הפעם זה באמת להתמודד איתם. הפחד להפוך דברים לאמיתיים בחיים שלי ,באמת להכניס אנשים ודברים לחיים שלי... קשה לי. ועכשיו אני מסתכלת וכל כך כועסת שאני מוותרת כל הזמן ... האמת? צופים אני לא חושבת שזה בשבילי... אבל למה אני לא מסוגלת לפתוח את עצמי לזה? סתם ללכת לשם אני לא מסוגלת.. כל כך מבועתת מהמקום הזה. אני חושבת שכל התפיסת עולם שלי עקומה... ואני מנסה להרגיע את עצמי שדברים שאני חושבת הם לא נכונים. אף אחד לא יאכל אותי בצופים ולהפך הם תמיד מקבלים את כולם בשמחה.. אבל אני כבר בניתי איזה תדמית של שקטה,מתבודדת,עזבו אותי. אף אחד לא מכיר אותי שם... א=ף א=ח=ד לא יודע איזה בן אדם אני... הבנתי כבר שלכעוס על עצמי בגלל הצופים לא שווה את זה כי כנראה זה לא בשבילי וכנראה אני לא מסוגלת ולהתקע ולבנות רק על זה בשביל להתקרב לאנשים לא בדיוק עוזר ומוביל אותי לאנשהו וחייבות להיות דרכים אחרות... אני לא יודעת.. אני אשמח למילות עידוד,אופטימיות,נחמה,עצה... הכל.

MidNight Flame

New member
אני יכול לחשוב לפחות על חברת פורום ישנה אחת..

שכבר שנים לא ממש בפורום הזה שהיו לה בעיות דומות. אצלה זה נפתר בזכות שנת שירות ואז צבא...

Cuttie Cat

New member
ואי אני ממש לא מבינה את התגובה הזאת!

אז אני אמורה לחכות שנה עד הצבא? להעביר שנה שלמה וכל כך חשובה בעצב וחוסר התמודדות ובציפיה לצבא? פשוט תגובה טיפשית.

MidNight Flame

New member
אם תקראי לעומק תראי

שניסיתי להראות לך את האור בקצה אבל עם תגובות כאלה תיהי בטוחה שלא אטרח לנסות אפילו לעזור לך להבא... יומטוב.

Cuttie Cat

New member
אני מצטערת על התגובה...

פשוט אני יודעת שיש אור בקצה המנהרה אבל אני במצב שדי מייאש אותי עכשיו ולהגיד לי בעצם תחכי לשנה הבאה לא ממש עוזר לי ורק מייאש אותי יותר.. סליחה שזה יצא ככה.

אני ינסה לעזור לך

אני חושבת שאת פשוט חייבת לעלות ביטחון עצמי!!!אני לא יודעת איך להסביר לך כדי שתעלי ביטחון עצמי שלך כי רק את יכולה לעזור לעצמך כי רק את יודעת מה מפריע לך להפתח בפני אנשים.לשבת בפינה לבד ולחכות עד שמישהי תבוא אליך ותגיד :רוצה להיות חברה שלי?לא, ככה זה לא עובד.כשיגמר שביתה תנסי להתחבר לבנות/בנים מהכיתה או מכיתות אחרות.תשאלי מספר איסיקיו או מסנג`ר אם קשה לך לדבר פנים מול פנים .מה קשה פה?

Cuttie Cat

New member
דפוקה בעצמך. למה את מדברת ברבים

ומה את יודעת בכלל מה עובר עליי?

בובית 16

New member
...

עצה? קחי את עצמך בידיים! רוצה לשנות? תשני, ותפסיקי לרחם על עצמך.. את באמת תלותית.. ותפסיקי עם זה.. זה סתם טיפשי, נו קדימה תרימי את הביטחון העצמי שלך! למה את מחכה? למשיח? למישהו שיעשה את זה בשבילך? ייאלה ייאלה... החיים בידיים שלך ובקרוב את יוצאת לחיים הפתוחים.. מה שם תעשי? אם לא תקחי את עצמך עכשיו בידיים לכי תדעי לאן תדרדרי.. אין דבר כזה לא יכולה, יש לא רוצה. אז תתחילי בשינויים וראבק שימי ז** על כל מי שיעמוד בדרך שלך! ומה אכפת לך מה אחרים חושבים עלייך? שזה יעניין לך ת'תחת.. דוגרי.. אם לא תשני צורת חשיבה.. ותגידי שאת רוצה להשתנות, ושאת יכולה להשתנות.. אין מה לעשות לדעתי.. מצב את לא יכולה לשנות, אבל את יכולה להחליט איך את מתמודדת איתו. יום טוב.

Cuttie Cat

New member
את יודעת...

רגע את בת 16? בכל מקרה... מה שאת אומרת לי פה את חושבת שאני לא אומרת לעצמי כל הזמן? וכן זה די עוזר .. אבל קשה מאד ליישם משהו שהתרגלתי אליו במשך שנים.. אני תלותית מאיזשהו חוסר ביטחון שאני לא כל כך הבנתי אותו עדיין אבל התגברתי על הרבהמ החוסר ביטחון שלי... הבנתי ממזמן שלהיות חסר ביטחון זה גם חסר טעם לחיים.. ושאם אני לא אעשה אז אף אחד לא יעשה... האמת אני חושבת שיכולת להגיד דברים בדרך אחרת אבל מה אני אגיד לך.. תודה בכל אופן.

בובית 16

New member
..

סורי שיצא כזה תוקפני.. פשוט מאוד עיצבן אותי היחס שלך לאחרות שבאו לעזור לך.. אבל כן אני בת 16 ואני אומרת לך את מניסיון, גם אני עברתי את זה. יופי שאת אומרת את זה לעצמך, אבל תתחילי לבצע. פחות דיבורים - יותר מעשים.

ט ר י ג ר

New member
כנסי..

אמרו כבר הכל, אין לי מה להגיד. לדעתי באמת תתחילי לקחת את עצמך בידיים.. פשוט תתחילי לעשות תרגילים להעלת הביטחון העצמי וכאלה.. מקווה שהכל יסתדר :]

Cuttie Cat

New member
מה זה לאחרות תסבירי לי?

דבר ראשון ביקשתי סליחה כי כן זה היה תוקפני והייתי עצבנית ובחורה אחת אמרה לי שאני דפוקה בלי להכיר אותי. מה זה קשור?

בובית 16

New member
..

היא אמרה שאת דפוקה.. כי לא הערכת את העצה שמישהי נתנה לך ואמרת שזה עצה טיפשית.. סתכלי על היחס שלך לאחרים, ותראי באמת אולי את צריכה לשנות אותו, כדי שיהיה לך קל להתחבר עם אחרים.

Cuttie Cat

New member
וואי ...

לא אין לי מה לשנות ביחס שלי לאנשים... כי כן יש לי חברים וחברות שמאד אוהבים אותי שלא תחשבי משהו אחר.. ולבן אדם מותר להיות עצבני ולהגיב..

גמאני הרגשתי בידיוק כמוך

ואז הגעתי לנוער העובד והלומד.. בהתחלה היה ממש קשה להתחבר אל אנשים כי יש אנשים כאלה שפשוט לוקח להם הרבה זמן אבל לא וויתרתי אפילו לשנייה והיום אני במצב מצויין אני ממליצה לך להתגבר על הפחד ולנסות בכל מקרה ובהתחלה קשה אבל בהמשך יותר קל אז אל תוותרי לעצמך אף פעם ותמיד תנסי ותתמודדי בהצלחה :)

למעלה