עוד לא הייתה לי חברה

efds

New member
עוד לא הייתה לי חברה

אני בן 25 , ואף פעם לא הייתה לי חברה ולא עשיתי שוום דבר עם בחורה לא התנשקתי ולא נגיעות, אני בתול. וממש בא לי שתיהיה לי חברה ואני לא יודע מה לעשות, אני לא מתחיל עם כל בחורה שאני רואה או משהו, וגם אני ביישן, מה כדי לעשות?
תודה

dahoe

New member
קשה מאוד לענות על השאלה הזאת בקצרה

אני הכי ממליץ לך לקרוא אחורה הודעות בפורום. יש המון שקשורים בנושא הזה. בכל זאת בקצרה - צא קודם כל למקומות שבהם תהיה לך הזדמנות לפגוש אנשים ולדבר איתם. בחן את עצמך ותעז בכל פעם קצת יותר, בצורה שנוחה לך, בלי שתיאלץ לזייף את מי שאתה. כמובן שקיימות גם מסגרות ייעודיות למציאת בני זוג שאתה תמיד יכול לנסות. אבל העיקר הוא להיזכר ש״חברה״ היא לא איזה מוצר, אלא אדם אחר, ושהדבר החשוב כאן הוא חיבור בין שני אנשים, וזו הגישה שאיתה צריך לבוא, ולהיזכר בה מדי פעם. מוזמן לשתף את מחשבותיך בנושא. ברוך הבא!

מעיין א3

New member
ביג
!!!

מר בחור (אני לא רוצה לכתוב את הניק שלך בעברית, אז מעתה אני אקרא לך מר בחור
), כיף לראות אותך אומר דברים כאלה!!! רק תמשיך ככה בבקשה :)))))
אני מבינה שהשבוע הזה הוא אופטימי לגמרי

dahoe

New member
מספיק אופטימי כדי לחייך (-:

אין דבר שמעלה את מצב הרוח יותר ממלא ציפיות.

Feanor75

New member
הבעיה היא לא דווקא אצלך

באופן כללי הנשים בישראל עדיין נמשכות לגברים באופן חייתי ולא רוחני, וזה גורם להם לא לראות גברים מהסוג שלך- שהם בדרך כלל דווקא איכותיים יותר. שאל את עצמך מה באמת אתה רוצה, איזה סוג של אישה. הציבור הרוסי יותר מפותח אתה יכול למקד את הניסיונות שם, או לנסוע לאירופה או בכלל לטייל, שם פוגשים אוכלוסייה ברמה יותר גבוהה.

dori78

New member
פיכסה.

טוב שלא יעצת לו לייבא אשה מאוקראינה או מולדובה.
ההכללות שלך מקבילות לאלה שטוענים ש"כל הרוסיות זונות".
זה בולשיט אחד גדול.

יש אנשים (נשים וגברים כאחד) שקשה להם יותר מאחרים לייצר אינטראקציה, בוודאי אינטראקציה עם המין השני.
יש דרכים להתמודד עם זה.
פניה לקהל שנדמה לך* שהוא קל יותר להתמודדות היא לא התמודדות עם בעיה אלא בריחה,
ולא סתם בריחה אלא גם תוך שימוש בהכללה גזענית דוחה.

* לא, זה לא באמת נכון.
במציאות המודרנית אשה היא לא עוד חפץ בבית אלא אדם שווה זכויות.
נשים "קלות" יותר להתמודדות הן בד"כ כנועות ומפוחדות כי הן גדלו במציאות פרימיטיבית,
כזו שבה האשה אמורה להיות "יפה ושתוקה" ולשרת את הגבר.

פרפר841

New member
זה שקר. הבעיה היא בין היתר גם אצלו ולא רק אצל אחרים

זאת אפילו לא בעיה פשוט מחסום, חוסר ניסיון בתקשורת עם אישה. הוא אמר שהוא ביישן ולכן זה רק מגביר אצלו את המחסום. יכול להיות שהוא לא יודע מה להגיד ואיך להגיד כשהוא רואה בחורה. זה לא קשור לאחרים.
&nbsp
חוץ מזה שההודעה שלך לא הולכת לעזור לו בכלום כי מבחינתך הבעיה באחרים, היא גם גועלית ומכלילה ביחס לנשים ישראליות.

Feanor75

New member
הוכחה חיה לדבריי

תגובתה רק חיזקה את דבריי כשהיא מדברת על זוגיות במושגים של מאבקים והתמודדות, זה שייך לממלכת החיות וזה בדיוק מה שכתבתי. גדלנו לתוך זה אבל זה לא צריך להיות ככה. יש עולם יפה בחוץ, תטעם ותתנסה.

dahoe

New member
אני חושב שאני מבין

יחס בין אישי והבנה של אדם אחר הוא דבר חייתי ופרימיטיבי, זאת בניגוד לתרבות האנושית המתקדמת, שבה הזכר בוחר נקבות ומכפיף אותן לצרכיו

תגיד לי, לא נמאס לך מהדמגוגיה בשקל שלך?

פעם הטרלת בפורומים פמניזם ומדע בדיוני ומפנטזיה (שממנו נחסמת פעם ובצדק) ועכשיו באת לשגע את האנשים כאן? מה יהיה?
&nbsp

dori78

New member
למה אתה רוצה חברה?

אתה רוצה זוגיות?
אולי אתה רוצה סקס?
ואולי בכלל אין לך מושג למה, אלא סתם "בא לך" (אני מתעבת את הביטוי הזה בהקשרים האלה!)
כי לכולם יש ומגיל קטן לימדו אותך שככה צריך להיות?

אם אתה רוצה קשר זוגי - תתחיל מליצור קשר, כמו שאתה יוצר קשרים חברתיים אחרים. יש לך כאלה?
זה אותו דבר בדיוק - רק עם אשה.

Astroo

New member
שאלה מוזרה, גבר הטרוסקסואלי לפי ההגדרה זקוק לבת זוג

לא היית שואלת הומוסקסואל, למה הוא צריך יחסים עם בני מינו, נכון?

מעיין א3

New member
זה רק מראה שלא קראת מה היא כתבה בתוך ההודעה

היא ניסתה להסביר לו, שחברה זה לא פונקציה שקיימת ככה סתם מאליה-
זה משהו שיוצרים עם בחורה, כפי שיוצרים כל קשר בחיים של אדם.
&nbsp

Astroo

New member
בכל זאת, השאלה בכותרת איננה במקומה

נכון שצריך להתאמץ כדי ליצור קשר, אבל לשאול גבר למה הוא זקוק לאישה זו שאלה שאיננה במקומה. זה כמו לשאול, למה הוא צריך לאכול, לשתות או לנשום.

Astroo

New member
גם לא אגווע ברעב ללא מים ולא אגווע בצמא ללא אוכל

כל הצרכים האלה הם צרכים בסיסיים. גם הצורך של גבר הטרוסקסואלי באשה הוא צורך בסיסי. זה לא אומר שמישהו חייב לספק לו את הצורך הזה.

Zarniwoop

New member
לא.

אתה תמות ללא אוכל, מים, או חמצן. אלה הם צרכים.
&nbsp
זוגיות ומיניות הן רצונות, אתה לא צריך אותן בשביל לחיות ממשית.
יש כאלה שיתעקשו שבשביל לחיות במונח הפואטי של המלה אדם חייב את זה. אבל בדיוק כמו שזה יכול להוסיף זה יכול לקחת. הרצון לבדו יכול לאכול אותך מבפנים.

פרפר841

New member
לדעתי מיניות זה צורך, פשוט הוא צורך משתנה מאדם לאדם

למישהו יש צורך רב ולמישהו אין צורך כמעט ו. זה כמו שיש אנשים שחייבים לאכול הרבה ויש אנשים שלא יכולים לאכול הרבה, תלוי במידת הקיבה.

למעלה