קנית ציוד
ראשית, רציתי לאחל לך לידה קלה ומהירה ושתהני מכל רגע. בנוגע לקניה - בחנויות (וגם ככה באופן כללי) מומלץ לעשות את הקניה בערך חודש לפני הלידה, על מנת שהחנות תספיק להזמין ציוד, במידה ואת מזמינה משהו שהוא לא במלאי. כך שאת יכולה להתחיל להסתובב ולעשות סקר שוק כבר עכשיו, ולבצע את הקניה לקראת הלידה. אני עשיתי סקר מקיף והתיעצתי עם חברות ונשים שילדו לא מזמן ועשו קניה גדולה, השוויתי מחירים גם של הדברים הקטנים (מוצצים, פטמות, סבון, חיתולי בד וכו´) דבר שנוהגים להתעלם ממנו ויכול להוסיף סכום גדול לקניה. בשורה התחתונה הגענו למסקנה כי יש 3 חנויות מובילות, הן בציוד, במחירים ובשירות, והן המומלצות: בייבי שיק בגבעת שמואל טוב לי לתינוק ברעננה דוריאן בבית פנורמה בת"א כל זה באזור המרכז, אינני יודעת לגבי שאר האזורים. אנחנו ביצענו את הקניה בדוריאן, קיבלנו ציוד נהדר במחיר זעום, שירות מצוין, וגם קיבלנו את כל הציוד ביום הלידה (ילדתי בבוקר יום חמישי ואחה"צ הציוד היה בבית). יש שם אפשרות גם להוסיף ציורים על הריהוט בתוספת תשלום. הדבר היחידי ש"נפלנו" איתו היה העגלה, אינני יודעת אילו עגלות יש בדוריאן, אבל העגלה שקנינו של "הוק" מאוד לא מוצלחת. הבנתי שיש דגם חדש יותר ומוצלח יותר של העגלה הזו - אינני יודעת עליו פרטים, אני יודעת שזו עגלה יותר טובה ממה שאנחנו קנינו. אז שיהיה בהצלחה ושיעבור הכל בשלום ושתהיה גם קניה טובה!