עוד לא ממש באמת טריה אבל בדרך

עוד לא ממש באמת טריה אבל בדרך

אז זהו החלטתי להצטרף אני עוד לא באמת אמא טריה אלא אמא בדרך חודש שישי וכבר נרגשת כאילו מחר אני יולדת שבוע הבא נתחיל לגשש ולבדוק ציוד לרך הנולד (בן- עוד לא דיברנו על ברית מילה....) יש לכם המלצות מיוחדות לגבי עגלות שידות ומיטות??? תודה מראש

את רוצה המלצה פר מוצר או שאת

מתכוונת לחנויות ממש לאן ללכת לעשות הזמנת לידה? בינתיים אני ממליצה לך על בייבישיק בגבעת שמואל (בינתיים זו חבילת הלידה הכי זולה שמצאתי כשעשיתי את ההשלמה שלנו). בכל מקרה המשך הריון קל ונעים. וזה באמת הזמן להתחיל לעשות סקרים בחנויות.

אמיר.

New member
כל דבר בזמנו...

קודם כל - בהצלחה !!! שתהיה לך ולעובר - לידה קלה ובריאה. ואחר כך - ניתן המלצות.

סליחה אבל ממש לא מסכימה

אשה אחרי לידה צריכה מנוחה ושקט נפשי וזמן להתפנות לעצמה ולתינוק החדש. היא בטח לא צריכה להתעסק באיזה עגלה יותר טובה ומי מוכר ביותר זול. אני בעד הכנות מראש!

אמיר.

New member
יש גם אבא....

אני הלכתי עם אחותי לקנות הכל יום אחרי שהגדולה נולדה.

רותי ע

New member
אנחנו משריינים לך כאן מקום ../images/Emo8.gif

לעוד שלושה חודשים.. מציעה לך לבקר בפורום הריון. תמצאי שם הרבה תמיכה ועצות מעוד שבדרך..

ההמלצה שלי (ארוך):

בקשר לעגלה - לא גרקו. עגלה כבדה ולא אטומה, כל הבדים מסביב לעגלה נסגרים עם סקוצ´ים ונכנסת רוח מכל הכיוונים. לא יודעת להמליץ לך מה כן, אני פשוט נכוויתי ובקרוב אתחיל סקר נוסף. בכל מקרה מאוד חשוב האם הגלה נשכבת ל- 180 מעלות, כך שתינוק יוכל להיות גם הבטן וכמה מצבי שכיבה יש לה (בעגלה שאנחנו קנינו היו רק שני מצבים - שכיבה וישיבה, וזה היה מאוד קריטי בשלב שהיא כבר לא רצתה לשכב אבל עוד היה אסור להושיב אותה). בקשר לבייבי שיק - אכן חבילת לידה זולה ויש להם גם רהיטים זולים. הבעיה של הרהיטים שלא בטוח שאפשר למצוא סט של מיטה+שידה שיתאימו בדיוק, עובדה שלי מאוד הפריעה. אנחנו עשינו את כל הקניה, חוץ מהעגלה, בשילב: אחרי שבעלי ואני בחרנו את הרהיטים הלכתי לשם עם שתי הסבתות שעשו שם חגיגה גדולה ויצאו בנזק יותר גדול, אבל הם רצו לתת לנו מתנה אז מי אני שאתווכח איתם. מאוד חשוב לפי דעתי לעשות סקר שוק.

לגבי העגלה

אז אני לא יודעת איזה דגם של GRACO יש לכם, אבל לנו יש דגם Coach Rider, שזה הדגם הכי חדיש שלהם עם שכיבה של 180 מעלות, וכמה מצבי ישיבה. אמנם קצת כבדה, אבל עם גלגלים גדולים ונוחים, והאמבטיה משנה כיוון (כשהילד תינוק, הפנים מול האמא, ןכשהוא רוצה לשבת, אז הוא לכיוון הנסיעה). חוץ מזה שהעגלה מגיעה עם סלקל שמתחבר לתושבת קבועה באוטו - פשוט נהדר. ולגבי השאלות של חבילת הלידה - אני חושבת שהחל מחודש 7 צריך להתחיל עם הסקר. אם אתם מהצפון - אני ממליצה על "מוצצים" בצ´ק פוסט, איכות של דברים ובמחירים זולים.

קנית ציוד

ראשית, רציתי לאחל לך לידה קלה ומהירה ושתהני מכל רגע. בנוגע לקניה - בחנויות (וגם ככה באופן כללי) מומלץ לעשות את הקניה בערך חודש לפני הלידה, על מנת שהחנות תספיק להזמין ציוד, במידה ואת מזמינה משהו שהוא לא במלאי. כך שאת יכולה להתחיל להסתובב ולעשות סקר שוק כבר עכשיו, ולבצע את הקניה לקראת הלידה. אני עשיתי סקר מקיף והתיעצתי עם חברות ונשים שילדו לא מזמן ועשו קניה גדולה, השוויתי מחירים גם של הדברים הקטנים (מוצצים, פטמות, סבון, חיתולי בד וכו´) דבר שנוהגים להתעלם ממנו ויכול להוסיף סכום גדול לקניה. בשורה התחתונה הגענו למסקנה כי יש 3 חנויות מובילות, הן בציוד, במחירים ובשירות, והן המומלצות: בייבי שיק בגבעת שמואל טוב לי לתינוק ברעננה דוריאן בבית פנורמה בת"א כל זה באזור המרכז, אינני יודעת לגבי שאר האזורים. אנחנו ביצענו את הקניה בדוריאן, קיבלנו ציוד נהדר במחיר זעום, שירות מצוין, וגם קיבלנו את כל הציוד ביום הלידה (ילדתי בבוקר יום חמישי ואחה"צ הציוד היה בבית). יש שם אפשרות גם להוסיף ציורים על הריהוט בתוספת תשלום. הדבר היחידי ש"נפלנו" איתו היה העגלה, אינני יודעת אילו עגלות יש בדוריאן, אבל העגלה שקנינו של "הוק" מאוד לא מוצלחת. הבנתי שיש דגם חדש יותר ומוצלח יותר של העגלה הזו - אינני יודעת עליו פרטים, אני יודעת שזו עגלה יותר טובה ממה שאנחנו קנינו. אז שיהיה בהצלחה ושיעבור הכל בשלום ושתהיה גם קניה טובה!

_גלית_

New member
רוצה להמליץ, שוב על עגלת..

טריו 2002 של צ´יקו - בנויה כטיולון, שעליו מרכיבים אמבטיית שכיבה עם הפנים ל"נהג"
וגם אפשרות להרכיב את הסל-קל על הטיולון. אנחנו כבר בשלב של הטיולון (בלי האמבטיה) עם הפנים לכיוון הנסיעה. העגלה קלה מאוד, מאוד נוחה ל"נהיגה" ומתקפלת בקלות. גם אמרו לנו לא מזמן בשילב (אחרי שכבר קנינו) שהגלגלים שלה (שהאחזקה שלהם מאוד פשוטה), הרבה פחות מתקלקלים מאלו של "פאג" למשל, שהמנגנון בהם מסובך יותר. בקיצור, מומלצת ביותר!

למעלה