עוד לא מצאתי את הנגן המתאים לי ...

עוד לא מצאתי את הנגן המתאים לי ...

השתנו מעט הנתונים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא את הנגן המתאים. תקציב גג גג 900 ש"ח , התכוונתי להוציא עד 600 אבל הבנתי שבמחיר הזה אני ימצא רק זבלה . -מבוסס זיכרון פנימי -גודל 1 ג'יגה (אני יתפשר על 512 אם אני לא אמצא בגודל 1G מה שאני ירצה) -רדיו מובנה -שתיהיה חברה אמינה (לא חרטה, אין לי ראש להתחיל על החזרות ועיניינים) -עיברית -מאוד חשוב לי הנושא של השפה אני שומע הרבה עיברית (הבנתי שאין הרבה אפשרויות של עיברית, אני יסתפק גם בעיברית הפוכה או עם אפשרות עתידית של עידכון קושחה לעברית.) תודה רבה לכל מי שיעזור!!

rahmiel2005

New member
הכל עניין של תקציב

תקשיב השאלה מה אתה רוצה מהנגן שלך? אם אתה מחפש נגן טוב ואיכותי לך על ibead הוא מצויין, גם רדיו מובנה, גם בגדלים שונים כמו 512 ו1 ג'יגה והחברה אמינה. אם לא אתה יכול לנסות את ipod שאפל אבל הוא בלי מבך ובלי רדיו, מה שנקרא נטו נגן. אני אישית נותן לך את המלצתי לibead נגן מצויין, חברה אמינה, גם רדיו, גם טייפ מנהלים, עברית ובקיצור כל מה שאתה צריך מהנגן.

חשבתי על זה... אני מתלבט בנייהם...

מישהו יכול להסביר לי בוודאות מה הקטע של השתי נגנים האלו? שתי נגנים אותו דבר של חברות שונות. מצורפת תמונה ניראה לי אני יילך על הטראק סטור בסוף אני ילך לקנות ביום ראשון מפה

rahmiel2005

New member
ibeat

זהו חיקוי למוצר של ibead ולכן אינו שווה לקניה. אם כבר קונים משהו לך על מוצר אמיתי ולא על חיקוי זול שבו אין כל הבטחה לנכונות התכונות שלו. חוץ מזה שגם ibead מעניקה תמיכה רשמית ולא כמו ibeat שלא ראיתי שום תמיכה שלה. אז ככה ששוה לך להשקיע את כספך בibead ולא בibeat

טראקסטור חברה גרמנית ...

משום מה יש לי נטייה ללכת עם מוצרים גרמניים. הוא בא עם אוזניות שנייזר חוץ מזה איך אני יכול לדעת שה i Beat TrekStor הוא חיקוי ? ולא להפך ?

weird dust

New member
וגם אם להיפך

כרגע האייביט משום מה יקר יותר דבר ראשון. הקוראנים המון שנים מקדימים את הגרמנים בטכנולוגיה זעירה (עיין ערך נגנים). הקוראנים פיתחו גם עברית. לא יודע אבל זה ניראה לי עדיין יותר בטוח האייביד.

כמו כן יש את הסיקור של YNET

שנותן הרבה שבחים לIBEAD חמש כוכבים !!! ולקצת פחות ומציגה כמה חסרונות שלו ארבע כוכבים. למרות שלא ניראה לי שהכתבות שם כ"כ אמינות.

מצאתי עוד נגן שעיניין אותי

נגן MPIO FG100 1GB Boom Box עדיין אהבתי יותר את הIBEAD\IBEAT וזה דיי מזכיר אותו , גם יש לו עיברית (הפוכה) כתוב שבעתיד ייצא עידכון שיסדר את זה אבל איך החברה הזאת ? השמע ? מומלץ ?

rahmiel2005

New member
המפרט שלו...

המפרט של הנגן mpio נראה טוב, אבל אני לא יכול לחוות את דעתי מכיוון שלא השתמשתי בו איי פעם ככה שאיני יכול לחוות את דעתי על איכות שמיעה, תקלות שהיו במכשיר וכאלה. מה שכן אני חושב שלפי המפרט שלו הוא נראה נגן טוב, מה גם שהוא של חברה מוכרת וראיתי שיש לאן לפנות. בקשר לעדכון לעברית אל תסתמך על דבר כזה כי הרבה חברות מבטיחים ואתה יכול לחכות שנה ויותר עד שייצא עדכון. ראה את "ידע" כמה זמן לקח לה עד שהוציאה עדכון בעברית לipod למיניהם וגם עכשיו כשהיא הוציאה אז זה כולה beta . בקיצור רצוי mp3 עם תמיכה בעברית מלאה ולא בעברית הפוכה.

אז על מה אתה ממליץ שקורא עיברית

מלאה ? איריבר ואיאודיו קוראים עיברית ? מה אתה אומר על הנגן הזה טוענים האתר שהוא קורא עיברית

rahmiel2005

New member
אני חושב עליו ש..

אני חושב עליו שהוא נגן טוב רק לא הבנתי מה זה המנגנון נגד קפיצות, 1 ג'יגה זה לא זיכרון פלאש, וזיכרון פלאש בעצמו עמיד נגד קפיצות הרי זה שבב? בקיצור נראה לי משהו טוב חוץ מזה שזמן הפעולה שלו לא משהו כולה 8 שעות פעולה הנגן שלי הג'נרי של ה512 מגה פועל יותר ועובד 10 שעות פעולה. בקיצור תבדוק טוב ותחליט

~~>

לאייאודיו אין תמיכה בעברית בכלל. לאייריבר יש לחלק מהדגמים(בHDD לH10, פלאש אני לא יודע) רשמית ולחלק לא רשמית שנוצרה ע"י חברי פורום ארקדיה שלא מבטלת את האחריות(HDD->H300, פלאש אני לא יודע.).

ethangold

New member
Diasonic DMP310

הנגן מגיע עם 256MB זכרון עם אפשרות הרחבה ל-1G. כמו כן, בעל יכולת שמיעה SRS.

למעלה