עוד לא מתחילים שוב, אבל..

מצב
הנושא נעול.

קרן פ

New member

היי, אני קרן ויש לי תאומים בני 6 חודשים, תוצר מופלא של IVF ICSI. אנחנו חושבים לחזור לטיפולים בעוד כחצי שנה. השאלות שלי : 1. ביררתי עם קופ"ח מאוחדת ונאמר לי שאני אצטרך להשתתף ב - 50% מעלות הטיפולים, כולל בית חולים ציבורי - יש לכן מושג על העלות המשוערת ? 2. סה"כ עברתי טיפול אחד, שב"ה הצליח. האם זה מאפשר לי " להתמקח " איתם על ההשתתפות? 3. מה קורה למבוטחי מכבי זהב ? המון תודה, קרן

במכבי זהב גם כן יש השתתפות

היי, אני קרן ויש לי תאומים בני 6 חודשים, תוצר מופלא של IVF ICSI. אנחנו חושבים לחזור לטיפולים בעוד כחצי שנה. השאלות שלי : 1. ביררתי עם קופ"ח מאוחדת ונאמר לי שאני אצטרך להשתתף ב - 50% מעלות הטיפולים, כולל בית חולים ציבורי - יש לכן מושג על העלות המשוערת ? 2. סה"כ עברתי טיפול אחד, שב"ה הצליח. האם זה מאפשר לי " להתמקח " איתם על ההשתתפות? 3. מה קורה למבוטחי מכבי זהב ? המון תודה, קרן
של 50% לילד שלישי ומעלה, זה אומר שעבור טיפול בבית חולים פרטי(מדיקל סנטר הרצליה) מחזירים לי 540 ש"ח מתוך 1080 שאני משלמת. לגבי מחירי תרופות, לפי מה שידוע לי אין הבדל בין ילד ראשון לשלישי. אין סיכוי שתצליחי להתמקח. החוקים הם מאוד נוקשים ולא משנה להם כמה טיפולים עברת "בסיבוב הראשון"

ס ת י ו 3

New member
עוד על מכבי מגן זהב

של 50% לילד שלישי ומעלה, זה אומר שעבור טיפול בבית חולים פרטי(מדיקל סנטר הרצליה) מחזירים לי 540 ש"ח מתוך 1080 שאני משלמת. לגבי מחירי תרופות, לפי מה שידוע לי אין הבדל בין ילד ראשון לשלישי. אין סיכוי שתצליחי להתמקח. החוקים הם מאוד נוקשים ולא משנה להם כמה טיפולים עברת "בסיבוב הראשון"
עוד על מכבי מגן זהב
גם לי יש תאומים כתוצאה מ-IVF וגם הם מטיפול ראשון (הפריה ראשונה שהצליחה) ועכשיו אני בטיפולים של ילד שלישי ואני לא משלמת כ-ל-ו-ם על הטיפולים כי אני עושה את הטיפולים בבית חולים ציבורי. אני משלמת על התרופות כמו שמשלמות מטופלות אחרות לילד ראשון ושני (אין הבדל). המווווווווון בהצלחה!!!

sandrag

New member
רק 7 טיפולים מילד 3

עוד על מכבי מגן זהב
גם לי יש תאומים כתוצאה מ-IVF וגם הם מטיפול ראשון (הפריה ראשונה שהצליחה) ועכשיו אני בטיפולים של ילד שלישי ואני לא משלמת כ-ל-ו-ם על הטיפולים כי אני עושה את הטיפולים בבית חולים ציבורי. אני משלמת על התרופות כמו שמשלמות מטופלות אחרות לילד ראשון ושני (אין הבדל). המווווווווון בהצלחה!!!
רק 7 טיפולים מילד 3
גם לי יש מכבי זהב. אני מטופלת בתה"ש ולא משלמת כלום. אבל ... רק 7 נסיונות חינם, אח"כ אין מימון. כבר ניצלתי 3.... גם לי הצליח מהר ויש לי תאומות מקסימות כמעט כבר בנות 4 ועכשיו ... העוברים לא רוצים להתפתח יפה. אני כבר חושבת מה יהיה אחרי טיפול מספר 7.

קייצית

New member
ברוכה הבאה קרן

ברוכה הבאה קרן
אני חושבת שאני זוכרת אותך עוד מפורום פוריות בזמנו, איזה יופי שיש לך תאומים בני 6 חודשים !! אני רואה שכבר ענו לך עניינית, אז נותר לאחל לכם המון הצלחה.

עוד לא מתחילים שוב אבל

עוד לא מתחילים שוב אבל
לקרן שלום, לפי חוק, המדינה מממנת טיפולי פוריות עד הולדת שני ילדים. קופות החולים במטרה למשוך אליהן מטופלים מוסיפות בביטוחים המשלימים שלהן השתתפות עד 50% בטיפולים לילד שלישי. העלות בבית חולים ציבורי יכולה להגיע לכדי 10,000 ש"ח ויותר עם צריך ICSI . כדאי שתבררי אצלך בסניף כמה יהיה עליך להוסיף והאם הם משתתפים בעלות התרופות שגם זו הוצאה לא קטנה. בהצלחה, עפרה בלבן יו"ר עמותת חן לפריון וחיים 03-5050345

קרן פ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ותודה!

בוקר טוב
ותודה!

העין ה 3

New member
אני רוצה לסכם את כל מה שנאמר

אני רוצה לסכם את כל מה שנאמר
למקרה שזה לא היה ממש ברור. במאוחדת משלמים 50% מעלות הטיפול בבית חולים ציבורי (אני סומכת על עפרה שהעלות היא כ-10000 ש"ח). במכבי מגן זהב משלמים 50% מההשתתפות בבית חולים פרטי שזה 50% מ-1100 בערך, וזה הבדל גדול. וכמו שאמרה עוד מישהי, למבוטחות מכבי זהב בבית חולים ציבורי, זה לא עולה כלום. כבר דיברנו רבות ששווה לעבור קופה, רק שיש תקופת אכשרה נדמה לי של שנתיים, אז תחשבי אם שווה לך לחכות (אני לא יודעת בת כמה את, וגם אף אחד לא מבטיח לך ששוב תצליחי כל כך מהר). ורדה

ברוכה הכמעט מצטרפת, קרן!

ברוכה הכמעט מצטרפת, קרן!
קיבלת שפע תשובות ואין לי מה להוסיף, למבד העובדה שעל פי נסיוני בפורומים למדתי ש"מכבי" (במסגרת "מגן זהב") היא הקופה הידידותית ביותר למטופלי פריון לילד השלישי ומעלה. אז אם יש לכם מחשבה על הפסקה של שנתיים מעכשיו עד ההריון הבא, אני ממליצה... אבל איכשהו נדמה לי שלא תחכו כל כך הרבה זמן.... מתי שתחליטו, שיהיה בהצלחה!

קרן פ

New member
תודה! ד"א - מה קורה עם מוקפאים ?

ברוכה הכמעט מצטרפת, קרן!
קיבלת שפע תשובות ואין לי מה להוסיף, למבד העובדה שעל פי נסיוני בפורומים למדתי ש"מכבי" (במסגרת "מגן זהב") היא הקופה הידידותית ביותר למטופלי פריון לילד השלישי ומעלה. אז אם יש לכם מחשבה על הפסקה של שנתיים מעכשיו עד ההריון הבא, אני ממליצה... אבל איכשהו נדמה לי שלא תחכו כל כך הרבה זמן.... מתי שתחליטו, שיהיה בהצלחה!
ביקשתי היום ממכבי שישלחו לי חומר. חוץ מזה - יש לנו 6 מוקפאים באסותא. אני יודעת שטיפול מוקפאים פשוט וזול יותר, אז יכול להיות שנתחיל איתם, כי לא נראה לי שאני מחכה שנתיים וחצי ( אפשר לעבור קופה רק בינואר ). שוב תודה לכולכן, קרן

ytyr

New member
מוקפאים

ביקשתי היום ממכבי שישלחו לי חומר. חוץ מזה - יש לנו 6 מוקפאים באסותא. אני יודעת שטיפול מוקפאים פשוט וזול יותר, אז יכול להיות שנתחיל איתם, כי לא נראה לי שאני מחכה שנתיים וחצי ( אפשר לעבור קופה רק בינואר ). שוב תודה לכולכן, קרן
מוקפאים
קרן שלום שמי מיכל, אני אם לשני ילדים והתחלתי שוב טיפולים לילד שלישי לפני התחלת הטיפול ה"גדול" ניסיתי להחזיר שלושה עוברים מוקפאים, אך ללא הצלחה כי ביום שהייתי אמורה להחזיר הודיעו לי מבית החולים כי שלושת המוקפאים לא שרדו. אני כותבת לך זאת כי חשוב שתיקחי בחשבון שקיימים מקרים רבים בהם המוקפאים בשלב ההפשרה לא שורדים. חשוב לדעתי להיות מוכנים ומודעים לעובדה לפני ההתחלה. זה לא אומר שלדעתי כן שווה לנסות ראשית להחזיר את המוקפאים גם בגלל שהתהליך קל יותר וכמובן שזול יותר (למי שמשלם ממיטב כספו). בכל מקרה בהצלחה. מיכל

מצב
הנושא נעול.
למעלה