עוד לא נסע וכבר מתגעגעת.. אל תלך!
ה הגב תפוס New member 8/4/08 #2 מוזר... בדיוק אתמול קניתי כרטיס להופעה בזאפה ב7.5 של שלומי.... ורציתי לכתוב לכם שיש חיה כזאת... זה לא קצת מתנגש...?
מוזר... בדיוק אתמול קניתי כרטיס להופעה בזאפה ב7.5 של שלומי.... ורציתי לכתוב לכם שיש חיה כזאת... זה לא קצת מתנגש...?
M mimi94 New member 8/4/08 #8 ההופעה בזאפה ב-7/5 מתקיימת,הנסיעה לשוודיה היא ביום שאחרי. דברתי עם המון ווליום , שמיצגים אותו.
B bleeding guitar New member 8/4/08 #4 איזה כיף לו ../images/Emo168.gif גם שוודיה גם ארה"ב (גם ערן צור), יש מקום במזוודה?
M MikMercury New member 8/4/08 #5 שתהיה נסיעה טובה ../images/Emo160.gif מזכיר קצת את אוטובוס האמנים לקיבוץ דורות באווירת טיול שנתי.. שיעשו חייל ויחזרו אלינו בשלום. חסר להם...! ומעניין באמת מה העניין עם ההופעה בזאפה.
שתהיה נסיעה טובה ../images/Emo160.gif מזכיר קצת את אוטובוס האמנים לקיבוץ דורות באווירת טיול שנתי.. שיעשו חייל ויחזרו אלינו בשלום. חסר להם...! ומעניין באמת מה העניין עם ההופעה בזאפה.
B B a m b o o k New member 8/4/08 #6 כל הכבוד לפר' קלדרון../images/Emo13.gif ושתהיה להם נסיעה מעולה והופעות נהדרות
B Black Star New member 8/4/08 #7 יו, איזה חלום... זה משלב שתי אהבות גדולות שלי: שלומי, ושוודיה. זו המדינה האהובה עליי בעולם, מדהים שם... (וברי יוצר משולש של אהבות ), אולי אני אסע? ממש בא לי..
יו, איזה חלום... זה משלב שתי אהבות גדולות שלי: שלומי, ושוודיה. זו המדינה האהובה עליי בעולם, מדהים שם... (וברי יוצר משולש של אהבות ), אולי אני אסע? ממש בא לי..
S sivanm82 New member 9/4/08 #10 נסיעה טובה ! כן גם אני ממש קיוויתי שהוא יופיע ברוק עצמאות.. אבל , טוב שנה הבאה חח שיהנה
I IkMfNiY New member 11/4/08 #11 מה שנשמע הכי מעניין שם זה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif "מומחה לספרות באוניברסיטת בן גוריון שעומד להוציא בקרוב ספר על הרוק הישראלי". נשמע טוב! יעל
מה שנשמע הכי מעניין שם זה... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif "מומחה לספרות באוניברסיטת בן גוריון שעומד להוציא בקרוב ספר על הרוק הישראלי". נשמע טוב! יעל