עוד לא נשואה אבל...

d i n d i n i

New member
עוד לא נשואה אבל...

אנחנו יחד שנה וחצי כרגע גרים ביחד בחו"ל תקופה של 7 חודשים.. לפני כן גרנו תקופה ממש קצרה ביחד שנינו באמצע שנות ה20 .. הקשר מאוד רציני ונחנו אוהבים מאוד מדברים על עתיד משותף ללא הרף אבל.. ותמיד יש אבל.. כשהגענו לכאן עברנו משבר, כל אחד חווה את "דיכאון חו"ל" בשלב אחר והתחלנו להתערער ולצבור מטענים אחד כלפיי השני מספיקה מילה אחת לא במקום והמלחמה נפתחה.. כמעט וניפרדנו אבל האהבה לא נתנה לנו לוותר על הקשר.. עברנו לגור לבד ודברים נרגעו מעט . אבל שרידי המשברים ניכרים בנו מאוד. מרגישה כאילו אנחנו לא משדרים על אותו גל לפעמים.. יש לנו בעיית תקשורת חריפה שקשה לנו לפתור כי אנחנו לא ממש יודעים איך.. מנסים לדבר אבל מהשיחות האלו מתפתחות להן מריבות גם לפעמים.. איך בונים תקשורת טובה? אנחנו לא מוכנים לוותר על הקשר אבל קצת קשה לדבר על חתונה במתכונת הנוכחית.. אנא עיזרי לנו.. בתודה מראש דינדיני

כאשרישנו ספק ולו הקטן ביותר, איני ממליצה

להכנס למערכת נישואין. טוב שההירהורים נעשים בשלב זה. ישנן סיבות רבות לכך שלא תהיה שביעות רצון או מה שאת קוראת לו בעיית תקשורת חריפה. חשוב שקודם תבדקי עם עצמך ותציעי לבן זוגך לעשות כן, לבדוק את הרגשות שלך מול עצמך. תעני לעצמך על שאלות כמו: איך אני רוצה שיראו חיי? האם אני מרוצה מקצועית? האם אני אוהבת את עצמי? את הגוף שלי האשיות שלי וכו... לעיתים הקושי הוא עם עצמינו ואנו נוטים לייחס אותו כחוסר תקשורת עם אחרים. אחרי שתעשו זאת שניכם, תעלו את הדברים אחד מול השני, יתכן שיעלו דברים שלא יחסתם להם חשיבות קודם לכן. ישנה גם אפשרות לקיים שיח כזה במסגרת טיפול. אם אתם אוהבים האחד את השניוכל אחד את עצמו, תקדישו לעצמיכם ולזוגיות ובגישה בריאה תצליחו לשפר את הקשר. מקווה שזה נותן לך כיוון לעבודה. מוזמנת להמשיך ולהתייעץ ובינתיים, בהצלחה!

למעלה