עוד לא נתקלתי בהסבר אחד

השף מ

New member
עוד לא נתקלתי בהסבר אחד

למה אדם שלא רגיש לגלוטן,והמדובר
ברוב המכריע של האוכלוסיה
אמור להמנע מהחלבון הזה.
וגם לא בשביב מחקר שגלוטן בעייתי
למי שלא רגיש אליו אגב,מצאו שחשיפה
או אי חשיפה לגלוטן לא השפיעה על מספר חולי הצליאק. ( מדובר באחוז אחד מהאוכלוסיה)
 

ladybug6

New member
לא כ"כ הבנתי איפה הפוסט המדובר

לגבי הגלוטן -
אין לי ידע מעמיק, יש שטוענים שזה טרנד.
יש גם שטוענים שאין כל רע בגלוטן, ושהבעיה היא במינונים הגבוהים שצורכים אותו, מה שמביא לכבדות במע' העיכול ושלל תופעות.. אני באופן אישי אוכלת גלוטן בלי הגבלה, אם כי מלחם אני משתדלת להמנע רוב הזמן, פשוט כי הוא תופס נפח מבלי לתת הרבה ערך תזונתי.
 
למעלה