עוד לא עבר יום ואני כבר מתגעגעת...

עוד לא עבר יום ואני כבר מתגעגעת...

שבוע ארוך עומד בפני. מסיבות השמורות במערכת בן זוגי ואני לא נפגש בשבוע הקרוב ואם זה כן יקרה זה יקרה לזמן קצר של לא יותר משעתיים וזה לא יהיה לבד. רק בבוקר נפרדנו ואני כבר מתגעגעת כנראה על עצם הידיעה ששבוע יעבור עד שנוכל להשלים את החסר. לא הייתה שום בעיה אליו היה לנו מחסה משותף מה שיהיה אך לא עכשיו. אני זקוקה לחיזוק

עלמה 3

New member
../images/Emo92.gif חיזוקית של עלמה ../images/Emo24.gif

טוב, לא אשאל הרבה שאלות בגין הסיבות השמורות במערכת ! לפעמים זה נחמד להתגעגע, מחזק איפה שצריך... קחי את זה כאילו נסע לשבוע עבודה בחו"ל ולא יכולת להצטרף...... תבקשי ממנו מתנות מהדיוטי

rolan

New member
קחי פרי ותהיה לי בריאה ../images/Emo3.gif

הנה חיזוקית חזקה ממני
חבל שאני לא יכולה לחבקך באמת... מקווה שהשבוע הזה יעבור לך מהר ככל האפשר, תהיי איתנו ושתפי אותנו, נהיה שק האגרוף שלך, תוכלי להוציא כאן את הכאב והתסכול... נשיקות

*יערית

New member
פרי../images/Emo24.gif

לא ממש יודעת איך לעודד אותך אבל הזמן רץ מהר...

עצם התגובה והחיבוק הוירטואלי עוזרים

שמעתי שבנו רצה לראות אותי היום וזה עשה לי ממש טוב. אני מקווה לראות אות םמחר. זה יעזור הרבה.

avitalp

New member
פרי יקרה... ../images/Emo20.gif

בואי שניה, תתקרבי... אני רוצה ללחוש לך משהו באוזן, שאף אחד לא ישמע - הגעגוע הזה, עושה פלאים לקשר...
כמו שאומר השיר -"על הטוב צריך לשמור בכדי להתנחם בו..." קחי איתך את הטוב למשך השבוע... זה יקל עלייך... אם תוכלו - שוחחו יותר בטלפון... בנזוגי ואני, לא מתגוררים יחד... עוברים עלינו הרבה שבועות בהם מתאפשר לנו להיפגש רק בסופם... אנחנו מדברים המון בטלפון... השיחות האלה, מלבד ההקלה שבהן, מחזקות את התקשורת המילולית בינינו, (בטלפון אי אפשר לגעת... חייבים לדבר
) ומאד מקרבות... (ובינתיים, גם מעבירות את הימים שבין הפגישות) שולחת לך
לחיזוק
תיכף יום שני... אוטוטו השבוע נגמר

פרי חמודה הזמן עובר כ../images/Emo121.gif

אני מחזקת את דברייה של אביטל אלה ימים עם הזדמנות נפלאה להעשיר את הקשר וגם שבוע הרי זה רק 7 ימים אז כמה שעות עם המחשב כמה שעות עם חברות לפטפט וחלק מהיום סידורים לסדר וחלק ממנו לנוח ולהתפנק ואת שאר הזמן לנצל עם שיחות עם החבר כשהגוף עייף וזקוק לקולו של החבר ואין יותר כיף להרגיש את הגוף ואת הלב וכך השבוע עובר פרי חישבי חיובי וקחי חיזוקית
אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

b4icu

New member
עבורך ב-../images/Emo77.gif

מהרגע הזה חששתי. שם בצינת הערב וחום חיבוקך על חול ים לח, כאשר שמש חורף אדומה, נשקה לים ולי נשקו שפתיך, ראיתי כבר בדמיוני את מראה פנסי רכבך האדומים הולכים ומתרחקים לתוך עיקול הדרך, במורד הגבעה. מתערפלים קלות באותו זיגוג של מבט רטוב מדמעה. זה היה הרטט שעבר בגופי בחלוף המחשבה, ולא קרירות הרוח שנשפה. אף לא אחד מהם גרמו לו לחשש, היה זה מבתך החומק תחת שערך שגלש. מותירים אחריהם אותה תחושה של ריקנות שהותירה בי דמותך, כצל. שממה בנהר המחשבות שוצפים זיכרונות וגודשים את לבי בסערת רגשות. זיכרון החיבוק ומגע שפתיך, מילים שבחרת לומר לי וחששת… בלילה הזה, הייתי אני שלא נרדמתי, כי לא היית שם לצדי כדי לתת לי את ידך, להניח את ראשך הענוג על כתפי ולחבק בחום, בלהט הרגש להחזיר חיבוק בכוח, לבטא בו את שאסרת עלי לומר וכמעט נמנעת מלגלות לי. שם, בין מצעים רכים, ליטפתי את מצחך במגע קטיפתי, ענוג כפלומה. עכשיו בחושך, לבדי ליטפתי את המחשבה, ושקעתי בשינה.

b4icu

New member
המשך ../images/Emo39.gif

בחלומי, נשמתי את ריח גופך, נמהל קלות בצוף ערוותך. נשמת אפך והלום לבך, חום גופך, ומוצקות ישבנך, את כולם טעמתי ואהבתי. ועדין לא שבעתי. נגעתי קלות כמשב הרוח אשר התגבר לסערה בלהט היצרים שדעך בעייפות מיוזעת בין מקלחת למקלחת. מעולם לא חלמתי יומיים, ברציפות. ועכשיו, אני יושב וכותב, חונק את הזיגוג בקצה העין, וממתין שוב באימה לפעם הבאה שפנסי רכבך יתרחקו במורד הגבעה…

למעלה