עוד לא עניתם לי איזה גלריה וסקר חדש אתם רוצים בבגל זה אני לא מתעדכן את הפורום כי אתם לא עונים לי
D dor302 New member 27/12/02 #1 עוד לא עניתם לי../images/Emo70.gif איזה גלריה וסקר חדש אתם רוצים בבגל זה אני לא מתעדכן את הפורום כי אתם לא עונים לי
עוד לא עניתם לי../images/Emo70.gif איזה גלריה וסקר חדש אתם רוצים בבגל זה אני לא מתעדכן את הפורום כי אתם לא עונים לי
P perrinat New member 27/12/02 #2 דווקא כן ענינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif 1-שאקירה בילדותה 2-שאקירה בשיער שחור 3-שאקירה בשיער אדום 4-שאקירה בשיער בלונדיני 5-שאקירה המצוירת 6-שאקירה אנימציות 7-שאקירה בהופעות
דווקא כן ענינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif 1-שאקירה בילדותה 2-שאקירה בשיער שחור 3-שאקירה בשיער אדום 4-שאקירה בשיער בלונדיני 5-שאקירה המצוירת 6-שאקירה אנימציות 7-שאקירה בהופעות
ל לאה 13 New member 27/12/02 #3 דווקא ענינו וענינו בגדול תראה כמה דפים לפני הרבה הציעו לגלריות ואני הצעתי לסקר אם תרצה אכתוב אותו שוב
דווקא ענינו וענינו בגדול תראה כמה דפים לפני הרבה הציעו לגלריות ואני הצעתי לסקר אם תרצה אכתוב אותו שוב
ל לאה 13 New member 28/12/02 #5 טוב אבל אם תסתכל בדפים קודמים נראה לי שהיו עוד רעיונות לגלריות שאולי יהיו יותר קלות בשבילך