עוד לא שייכת ממש לכאן, יש לי שאלה..

מצב
הנושא נעול.

1ענבל

New member

הבת שלי בת 8 חודשים, עוד מוקדם לנו להתחיל שוב בניסיונות אבל כל כך רוצה,כמו כולכם, שהפעם הבאה תהיה בלי זריקות, שאיבות , כדורים....בלי הלחץ והמתח. כדי להכין את עצמנו...רציתי לשאול האם יש חידושים בתחום הטיפול בזרע, ניסינו רפואה אלטרנטיבית, ניתוח ורקוצלה, זה לא גרם להטבה משמעותית שתאפשר להמנע מהפריה. יש עוד טיפולים חדשים???

על ברטוב שמעת?

הבת שלי בת 8 חודשים, עוד מוקדם לנו להתחיל שוב בניסיונות אבל כל כך רוצה,כמו כולכם, שהפעם הבאה תהיה בלי זריקות, שאיבות , כדורים....בלי הלחץ והמתח. כדי להכין את עצמנו...רציתי לשאול האם יש חידושים בתחום הטיפול בזרע, ניסינו רפואה אלטרנטיבית, ניתוח ורקוצלה, זה לא גרם להטבה משמעותית שתאפשר להמנע מהפריה. יש עוד טיפולים חדשים???
על ברטוב שמעת?

1ענבל

New member
בטח ששמענו

על ברטוב שמעת?
בטח ששמענו
אבל שיטתו מחייבת הפריה , ואני מתכוונת לטיפולים שמשפרים את איכות הזרע, כדי שאפשר יהיה אולי אולי להמנע מהפריה. את הבדיקה אצלו עשינו בזמנו ונמצאנו מתאימים. החלטנו לנסות קודם את השיטה הרגילה עם איקסי ובהחזרת עוברים מוקפאים, לאחר הפריה ראשונה הצלחנו. ענבל

הבנתי,

בטח ששמענו
אבל שיטתו מחייבת הפריה , ואני מתכוונת לטיפולים שמשפרים את איכות הזרע, כדי שאפשר יהיה אולי אולי להמנע מהפריה. את הבדיקה אצלו עשינו בזמנו ונמצאנו מתאימים. החלטנו לנסות קודם את השיטה הרגילה עם איקסי ובהחזרת עוברים מוקפאים, לאחר הפריה ראשונה הצלחנו. ענבל
הבנתי,
בעלי כרגע מנסה לקחת כל מני תוספי מזון (אבץ,ויטמין E .... וכל מה שממומלץ) אשמח מאוד להודיע לך עוד חודשיים, האם זה עזר או לא. אולי כשיחזור מחו"ל ננסה גם דיקור סיני, נראה. (הוא כבר שבועיים וחצי בחו"ל) שיהיה לכם בהצלחה ומהר

ברוכה המבקרת, 1ענבל

ברוכה המבקרת, 1ענבל
והלוואי שאכן לא תצטרכי להצטרף לשורותינו ויקרה לכם מה שכל אחת מאתנו מתפללת לו - הריון טבעי! לא ידוע לי על חידושים מפליגים בטיפולים לשיפור הזרע שצצו בשנה האחרונה. אבל שווה לקרוא במאגר הקישורים והמאמרים המרשים של פורום פוריות השכן, אולי תגלו שם משהו שטרם ניסיתם. בינתיים תהנו לכם מבתכם הקטנה ואל תתעסקו יותר מדי במחשבות על הטיפולים, שהלוואי שלא תזדקקו להם שוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה