עוד ליהוק מפוקפק ביוסף...

netmaster1

New member
עוד ליהוק מפוקפק ביוסף...

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/726/502.html ואם לצוטט את מוכתי בתור דובי לאלא באווניו: "זה כלכך מעציב....לפעמים אני שואל את עצמי מה הטעם להמשיך?"

tommy walker

New member
זאת דעתך...

באותה מידה אם היה מלוהק לתפקיד מישהו אחר שכן מוצא חן בעיניך אז מישהו אחר היה כותב שזה ליהוק מפוקפק וזה מעציב ומה הטעם להמשיך... ודעה של אדם אחד לא שווה יותר מדעה של אדם אחר.

pazer

New member
לא בטוח

הבעיה היא בליהוק שהיא לקוחה מתוך מסחריות. אז אולי המחזמר יצליח שיווקית אבל באמת שיש כאן בעיה של טייפקאסט

netmaster1

New member
אכן דעתי

לא ניסיתי לקבוע עובדה או אקסיומה:) אגב שאמרתי מפוקפק זה לא היה כלכך בגלל הכישרון הספציפי של מאור כהן אלא יותר בגלל המגמה הבוטה הזאת של ליהוק סלבס ומיני סלבס ומגה סלבס למחזות זמר שאני לא רוצה לפתוח אליה שוב דיון שיגיע שוב ל"אבל תאטרון זה מסחרי והם צריכים להרוויח כסף...." אז שוב, בעיני מפוקפק בעיני אחרים אולי נכון ולגיטימי סתם רציתי להביא את הלינק לליהוק..

Hippie Jeannie

New member
דווקא בעיניי זה ליהוק מגניב

מאור כהן הוא בן אדם נוטף כישרון, וזה רעיון מאוד מיוחד לתת לו את פרעה. מעניין יהיה לראות את התוצאה.

Phototube

New member
מממ... גבולי.

מאור כהן מוכשר כמו שד, אני ממש מעריכה אותו. זה נשמע ליהוק תמוה מעט ועם זאת- יש פוטנציאל להיות טו-אוווב...

דווקא לא נורא

פחות נורא מיהודה לוי כיוסף, זה בטוח! למה לא לקחו את איתי לוי (
סליחה, אני יודעת שאני חוזרת על עצמי) לתפקיד פרעה? הוא עשה את זה מושלם בבית צבי...

למעלה